غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا دهانشویه کرونا را از بین می‌برد؟

  • کد خبر: ۸۵۱۰۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
آیا دهانشویه کرونا را از بین می‌برد؟
از آنجا که ویروس کرونا می‌تواند از طریق دهان به بدن انسان وارد می‌شود، این فرض دور از ذهن نیست که دهانشویه‌ها می‌توانند در برخی موارد به مبارزه با این ویروس کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات متعددی برای آزمایش این نظریه انجام شده است که دهانشویه‌ها میتوانند در مبارزه با کووید-19 در دهان نقش داشته باشند. دهانشویه‌های مختلف مورد استفاده در این تحقیق شامل کلرهگزیدین، اتانول، پوویدون-ید، کلرید‌استیل‌پیریدینیوم و پراکسید‌هیدروژن بود.

 ارزیابی انجام شده تایید کرد که این دهانشویه‌ها می‌توانند به طور بالقوه غشای لیپیدی ویروس را مختل کنند و می‌توانند برای توقف بیشتر انتقال کروناویروس استفاده شوند.

آنها شرایطی را ایجاد کردند که مجاری دهان را در شرایط آزمایشگاهی شبیه‌سازی می‌کردند و نتایج را ثابت کردند که پس از استفاده از این دهانشویه‌ها می‌توان بار ویروسی را در حفره دهان کاهش داد.

گروهی دیگر از محققان نقش دهانشویه‌ها را در دندانپزشکی در دوران همه‌گیری بررسی کردند. آنها مزایا و معایب استفاده از دهانشویه‌های معمولی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. مطالعه آنها نشان می‌دهد که بیماران تحت درمان دندانپزشکی باید قبل از انجام هرگونه عمل دندانپزشکی از دهانشویه استفاده کنند تا خطر ابتلا به کووید19را به حداقل برسانند.


آیا دهانشویه می‌تواند انتقال ویروس کووید-19 را کاهش دهد؟

ویروس کووید-19 از طریق حفره دهان وارد بدن انسان می‌شود و از طریق آئروسل‌ها (ذرات ریز شناور در هوا) منتقل می‌شود. مطالعات متعددی در مورد تاثیر دهانشویه‌ها بر کووید19 انجام شده است. 

اکثر آنها نشان می‌دهند که استفاده از دهانشویه‌های خاص از رقیق‌کننده‌های مناسب می‌تواند به طور بالقوه بار ویروسی را در حفره دهان کاهش دهد. و می‌تواند انتقال ویروس را بیشتر کاهش دهد، به ویژه در شرایط بالینی مانند درمان دندانپزشکی یا در حین معاینه دهان و حلق که باید ماسک را بیرون آورد.

نتیجه

در حالی که نتایج این مطالعات بسیار امیدوار کننده است، همه آنها در شرایط آزمایشگاهی انجام شده‌اند. تاثیر آن در شرایط واقعی ناشناخته باقی مانده است. برای ارزیابی نتایج این دهانشویه‌ها نیاز به آزمایشات بالینی و مبتنی بر جمعیت است. یک محقق پیشنهاد می‌کند که دهانشویه حتی می‌تواند به طور خاص برای این منظور طراحی شود.

اگرچه این دهانشویه‌ها پتانسیل کاهش شیوع کووید19 را دارند، اما توجه به این نکته ضروری است که استفاده از دهانشویه‌ها نباید جایگزین شیوه‌های جاری ماسک زدن و فاصله‌گذاری اجتماعی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->