یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم آماتوری ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک
سرخط خبرها

آیا بازی «شش روز در فلوجه» چیزی شبیه «بتلفیلد ۳» خواهد شد؟

  • کد خبر: ۸۴۳۰۱
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
آیا بازی «شش روز در فلوجه» چیزی شبیه «بتلفیلد ۳» خواهد شد؟
‌یک‌سال قبل از اینکه «بتلفیلد ۳» Battlefield با تمرکز بر حمله آمریکایی‌ها به تهران منتشر شود، قرار بود بازی‌ای با نام «شش روز در فلوجه» (Six Days in Fallujah) جنگ عراق و آمریکا را محور داستانش قرار دهد؛ بازی‌ای که آن زمان کنسل شد، ولی گویا قرار است تا پایال سال ۲۰۲۱ منتشر شود.

به گزارش شهرآرانیوز - ‌یک‌سال قبل از اینکه «بتلفیلد ۳» با تمرکز بر حمله آمریکایی‌ها به تهران منتشر شود، قرار بود بازی‌ای با نام «شش روز در فلوجه» (Six Days in Fallujah) جنگ عراق و آمریکا را محور داستانش قرار دهد؛ بازی‌ای که آن زمان کنسل شد، ولی گویا قرار است تا پایال سال ۲۰۲۱ منتشر شود.

این بازی را شرکت «اتمیک گیمز» آمریکا ساخته است و قرار بود در سال ۲۰۱۰ شرکت کونامی ژاپن آن را پخش کند، اما کونامی یک سال پیش از موعد انتشار به دلیل انتقادات فراوانی که از این بازی شد، از پخش آن پا پس کشید. پس از آن با تعطیل‌شدن شرکت «اتمیک گیمز» پروژه «شش روز در فلوجه» هم کنار گذاشته شد. در فوریه سال ۲۰۲۱ (بهمن- اسفند ۹۹) استودیوی‌های «وایر گیمز» از تصمیم خود برای احیای پروژه «شش روز در فلوجه» خبر داد و این بازی قرار است تا پایان سال ۲۰۲۱ منتشر شود.

آیا بازی «شش روز در فلوجه» چیزی شبیه «بتلفیلد ۳» خواهد شد؟

متولیان انتشار این بازی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند:

درک معنای جنگ به کمک شخصیت‌های مجازی که در مکانی غیرواقعی کار‌های قلابی انجام می‌دهند، کار سختی است. زمان آن فرارسیده تا کلیشه‌ها درباره بازی‌های ویدئویی را به چالش بکشیم.

توسعه‌دهندگان بازی شش روز در فلوجه همچنین مدعی شده‌اند که برای تحقق این هدف با بیش از ۱۰۰ سرباز همکاری کردند تا رویداد‌های واقعی را به‌طور موثق و با رعایت احترام و اصالت به تصویر بکشند. آن‌ها برای این کار با ۲۷ عراقی که ۲۳ نفر آن‌ها اهل فلوجه بودند نیز مصاحبه کردند.

بازیکنان در این بازی می‌توانند انتخاب کنند که یک فرمانده آمریکایی باشند که تیمی از سربازان را در عملیات هدایت می‌کند یا یک پدر عراقی غیرمسلح که سعی می‌کند خانواده‌اش را به مکانی امن برساند. بازیکنان در جریان بازی صدای فرماندهان واقعی آمریکا را می‌شنوند که ماموریت‌ها را روایت می‌کنند و غیرنظامیان عراقی که از تجربیات خود از آن دوران می‌گویند.

آیا بازی «شش روز در فلوجه» چیزی شبیه «بتلفیلد ۳» خواهد شد؟

حواشی ساخت و انتشار بازی

نجلا باسم عبدالله ۲۸ ساله که در دوران جنگ عراق بزرگ شد و تصویر اجساد جنگی و تیر خوردن دوستش در مسیر مدرسه دوران کودکیش را نابود کرد، درباره این بازی می‌گوید: از این که قرار است از این جنگ پول درآوردند در حالی که امثال من تبعات آن را متحمل شدند و حالا باید ببینم دیگران برای سرگرمی و تفریح داستان این جنگ را بازی می‌کنند، احساس انزجار میکنم. نمی‌توانم چشمانم را روی این رفتار غیرانسانی ببندم.

برای نجلا و دیگر بازماندگان جنگ عراق و آمریکا، انتشار بازی شش روز در فلوجه به مثابه سرباز کردن زخم‌های قدیمی و بی اهمیت انگاشتن درد و رنج آنهاست بنابراین می‌خواهند انتشار این بازی متوقف شود. اما خالقان بازی شش روز در فلوجه معتقدند درباره این بازی سوءتفاهم شده است، چون هدف آن چیزی نیست جز آموزش تاریخ به بازیکنان.

تریلر گیم‌پلی بازی «شش روز در فلوجه» (Six Days in Fallujah)


درباره نبرد فلوجه و اتفاقی که در سال ۲۰۰۴ در این شهر افتاد

این بازی که نیمی بازی ویدئویی و نیمه دیگر مستند از گیم پلی خود برای بازگویی تاریخ و بازآفرینی داستان‌های واقعی از ماجرای نبرد دوم فلوجه استفاده می‌کند که از ۷ نوامبر تا ۲۳ دسامبر سال ۲۰۰۴ ادامه داشت. این نبرد آنقدر سهمگین بود که ارتش آمریکا آن را سنگین‌ترین نبرد شهری پس از نبرد شهر هوئه ویتنام می‌داند. درگیری نیرو‌های آمریکا و سربازان ویتنام شمالی در این نبرد به مرگ صد‌ها یا هزاران شهروند این شهر انجامید.

نیرو‌های تحت فرمان آمریکا به خانه‌ها در شهر فلوجه یورش بردند. هزاران نفر از مردم بیگناه عراقی در میانه تیراندازی‌های نیرو‌های عراقی و آمریکایی گیر افتاده بودند و تمام تلاششان را می‌کردند تا از گلوله اسنایپر‌ها و دام‌های انفجاری جان بدر ببرند.

جف انگلهارت از کهنه‌سربازان آمریکا در مستند «فلوجه: قتل عام پنهان» که در سال ۲۰۰۵ ساخته شد، گفت: به ما گفته شده بود در فلوجه هر کسی که راه می‌رود، حرف می‌زند و نفس می‌کشد، نیروی دشمن است؛ بنابراین همه کسانی که در خانه یا خیابان بودند، هدف بودند.

نیرو‌های تحت فرمان آمریکا در این نبرد از بیش از ۳۰۰ بمب، ۶ هزار توپخانه و ۲۹ هزار خمپاره انداز استفاده کردند. مقامات ارتش آمریکا همچنین اذعان کردند در این نبرد از فسفر سفید نیز استفاده شد؛ سلاحی ممنوعه که پوست را می‌سوزاند. در پایان این نبرد بیش از ۸۰ سرباز آمریکایی کشته شدند و اگرچه آماری از قربانیان غیرنظامی وجود ندارد، اما به گزارش صلیب سرخ دستکم ۸۰۰ عراقی بی گناه در جریان این نبرد کشته شدند. به گزارش روزنامه گاردین به نقل از سازمان‌های مردم نهاد محلی، بیش از ۶ هزار عراقی که بیشترشان غیرنظامی بودند در نبرد دوم فلوجه جان خود را از دست دادند.

منبع: ایرنا به نقل از سی ان ان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->