اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

افتتاح موزه قلب پرفسور صادقی در نیشابور

  • کد خبر: ۸۴۹۳
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
افتتاح موزه قلب پرفسور صادقی در نیشابور
موزه قلب پروفسور صادقی در مجموعه افلاک نمای حکیم عمر خیام نیشابوری افتتاح شد.
به گزارش شهرآرا نیوز، گردشگری وصنایع دستی خراسان رضوی معاون استاندار و فرماندار نیشابور در مراسم افتتاح موزه قلب پروفسور حسین صادقی با بیان این مطلب گفت: «احداث افلاک نمای خیام و در کنار آن ایجاد موزه قلب پروفسور صادقی موقعیت ویژه‌ای را برای نیشابور به ارمغان آورده که حاصل تلاش‌ها و همکاری‌های بی دریغ خیران، مسئولان و شهروندان است».

سعید شیبانی افزود: «پروفسور صادقی از چهره‌های ماندگار نیشابور و میراث گران بهای علمی و فرهنگی در سطح جهان است و ایجاد این موزه در جهت تقدیر و تجلیل از چند دهه تلاش‌های ارزشمند این شخصیت جهانی است».

شیبانی اظهار کرد: «ایجاد این مجموعه فرهنگی و اقتصادی در راستای حرکت نیشابور به سمت یک شهر پایدار و تاریخی است و گذر زمان عظمت این تلاش‌ها را بیش از پیش روشن خواهد کرد».
در ادامه مدیر افلاک نمای خیام نیز گفت: «موزه قلب گنجینه‌ای علمی شامل تجهیزات، عکس‌ها و اسناد متنوعی است که می‌تواند مورد استفاده دانشجویان و محققان قرار گیرد و به مرور زمان بر این‌مجموعه افزوده خواهد شد».

محمد چوپانکاره افزود: بازدیدکنندگان از افلاک نما پس از مکاشفه در افلاک قدم به جهان موزه قلب می‌گذارند برای جویندگان حقیقت به همان اندازه که تماشای کیهان جذاب است موزه قلب نیز جالب است و به سهولت دوره کوتاهی از هستی‌شناسی را طی می‌کنند و درس معرفت‌شناسی می‌گیرند.

هم چنین پروفسور حسین صادقی نیز در این مراسم گفت: «۸۰ درصد مرگ‌های ناگهانی مربوط به قلب است که علت عمده آن مصرف غذا‌های چرب و فست فودی و کم تحرکی است».

او افزود: «هدف از ایجاد این موزه در کنار افلاک نما آشنایی مردم با این عضو حیاتی است تا پس از دیدن مجموعه افلاک و صورت‌های فلکی در موزه قلب با کارکرد این عضو شگفت‌انگیز و پیچیده بیشتر آشنا شوند».
هم چنین فرماندار اسبق نیشابور که در این مراسم حضور داشت گفت: «در آن زمان که احداث این مجموعه کلید خورد کل اعتبار پژوهشی کشور ۳۰ میلیارد ریال بود در حالی که برای احداث این مجموعه ۳۲ میلیارد ریال جذب شد و در طی سفر استانی ریاست جمهوری نیز یکصد میلیارد ریال اعتبار به این مجموعه اختصاص یافت».

غلامحسین مظفری افزود: «تاکنون بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال صرف خرید تجهیزات از شرکت زایس آلمان برای این‌مجموعه شده و از محل کمک‌های مردمی ۵۰۰ میلیارد ریال برای احداث این مجموعه جمع‌آوری شده است».
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->