صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

علائم عجیب بارداری که شاید ندانید

  • کد خبر: ۸۵۱۱۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۲
علائم عجیب بارداری که شاید ندانید
بدن انسان طی بارداری می‌تواند دچار تغییرات فیزیکی و هیجانی و روانی زیادی شود، آنقدر زیاد و متنوع که شاید به سختی بتوانید به آن‌ها توجه کنید. این تغییرات می‌توانند ناگهانی و به شیوه‌ای که انتظارش را ندارید رخ دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مطلب به هشت علامت غیرمعمول بارداری اشاره می‌کنیم که ممکن است به نظر نیایند اما می‌توانند به این معنی باشند که کودکی در راه است!
   
دچار تنگی نفس شده‌اید
طی مراحل اولیه بارداری، تغییرات در سطح هورمون‌ها می‌تواند باعث تنگی نفس شود. برای بهبود تنفس در دوران بارداری، وضعیت بدنی‌تان را به طور مناسبی حفظ کرده و تکنیک‌های تنفس آگاهانه را تمرین کنید.

آب دهان‌تان زیاد شده است
تجمع زیاد بزاق دهان که به آن پتیالیسم گراویداروم نیز می‌گویند، همراه با تهوع و استفراغ است. هنوز معلوم نیست چرا چنین اتفاقی می‌افتد اما بعضی از زنان باردار حتی لازم است مدام دستمال به دست بگیرند و آب دهان زیادشان را کنترل کنند.


غذا‌ها در دهانتان مزه فلزمانند می‌دهند
در اوایل بارداری، غذا‌ها می‌توانند ترش‌مزه و فلزمانند به نظرتان برسند؛ پدیده‌ای که به آن dysgeusia یا نارسایی چشایی می‌گویند. مصرف غذا‌های اسیدی یا شستن دهان و دندان با نمک یا جوش شیرین بعد از مسواک زدن می‌تواند مزه‌ی فلزمانند یا ترش ناخوشایند را کاهش دهد.

صاحب یک منگوله پوستی شده‌اید
اسکین تگ‌ها یا همان منگوله‌های پوستی، ضایعات گوشتی روی پوست هستند که طی بارداری به دلیل تغییراتی در سطح هورمون‌ها یا افزایش وزن، در هر جایی از بدن می‌توانند ایجاد شوند. منگوله‌های پوستی اغلب بعد از زایمان ناپدید می‌شوند.

لثه‌هایتان دردناک شده‌اند
تغییرات در رژیم غذایی و سطح هورمون‌ها می‌تواند باعث دردناک شدن و خونریزی لثه‌ها طی بارداری شود که به آن بیماری لثه در بارداری می‌گویند. این بیماری لثه خود به خود برطرف خواهد شد؛ اما می‌توانید درد و ناراحتی لثه را با رعایت بیشتر بهداشت دهان و با ملایم مسواک زدن تسکین دهید.
طی مراحل اولیه بارداری، تغییرات در سطح هورمون‌ها می‌تواند باعث تنگی نفس شود. برای بهبود تنفس در دوران بارداری، وضعیت بدنی‌تان را به طور مناسبی حفظ کرده و تکنیک‌های تنفس آگاهانه را تمرین کنید

آبریزش بینی پیدا کرده‌اید
تقریباً ۲۰ درصد از خانم‌های باردار با رینیت بارداری و علائمی مانند آبریزش بینی و عطسه مواجه می‌شوند.
این علائم ناخوشایند موقتی هستند و می‌توانند با راهکار‌های معمولی مانند استفاده از دستگاه رطوبت‌ساز، اسپری بینی و ضداحتقان‌ها کنترل شوند.

حس بویایی‌تان ناگهان قوی‌تر شده است
زنان باردار ممکن است دارای حس بویایی حساس‌تر و قوی‌تری شوند که به آن هایپراوسمیا می‌گویند. این حساسیت خصوصاً نسبت به بوی عطر، قهوه، بنزین یا غذا‌های فاسد بیشتر خواهد بود. خوشبختانه هایپراوسمیا موقتی بوده و معمولاً بعد از سه ماهه اول بارداری برطرف می‌شود.

هوس خوردن مواد غیرخوراکی می‌کنید
بعضی از خانم‌های باردار این طور می‌گویند که تمایل به خوردن نشاسته ذرت، برنج خام، گچ، صابون و فلز دارند. این هوس غذایی که به نام ویار معروف است معمولاً نسبت به خوردن مواد غیرخوراکی است. اگر ناگهان چنین تمایلی در شما ایجاد شده است حتماً به پزشک مراجعه کنید.

منبع: تبیان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->