حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد: زمینه برای حضور نوجوانان به عنوان کنشگران مشهد آینده فراهم شود

  • کد خبر: ۸۶۳۳۳
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳
شهردار مشهد: زمینه برای حضور نوجوانان به عنوان کنشگران مشهد آینده فراهم شود
شهردارمشهد با اشاره به مغفول ماندن نقش نوجوانان در جامعه گفت: باید زمینه فعالیت برای حضور نوجوانان به عنوان کنشگران «مشهد آینده» در جامعه فراهم شود؛ برهمین اساس مدیریت شهری در دوره ششم توجه ویژه‌ای به نوجوانان خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در نشست با تشکل‌ها و فعالان حوزه نوجوانان که با حضور معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری مشهد برگزارشد، افزود: معتقدیم که طی سالیان گذشته توجه خاص و ویژه‌ای به نوجوانان نشده است.

وی اضافه کرد: آنچیزی که امروز مغفول مانده، موضوعات مرتبط با نوجوانان است که نیاز به توجه ویژه دارد.

شهردارمشهد با بیان اینکه به دنبال تفکیک سنی در جامعه نیستیم، اظهارکرد: چنان که باید به جوان و سالمندان نیز توجه نشده است، اما آنچه که در این میان مغفول‌تر مانده، نوجوان است، البته این به معنی نپرداختن به موضوعات مرتبط به سایر رده‌های سنی نیست.

ارجائی تصریح کرد: در دوره جدید مدیریت شهری مبنای ما این است که نوجوانان مورد توجه ویژه قرار بگیرند، اما برای تحقق آن به دنبال راهبرد مناسب هستیم، این راهبرد باید در جلسات و نشست‌های تخصصی با حضور خود نوجوانان تدوین و الگوها، محتوا و چگونگی اجرای آن‌ها تعریف شود.

وی با اشاره به اینکه با حذف هیچ قشری نمی‌توان برای آن‌ها تصمیم گرفت، خاطرنشان کرد: لذا تاکید داریم که جلسات برنامه ریزی و تعیین راهبرد‌ها در حوزه نوجوانان هرچه سریعتر با حضور خود آن‌ها برگزار و راهبرد مناسب ظرف مدت یک ماه آماده شود.

شهردارمشهد ادامه داد: این جلسات نباید محدود به حضور نخبگان نوجوان شود، بلکه باید همه نوجوانان را دربر بگیرد تا بتوانیم برنامه‌ای جامع را تدوین و آماده اجرا کنیم.

ارجائی گفت: درمجموع اصل حرف ما این است که آینده از آن این طیف سنی است و باید با نظر خودشان آینده را بسازیم.

وی با بیان اینکه آن چیزی که از آن به عنوان مشهد فردا یاد می‌کنیم، مشهدی است که ما اداره کننده اصلی آن نیستیم، اظهارکرد: در مشهد آینده ما سالخوردگانی هستیم که باید مدیریت افرادی را ببینیم که امروز از چرخه تصمیم گیری خارج هستند.

شهردارمشهد افزود: با توجه به این موضوع اکنون باید به نوجوانان فرصت داده شده و زمینه را برای آموزش و تجربه اندوزی آن‌ها فراهم کرد تا بتوانند درتصمیم گیری‌ها نقش آفرینی کنند.

ارجائی تصریح کرد: انتظاری که از تشکل‌ها و فعالان حوزه نوجوان داریم، ارائه یک مدل برای تحقق این هدف است که چگونه می‌شود زمینه را برای حضور نوجوانان که کنش گران مشهد آینده هستند، درمشهد امروز فراهم کرد؟!

وی ادامه داد: امروز باید شهردارنوجوان، معاون شهردارنوجوان، شورای شهر نوجوان و... را برای مشهد آینده آموزش دهیم و به آن بپردازیم، حال این کار درقالب خانه نوجوان یا انجمن نوجوان باشد، فرقی نمی‌کند.

شهردارمشهد اضافه کرد: البته نباید به دنبال ایجاد ساختار جدید باشیم بلکه باید از ساختار‌ها و ظرفیت‌های موجود استفاده و آن‌ها را حمایت کنیم.

ارجائی افزود: برای تحقق این هدف ظرفیت‌های خوبی از جمله فرهنگسراها، بوستان‌ها و ... در اختیار شهرداری است که می‌توان آن را به کارگرفت.

وی گفت: همچنین رسانه‌هایی مانند فضا‌های تبلیغاتی و اکران‌های شهری در اختیار شهرداری است که یا در دسترس سایر دستگاه‌ها نیست و یا اگر هست، گران و هزینه بر است؛ از این ظرفیت نیز می‌شود در حوزه نوجوانان استفاده کرد.

شهردارمشهد افزود: طبق بررسی‌های انجام شده طی چند سال گذشته، بهترین رسانه‌ای که با عموم جامعه در سطح شهر تعامل برقرارمی کند، تابلو‌های تبلیغات شهری است، سوال این است که نوجوانان چقدر مخاطب این حوزه بوده اند؟ و چقدر محتوا داریم که از طریق این رسانه خوب به نوجوانان انتقال دهیم؟

ارجائی، اضافه کرد: چگونه توقع داریم که نوجوان ما احساس استقلال کند درحالی که مخاطب ما نبوده است، هیچ وقت پیامی ویژه نوجوان تولید و به آن‌ها منتقل نکرده ایم؛ فقط به دنبال این بودیم که روی نوجوان تاثیربگذاریم و بگیریم و تربیتش کنیم این گونه رفتار هویت بخشی و شخصیت بخشی به نوجوان نیست.

وی تصریح کرد: این سوال‌ها و شبیه آنها، باید توسط تشکل‌ها و فعالان حوزه نوجوانان، آموزش و پرورش و کانون فکری کودکان و نوجوانان پاسخ داده شده و برای آن راهکار مناسبی با مشورت و حضور نوجوانان اندیشیده شود، مدیریت شهری نیز از آن حمایت خواهد کرد.

شهردارمشهد افزود: در مجموع انتظار ما از این گونه نشست‌ها تعریف برنامه‌ای برای بازکردن پای کنشگران مشهد آینده به مدیریت شهری امروز جهت آموزش و تجربه اندوزی برای اداره مشهد آینده است.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->