هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

امگا ۳ بخورید تا از عوارض غذا‌های ناسالم کاسته شود

  • کد خبر: ۸۵۹۶۰
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
امگا ۳ بخورید تا از عوارض غذا‌های ناسالم کاسته شود
محققان دریافتند که مکمل امگا ۳ برخی از نشانگر‌های التهاب عصبی را کاهش می‌دهد، اما نه همه آنها.

به گزارش شهرآرانیوز، انتخاب به نقل از مدیکال نیوز تودی نوشت: محققان اثرات رژیم غذایی سرشار از غذا‌های فراوری‌شده را بر حافظه موش‌ها و این که آیا مکمل امگا ۳‌ می‌تواند اثرات منفی را از بین ببرد، بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که مکمل امگا ۳ برخی از نشانگر‌های التهاب عصبی را کاهش می‌دهد، اما نه همه آنها.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نتایج آن‌ها به این معنا نیست که مکمل‌های امگا ۳ اثرات منفی غذا‌های فراوری‌شده را بر سلامتی خنثی می‌کنند و مردم باید اطمینان حاصل کنند که مقادیر کافی از کربوهیدرات‌های پیچیده را برای بهبود سلامت خود مصرف می‌کنند.

کربوهیدرات‌ها منبع انرژی ضروری برای بدن هستند. دو گروه کربوهیدرات وجود دارد: ساده و پیچیده. هضم کربوهیدرات‌های پیچیده مدت زمان بیشتری طول می‌کشد و فواید تغذیه‌ای زیادی دارند که به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند.

در مقابل، کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده زمان کمتری برای هضم نیاز دارند، فواید تغذیه‌ای کمتری دارند و می‌توانند سطح قند خون را افزایش دهند و خطر بیماری‌هایی مانند دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را افزایش دهند.

کارشناسان بهداشت، رژیم‌های غذایی حاوی سطوح بالای کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده را با مشکلات یادگیری و حافظه و همچنین افزایش وزن در انسان‌ها مرتبط می‌کنند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که موش‌های مسن، اما نه جوان، که رژیم غذایی کوتاه‌مدت پرچرب مصرف می‌کنند، مشکلات حافظه دارند و سطح التهاب در بخش‌های مختلف مغزشان افزایش می‌یابد. با این حال، محققان دریافتند که یک مداخله غذایی می‌تواند این مشکل را کاهش دهد.

تحقیقات دیگر مشاهده کرده‌اند که امگا ۳ به نام دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) می‌تواند التهاب مغز را که به آسیب‌های مغزی،  سکته مغزی و زوال شناختی مرتبط با افزایش سن مربوط می‌شود، کاهش دهد. همچنین اطلاعات کمی در مورد اینکه چگونه یک رژیم غذایی سرشار از غذا‌های فراوری‌شده با سطوح بالای کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و چربی‌های اشباع‌شده و کمبود فیبر بر مغز پیری تأثیر می‌گذارد، شناخته شده است.

اخیراً، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو (OSU) و Inotiv Inc. مطالعه‌ای را برای درک مکانیسم‌های پشت اثرات عصبی رژیم‌های فراوری‌شده و اینکه آیا مکمل‌های امگا ۳ می‌تواند این اثرات را بهبود بخشد، انجام دادند.

آن‌ها دریافتند که رژیم‌های غذایی فراوری‌شده عملکرد حافظه را در موش‌های مسن، اما نه جوان، مختل می‌کند و این در کنار افزایش علائم التهاب رخ می‌دهد. اما مکمل امگا ۳ این اثرات را بهبود بخشید.

دکتر روث بارینتوس، نویسنده اصلی این تحقیق و دانشیار دانشگاه OSU، در پاسخ به این سوال که آیا این نتایج شگفت‌انگیز هستند، به مدیکال نیوز تودی گفت: بله، بسیاری از مطالعات، از جمله مطالعات ما،  روی رژیم‌های غذایی پرچرب و قندی که برای عملکرد حافظه مضر هستند، تمرکز کرده‌اند، اما تعداد کمی اثرات کوتاه‌مدت یک رژیم غذایی بسیار فراوری‌شده را بررسی کرده‌اند. با توجه به اینکه بسیاری از رژیم‌های غذایی فراوری‌شده دارای چربی کم هستند، ما شک داشتیم که نتایج قابل توجهی را ببینیم. ما نه‌تن‌ها اختلالات حافظه قابل توجهی را مشاهده کردیم، بلکه شاهد افزایش وزن قابل توجهی نیز با این رژیم بودیم.

وی افزود: مطالعات دیگر نشان داده‌اند که امگا ۳ چقدر می‌تواند مفید باشد، اما این مطالعه یک قدم فراتر رفته است تا نشان دهد مصرف آن چگونه می‌تواند برای سلامت روان مفید باشد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->