حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به طولکرم و شهادت سه فلسطینی یک جنگنده روسیه بر فراز دریای سیاه ناپدید شد حماس آماده اجرای طرح توافق آتش‌بس روسیه تلافی می‌کند | پوتین: صادرات اورانیوم به غرب را محدود می‌کنیم افزایش شمار شهدای بمباران مدرسه الجاغونی در مرکز نوار غزه به ۱۷ نفر (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) پزشکیان با عمار حکیم دیدار کرد (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) هلاکت یک نظامی صهیونیست در حمله موشکی القسّام به شمال فلسطین اشغالی (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) شمار شهدای جنگ غزه از ۴۱ هزار نفر رد شد (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) اعلام آمادگی ایران برای تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی با همکاری کشور‌های دنیا (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) شهادت ۲ نفر موتورسوار لبنانی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی پاسخ سخت حزب الله: حمله راکتی به آشیانه توپخانه ارتش صهیونیستی در جولان اشغالی توافق ایران و عراق برای تدوین برنامه راهبردی بلندمدت عدم پذیرش مسافر در ۲ ایستگاه متروی تهران پنجشنبه و جمعه (۲۲ و ۲۳ شهریور ۱۴۰۳) امیر سرتیپ حیدری: انسداد مرزهای شرقی کشور به روش هوشمند انجام می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: مسئله امروز جهان اسلام وحدت بین مسلمانان است | حلقه مقاومت، نماد وحدت بین مذاهب اسلامی عراقچی: ایران به روسیه موشک‌های بالستیک ارسال نکرده است نشست خبری مشترک پزشکیان و السودانی | رئیس جمهور: نیازمند اجرای توافقات امنیتی بین ایران و عراق هستیم هریس یا ترامپ؛ آرای خاکستری ایالات متحده به کدام نامزد خواهد رسید؟ مجموع مهاجران افغانستانی مجاز و غیرمجاز در ایران بین ۶ تا ۷ میلیون نفر اعلام شد فرماندار مشهد از ادامه برخورد جدی با اتباع غیرمجاز خبر داد | فعالیت اتباع غیرمجاز در اطراف حرم امام‌رضا(ع)، به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد ویدئو | کُردی‌صحبت‌کردن پزشکیان با خبرنگار اقلیم کردستان در عراق
سرخط خبرها

نگاهی به تحرکات دیپلماتیک ایران در برابر لفاظی‌های رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۸۴۱۱۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
نگاهی به تحرکات دیپلماتیک ایران در برابر لفاظی‌های رژیم صهیونیستی
پاسخ مقامات دیپلماتیک ایران به لفاظی‌های واهی مقامات رژیم صهونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به تازگی محتوای دیدار خود با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، را رسانه‌ای و تأکید کرده است که به آن‌ها گفته باید علیه ایران اقدام کنند.

بنت بی توجه به ناکامی‌های گذشته این رژیم و آمریکای ترامپ، دیگر بار از همان ابزار‌هایی علیه ایران بهره می‌گیرد که پیش‌تر نتانیاهو استفاده کرده، اما نتیجه نگرفته بود. در ماه‌های اخیر، مقامات تل آویو مصرانه از آمریکا خواسته اند با اعمال تحریم‌های بیشتر، خرابکاری در برنامه هسته‌ای و تهدید مؤثر اقدام نظامی فشار بر ایران را افزایش دهد.

با این اوصاف، مجید تخت روانچی، سفیر ایران در سازمان ملل، با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت درباره هرگونه محاسبه اشتباه و ماجراجویی احتمالی نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران از جمله برنامه هسته‌ای آن هشدار داد. در این نامه آمده است: «طی ماه‌های گذشته، تعداد و شدت تهدیدات تحریک آمیز و ماجراجویانه رژیم صهیونیستی به طور مداوم افزایش یافته و به سطح هشداردهنده‌ای رسیده است.

آخرین مورد آن از سوی رئیس ستاد ارتش این رژیم صورت گرفته که تهدید کرده است طرح‌های عملیاتی علیه برنامه هسته‌ای ایران در حال گسترش است و عملیات برای از بین بردن توانایی‌های ایران در عرصه‌های مختلف و در هر زمان ادامه خواهد یافت. ایران حق ذاتی خود را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد تا در برابر هرگونه تهدید یا اقدام نادرست از سوی رژیم صهیونیستی قاطعانه پاسخ دهد.»

از سویی موضع گیری‌های مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره اقدامات خرابکارانه و تروریستی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران، انتظاری است که باید مدت‌ها قبل برآورده می‌شد. این نهاد باید اقدامات عملی برای جلوگیری از تکرار چنین اقدامات مخربی را در دستورکار قرار دهد. رافائل گروسی، در گفت وگویی با نشریه «انرژی اینتلیجنس» درباره ترور دانشمندان هسته‌ای و خرابکاری در تأسیسات اتمی ایران، در یک موضع گیری دیرهنگام گفته است که هر نوع حمله علیه تأسیسات هسته‌ای باید محکوم شود.

اما مدیرکل آژانس در پاسخ به این سؤال که چرا این قدر درباره ایران صحبت می‌کنید، درحالی که درباره برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی صحبت نمی‌کنید، گفته است: رژیم صهیونیستی عضو ان پی تی نیست و حتی آن را امضا نیز نکرده است، درحالی که ایران عضو معاهده است و تعهدات حقوقی در این زمینه دارد.

کاظم غریب آبادی، سفیر ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین، در واکنش به اظهارات مدیرکل آژانس انرژی اتمی درخصوص دلیل سکوت دربرابر برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی، با انتشار توئیتی نوشت: «فایده عضویت در معاهده عدم اشاعه و اجرای کامل پادمان‌های آژانس چیست؟

چگونه می‌توان آژانس را به عنوان یک نهاد جدی، حرفه‌ای و بی طرف دید، درحالی که اجرای رژیم پادمانی خود را به طور برابر و عادلانه برای تمامی اعضایش دنبال نمی‌کند؟ سکوت و غفلت دربرابر برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی پیام منفی به اعضای ان پی تی می‌فرستد مبنی بر اینکه عضویت در معاهده مساوی است با پذیرش قوی‌ترین راستی آزمایی و نظارت، درحالی که بیرون ماندن از آن به معنای رهایی از هرگونه تعهد و انتقاد و حتی دریافت پاداش است!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->