ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

آفرودسواری نابلدانه، سلاخی طبیعت با چاشنی هیجان

  • کد خبر: ۸۶۰۹۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳
آفرودسواری نابلدانه، سلاخی طبیعت با چاشنی هیجان
در یک لحظه، اما همه چیز عوض می‌شود. تعادل به هم می‌خورد. موقعیت ماشین متزلزل می‌شود و بعد از چپ و راست شدن‌هایی که دیگر امیدی به کنترل ماشین نمی‌گذارد، ماشین واژگون می‌شود و سقوط می‌کند.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ ماشین مسیر سربالایی را پیش گرفته است. بی وقفه گاز می‌دهد. می‌رود و پشت سرش خاکی است که به هوا بلند می‌شود. به قله مسیر که می‌رسد می‌پیچد به راست. حالا دیگر مسیر یک دست و صاف نیست، هر چند قدم یک درخت سر راه قرار دارد. راننده همچنان می‌تازد. او یک آفرودسوار است. در یک لحظه، اما همه چیز عوض می‌شود. تعادل به هم می‌خورد. موقعیت ماشین متزلزل می‌شود و بعد از چپ و راست شدن‌هایی که دیگر امیدی به کنترل ماشین نمی‌گذارد، ماشین واژگون می‌شود و سقوط می‌کند. با چرخش‌های پی درپی وحشتناکی که آدم را یاد فیلم‌های اکشن و پلیسی می‌اندازد. او یک آفرودسوار است؟

این شرح مختصری از ویدئوی کوتاهی است که روز‌های گذشته در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و باری دیگر این سؤال را به وجود آورد که آیا برای آفرودسواری، نشستن پشت یک ماشین غول پیکر و به دل طبیعت زدن کافی است؟ آیا به صرف فراهم شدن همین دو فاکتور ما آفرودسوار می‌شویم و هیجانی که دنبالش هستیم را تجربه می‌کنیم؟

هیجان احتمالا همین کلیدواژه‌ای است که حجم زیادی از چرایی این اتفاق را باید در آن جست وجو کرد. اتفاقی که پیش از این هم شاهدش بودیم؛ چه وقتی که چنین فیلم‌های کوتاهی در فضای مجازی بازنشر می‌شد و چه زمانی که در توییتر کاربرانی به آن معترض شدند.

چند وقت پیش ویدئوی دیگری در فضای مجازی پخش شد و آفرودسوارانی را در کویر مرنجاب سمنان نشان می‌داد که یک بز وحشی را دنبال می‌کنند تا جایی که حسابی از پا درش آوردند. کویر خارا در اصفهان یکی دیگر از بکرترین کویر‌های کشورمان است که از دست آفرودسواران در امان نمانده است. به عنوان مثالی دیگر مسابقه آفرود در منطقه هیرکانی، گونه‌های نادر جانوری و گیاهی را به خطر انداخته است.

نتیجه همه این هیجان طلبی‌هایی که بسیاری به هر قیمتی دنبالش هستند؛ برهم خوردن آرامش این مناطق برای حیوانات، از بین رفتن پوشش گیاهی بر اثر فشار چرخ ها، اثرگذاری بر زیستگاه آبزیان موجود در رودخانه‌ها با عبور از بستر رود‌ها و حتی تخریب آبراهه‌های طبیعی جنگل‌ها و مراتع را در پی دارد. مدتی پیش جمعی از دوستداران طبیعت سعی کردند با راه انداختن پویشی انتقاد به آفرودسواری‌های نابلدانه را پررنگ‌تر مطرح کنند که چندان در فضای مجازی مطرح نشد. با این حال، آنچه مشخص است، ضروری بودن مدیریت این مقوله است. آموزش مسائل مهم به لیدرها، راه انداختن پیست‌هایی برای دوستداران این حرفه و هدایت کردن آن‌ها به محل مناسب از جمله اقداماتی است که اگر انجام شود نقطه قوتی برای صنعت گردشگری هم محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->