چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین!
سرخط خبرها

چرخش‌های تحول آفرین

  • کد خبر: ۸۶۲۶۷
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
چرخش‌های تحول آفرین
مهدی یاراحمدی خراسانی - مدرس دانشگاه

چرخش‌های تحول آفرین چشم انداز جهان شهر برکت و کرامت در ۱۸ بند تدوین شده است. منظور از «چرخش تحول آفرین» ایجاد تحول اساسی در «راهبرد، ساختار و کیفیت» خدمات دهی مدیریت شهری به صورت جهادی و انقلابی و در سطح مطلوبی از استاندارد‌های اجرایی است که با ویژگی‌های «جهش عملکردی» و «انقلاب کیفیتی» همراه است و به دنبال دست یابی به تراز خدمات شهرداری متناسب با مفهوم جهان شهر رضوی است.

این رویکردها، روند‌ها و فرایند‌ها با هدف ایجاد تحول چشمگیر در راستای ارتقا و بهبود سطح خدمات مدیریت شهری به زائران و مجاوران در دوره ششم شورای اسلامی طراحی شده است که نهایتا منجر به افزایش رفاه عمومی جامعه شهری و افزایش رضایتمندی دریافت کنندگان خدمات شهری می‌شود. این موضوع مهم که در چشم انداز دوره جدید مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته است، راهبردی چالشی برای کیفی سازی خدمات است که به پیش نیاز‌هایی به شرح زیر احتیاج دارد:

۱- باتوجه به اینکه هر دوره مدیریت شهری حداکثر چهار سال قطعی زمان دراختیار دارد، «سرعت عمل» در روند فعالیت‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. نباید عجله کرد، ولی قطعا تحول چشمگیر نیازمند غنیمت شمردن فرصت‌ها و تسریع فرایندهاست.

۲- برخورداری از «نیرو‌های متعهد، متخصص و همگرا در مناصب مدیریتی و کارشناسی» برای این موضوع، یکی از پیش نیاز‌های اساسی موردنیاز است. اگر مدیرانی در مناصب کلیدی قرار بگیرند که با ادبیات جهان شهر برکت و کرامت مانوس نباشند یا خود را متعهد به آن ندانند، چرخش مدنظر به وقوع نخواهد پیوست.

۳- «ساختار سازمانی ارگانیک» یکی دیگر از گزینه‌های قطعی موردنیاز در این مسیر است. ساختار باید در خدمت راهبرد سازمان باشد و انعطاف لازم برای انطباق با شرایط متفاوت را داشته باشد.

۴- در مسیر چرخش راهبردی یک سیستم، «پایش مستمر فرایند‌ها و سنجش کیفیت تصمیم ها» به منظور نظارت کلی بر روند تحقق اهداف کلان ستادی، امری بسیار مهم و ضروری است که ضامن تحقق برنامه عملیاتی سیستم است.

بدون شک مانند هر اتفاق مهم دیگری که قرار است در یک سیستم مدیریتی رخ بدهد، همگرایی و هم راستایی بین سرمایه‌های انسانی سازمان به عنوان مهم‌ترین عامل، نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت. اگر ارتباط سلسله مراتبی مدیران سازمان با رده‌های کارشناسی باتوجه به پراکندگی جغرافیایی و تنوع خدمات صورت نگیرد، این چرخش رویکرد با موفقیت انجام نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->