قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا

  • کد خبر: ۸۴۱۴۲
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۷
امنیت غذایی، چالش جهان پساکرونا
اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

مترجم:عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ ویرجینیا وولف، نویسنده شهیر انگلیسی در قرن بیستم میلادی، می‌گوید: «کسی که به اندازه کافی غذا نخوره باشد، نمی‌تواند خوب فکر کند، استراحت کند یا حتی عاشق شود!» اهمیت تغذیه سالم و کافی برای جهان مبتلا به کووید ۱۹ بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است، اما حتی در چنین شرایطی نیز بالغ بر ۸۴۰ میلیون انسان در سراسر جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند. هم‌اکنون از هر ۸ نفر، دست‌کم یک نفر از گرسنگی مزمن رنج می‌برد.

امروز در جهان از هر ۹ نفر، یک نفر دچار سوءتغذیه است.

در هر روز جمعیت جهان ۱۸۰ هزار نفر افزایش می‌یابد، اما اراضی مناسب برای کشاورزی محدود هستند.
۳- ۳۰ درصد از محصولات غذایی تولیدی از بین می‌روند.

از سال ۱۹۷۹ میلادی روز جهانی غذا از سوی نهاد غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در ۱۶ اکتبر در بیش از ۱۵۰ کشور برگزار می‌شود. در حالی که یک‌سوم غذای تولیدی در جهان در زنجیره تأمین تا توزیع آن از دست می‌رود، شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۱ «فعالیت‌های ما آینده ما را می‌سازند» انتخاب شده است. نهاد فائوی سازمان ملل متحد بر این باور است که با بهینه‌سازی تولید غذا، تعذیه بهتری انجام می‌گیرد و با حفظ محیط زیست، زندگی بهتری خواهیم داشت. غذایی که برای تغذیه انتخاب می‌کنیم و شیوه مصرف آن نه‌تن‌ها بر انسان‌ها که بر کره زمین نیز اثرگذار است. در جهانی که رقابت برای تأمین غذای کافی و مناسب بالا گرفته است، کشور‌ها باید به مسئله امنیت غذایی جهانی بیشتر بیندیشند.

۷۰ درصد

برای تأمین امنیت غذایی تا سال ۲۰۵۰، تولیدات جهانی باید تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
به عبارت دیگر:
محصول سویا تا %۵۱ افزایش یابد
محصول گندم %۶۰ افزایش یابد
محصول نیشکر %۸۷ افزایش یابد
محصول ذرت %۷۱ افزایش یابد

تأمین نیاز‌های غذایی نیازمند بهینه‌سازی کشت محصولات زراعی است.

منبع: http://www.fao.org

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->