اسماعیل هنیه به پزشکیان تبریک گفت گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پزشکیان درباره توسعه روابط ایران-روسیه + جزئیات اردوغان و پزشکیان درباره مسائل منطقه و جهان گفتگو کردند پیام پزشکیان به سیدحسن نصرالله | حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت بایدن برای کنگره آمریکا خط و نشان کشید درخواست خانواده‌های اسرای صهیونیست از نتانیاهو پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب دیدار کردند جلیلی با سرپرست ریاست جمهوری دیدار کرد سناتور آمریکایی: پلوسی و اوباما به جای بایدن کشور را اداره می‌کنند در مورد اعضای خانواده مسعود پزشکیان بیشتر بدانید رئیس قوه‌قضائیه: فصل همدلی و وفاق بیشتر است | موظفیم به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنیم سردار رادان به دیدار رئیس جمهور منتخب رفت جزئیات مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب در مجلس اعلام شد فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: مهم‌ترین پیام انتخابات، حمایت قاطع مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران بود مخبر قانون برنامه هفتم را ابلاغ کرد دختر جوان، پسر فامیل را به تعرض متهم کرد سخنگوی وزارت خارجه: دولت سیزدهم تمام تلاشش را برای تامین منافع ملی به کار بست تأیید استعفای مسعود پزشکیان از مجلس با تنفیذ رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر جدید انگلیس: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین حق انکارناپذیر فلسطینیان است برای ثبت در تاریخ یا برای اثبات به تاریخ
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: غنی وعده‌ جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا سرحد مرگ داده بود

  • کد خبر: ۸۶۱۹۳
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
وزیر خارجه آمریکا: غنی وعده‌ جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا سرحد مرگ داده بود
وزیر خارجه آمریکا گفت که اشرف غنی، وعده‌ جنگ و مقاومت علیه طالبان را تا سرحد مرگ داده بود؛ اما با آمدن طالبان به کابل او فرار را بر قرار ترجیح داد و از کشور گریخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با سی بی اس گفت: شب چهاردهم اوت با اشرف غنی، رئیس‌جمهور افغانستان تماس داشتم به او فشار می آوردم تا مطمئن شوم که آماده موافقت با طرحی است که ما در تلاش برای اجرای آن هستیم -- برای انتقال قدرت به حکومت جدیدی که توسط طالبان رهبری می شد، اما فراگیر بود و تمام جنبه‌های جامعه افغانستان را در بر می‌گرفت و او در تماس تلفنی به من گفت که برای انجام این کار آماده است، اما اگر طالبان همراهی نکنند، او آماده است تا سرحد مرگ بجنگد و درست روز بعد از افغانستان فرار کرد.

وی افزود: من با رئیس جمهور غنی هفته‌ها و ماه‌ها چانه‌زنی داشتم. شما داستان وال استریت ژورنال را که چند روز پیش منتشر شد، خواندید؟ فکر می‌کنم همین چند روز پیش دوباره تأیید شد که سازمان‌های اطلاعاتی ما و هیچ یک از ما انفجار سریع دولت و نیروهای امنیتی را پیش بینی نمی‌کرد. هیچ کس فکر نمی کرد که در طول ۱۱ روز این اتفاق بیفتد.

بلینکن گفت: ما در حال حاضر تمام توافقات اولیه با طالبان را بررسی می‌کنیم، در دولت قبلی و اقداماتی که در دوران مدیریت خود انجام دادیم. زیرا ما باید از یکی دو سال گذشته و اتفاقاً از ۲۰ سال گذشته بیاموزیم. اما نکته اصلی این است: ما ۲۰ سال پیش به یک دلیل به افغانستان رفتیم -- برای بدست آوردن کسانی که در ۱۱ سپتامبر به ما حمله کردند و در این تلاش موفق شدیم. بن لادن یک دهه پیش به دست عدالت سپرده شد. القاعده، گروهی که به ما حمله کرد، در موقعیتی قرار گرفت که دیگر نمی توانست در این نوع حملات شرکت کند. این طولانی ترین جنگ آمریکا بود. رئیس جمهور بایدن طولانی‌ترین جنگ را پایان داد. او مطمئن شد که نسل دیگری از آمریکایی‌ها مجبور نیستند برای جنگیدن و مرگ به افغانستان بروند و من فکر می کنم وقتی همه اینها حل شود، به نفع ماست.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ما هر کاری که بتوانیم انجام می‌دهیم، از جمله در مورد افغان‌هایی که در معرض خطر هستند و می خواهیم به آنها کمک کنیم. ما تیم‌هایی متشکل از صدها نفر در وزارت امور خارجه و همچنین در سایر بخش‌های دولتمان داریم که هر روز روی این موضوع کار می‌کنند چه برای آمریکایی‌های باقی‌مانده و چه افغان‌هایی که در معرض خطر هستند. و ما همچنان به بیرون آوردن مردم از افغانستان ادامه می دهیم. این تقریباً به صورت روزانه اتفاق می افتد. و تا زمانی که به تعهدات خود عمل نکنیم، این کار ادامه دارد. ما برنامه‌ای داریم که شامل کسانی می شود که برای ویزای مهاجرتی ویژه درخواست داده‌اند. آنها افغان‌هایی هستند که از نزدیک با ما، با ارتش، با دیپلمات‌های ما کار کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->