۳۲۴ نقض آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)| بازار وارد فاز خنثی می‌شود؟ کاهش مصرف گاز در صنایع، توقف تولید را در پی دارد تأمین گوشت مرغ ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی کلید خورد (۸ دی ۱۴۰۳) درباره مرحوم مهندس باقر مستوفی، پدر صنعت پتروشیمی ایران | مرد چالش‌های بزرگ ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد نقش صادرکنندگان در جهش نرخ ارز چیست؟ بررسی قیمت امروز موبایل (۸ دی ۱۴۰۳) | شیائومی نوت ۱۳ چند؟ افزایش ۲ تا ۴۰ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ دی ۱۴۰۳) | سورن پلاس ۸۴۱ میلیون تومان شد برنامه قطعی برق در مشهد تغییر کرد (۸ دی ۱۴۰۳) طلا در مشهد از مرز ۵.۲ میلیون تومان هم عبور کرد (۸ دی ۱۴۰۳) موتور سهام کوچک بازار سرمایه روشن شد | افت ۲۱ هزار واحدی شاخص بورس (۸ دی ۱۴۰۳) وزیر نفت خبر داد: افزایش ظرفیت تولید نفت تا حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز برای خرید عرضه اولیه «آواک» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۸ دی ۱۴۰۳) هر باک بنزین سوپر، ۱.۶ میلیون تومان! فاصله کوتاه نرخ طلا در مشهد با ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی شدن (۸ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی اعلام شد (۸ دی ۱۴۰۳) | عرضه بنزین سوپر وارداتی تا آخر سال صعود سه‌پله‌ای تولید فولاد ایران در دنیا بیش از نیمی از کل سپرده‌های بانکی کشور، در استان تهران قرار دارد! خانه‌های کلنگی در تهران نجومی شد دلار بازار آزاد در محدوده ۸۱ هزار تومان (۸ دی ۱۴۰۳) | سکه از ۵۶ میلیون تومان عبور کرد اعتمادسازی، پیش‌نیاز توسعه اقتصادی سود سهام عدالت خود را چگونه یک‌جا دریافت کنیم؟ طلای جهانی یخ زد | قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۸ دی ۱۴۰۳) چند؟ اعلام جزئیات پیش‌فروش برخی از محصولات سایپا از روز دوشنبه (۱۰ دی ۱۴۰۳) آخرین مهلت ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو اعلام شد
سرخط خبرها

در زمان رانندگی چطور بشینیم؟

  • کد خبر: ۸۵۴۲۴
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۴
در زمان رانندگی چطور بشینیم؟
در این گزارش به برخی از نکات ساده در خصوص صحیح نشستن صندلی راننده اشاره کرده ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، کمردرد، شانه‌ درد، گردن درد، این ها رایج ترین شکایت افرادی است که  برای مدت طولانی و به طور منظم یک جا می‌نشینند. این نشستن می تواند روی صندلی ماشین باشد یا پشت میز که هر کدام متفاوت است. 

بسیاری از افراد ممکن است بدون اینکه متوجه باشند، خود را مجبور به نشستن در یک وضعیت نادرست می کنند که همین نوع نشستن نادرست می تواند باعث ایجاد آسیب‌های زیادی بر بدن شود. 

زمانی که به درستی پشت صندلی می‌نشینید، باعث می شود هم احساس بهتری و هم دید بهتر داشته باشید و همچنین باعث می شود واکنس سریعی نسبت به اتفاقات داشته باشید، حفظ تمام این موارد باعث می شود یک رانندگی ایمنی را داشته باشید.

حفظ وضعیت بدنی خوب عادتی است که رانندگان باید آن را بیاموزند؛ وقتی خسته هستیم باعث می شود فعالیت بدنی افت کند و این عامل باعث ایجاد تنش عضلانی، درد کمر و مفاصل و کاهش گردش خون می‌شود و در نهایت باعث می‌شود شما حتی بیشتر احساس خستگی کنید.

برای حفظ نشستن حین رانندگی می‌توانید با تنظیم موقعیت‌های اولیه شروع کنید؛ صندلی کاملاً عقب و در پایین‌ترین ارتفاع، فرمان کاملاً بالا باشد. برخی خودرو‌ها در برخی موارد اجزای صندلی قابل تنظیم ندارند، بنابراین سعی کنید خودتان به طور دستی این امکان را فراهم کنید.

در حالی که روی صندلی راننده نشسته اید، صندلی خود را روی راحت‌ترین ارتفاع تنظیم کنید که به شما امکان می‌دهد حداکثر دید را در جاده داشته باشید. نباید خیلی پایین باشید که از روی فرمان جاده را ببینید و همچنین نباید دید شما مسدود باشد.

به عنوان یک راهنما باید گفت که حدود ۸ سانتی متر باید بالاتر از فرمان باشید. از طرف دیگر، شما باید فاصله کافی از سر تا سقف را داشته باشید و دید شما از شیشه جلو نباید توسط آفتابگیر یا سایر اشیاء بالا مسدود شود.

 صندلی را به گونه‌ای تنظیم کنید که پا‌های شما به راحتی بتوانند پدال‌های گاز و ترمز را لمس کنند، زانو‌های شما تنها باید کمی خم شوند.  اگر صندلی ماشین دارای یک بالشتک قابل تنظیم است، زاویه را به گونه‌ای تنظیم کنید که ران‌ شما در طول کوسن قرار بگیرند. همچنین باید بین زانو‌های شما و صندلی فاصله وجود داشته باشد، باید از فشار پشت زانو که باعث قطع گردش خون می‌شود جلوگیری کنید.

مطمئن شوید که کمر شما تحت زاویه خیلی خوبی است و به کمرتان فشاری وارد نمی شود. خیلی به عقب نخوابید،  یک زاویه خوب بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه است.

 در صورت وجود، تکیه گاه کمری آن را طوری تنظیم کنید که به راحتی و بدون هیچ فشاری در پشت شما قرار گیرد. تکیه گاه کمری شکاف بین ستون فقرات کمری و صندلی را پر می‌کند و از انحنای طبیعی پایین کمر به سمت داخل پشتیبانی می‌کند.

 باید به اندازه کافی از فرمان فاصله داشته باشید تا به کمربند ایمنی زمان کافی برای واکنش برای باز شدن کیسه هوا را در هنگام برخورد بدهید. در حین رانندگی، تا حد امکان هر دو دست خود را روی فرمان نگه دارید تا وضعیت بدن متعادل شود. پشت سری را طوری قرار دهید که در مرکز سر شما قرار گیرد و تا حد امکان به سر شما نزدیک شود تا از کمترین آسیب ناشی از ضربه اطمینان حاصل کنید. 

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->