قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟

  • کد خبر: ۸۴۱۲۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
آیا طب سنتی مخالف واکسن کروناست؟
یک متخصص طب سنتی گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: واکسیناسیون از جمله روش‌هایی است که انسان برای محافظت از خود در مقابل بیماری‌های عفونی و قابل انتقال بکار می‌گیرد.

دکتر غلامرضا حقیقی، افزود: در بررسی منابع پزشکی طب سنتی ایرانی، مشاهده می‌کنیم بهاء الدوله رازی از جمله پزشکانی است که در قرون ۹ و ۱۰ هجری در مکتوباتش، نوعی واکسیناسیون خوراکی برای آبله را معرفی می‌کند و یا اینکه کرمانی نویسنده کتاب دقایق العلاج که حدود ۲۰۰ سال قبل می‌زیسته از آبله کوبی در پیشگیری از ابتلا به فرم‌های شدید آبله بحث می‌کند.

وی ادامه داد: در سده‌های قبل در بعضی مناطق ایران مثل سیستان و بلوچستان با استفاده از ترشحات و مواد ناشی از آبله گاوی برای مبتلا کردن انسان به فرم خفیف آبله و پیشگیری از ابتلا به فرم شدید و عارضه دار یا مرگ آور به روش آبله کوبی استفاده شده است.

این متخصص طب سنتی ایرانی در ادامه گفت: پس از اختراع واکسن در سال ۱۷۹۸ توسط ادواردجنر، امید انسان به غلبه بر بیماری‌های عفونی افزایش یافت و اجرای برنامه‌های توسعه واکسیناسیون در قرن بیستم، شیوع و بیماری‌زایی و ایجاد معلولیت و بیماری‌های متعددی مانند کزاز نوزادی و کزاز کودکان و بالغین، دیفتری، سرخک، فلج اطفال، سیاه سرفه و ... را کاهش داده یا جلوگیری کرده است، اما هم‌چنان بیماری‌های زیادی هستند که نیاز به واکسن موثر دارند.

دکترحقیقی با اشاره به شیوع کرونا در سال‌های اخیر، گفت: شیوع ویروس کرونا انسان را متوجه به لزوم ساختن واکسن موثری بر علیه این بیماری کرده است.

وی ادامه داد: گرچه هنوز واکسنی که از ابتلا به کرونا بطور کامل جلوگیری کند ساخته نشده است، اما واکسیناسیون با واکسن‌های تولیدی می‌تواند به میزان قابل توجهی از پیشرفت کرونا به سمت اشکال شدید بیماری و فوت ناشی از آن جلوگیری کرده و از نیاز به بستری در بیمارستان و بخش‌های ویژه بکاهد.

وی اضافه کرد: از راه‌های دیگر محافظت از خود در مقابل کرونا به استفاده از ماسک و بهداشت دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی میشود نام برد.

متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: هم واکسیناسیون و هم رعایت این حداقل‌های بهداشتی از مواردی است که توسط متخصصین طب سنتی هم توصیه می‌شود.

دکتر حقیقی گفت: اگر گاهی بنام طب سنتی مطلبی مبنی بر بی نیازی به واکسیناسیون و رعایت موارد بهداشتی گفته شده یا نوشته می‌شود این‌ها به هیچ وجه مورد تایید متخصصین طب سنتی ایرانی نیست.

وی ادامه داد: گرچه واکسن دارای عوارضی است، اما مقایسه سود و ضرری که به بدن می‌رساند ما را متقاعد به واکسینه شدن می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->