محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حمله قلبی، خطر جدی برای زنان شاغل

  • کد خبر: ۸۶۳۶۸
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۴
حمله قلبی، خطر جدی برای زنان شاغل
زنانی که نقش‌های اصلی را هم در خانه و هم در محل کار دارند، بیشتر از زنانی که نقش مهمی فقط در یک حوزه دارند، در معرض حمله قلبی قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از یاهو نیوز، نتایج تحقیق انجام شده در امریکا نشان داد که «استرس مضاعف» نسبت به عواملی مانند افسردگی، سیگار کشیدن، فعالیت بدنی اوقات فراغت، شاخص توده بدنی، فشار خون بالا، دیابت و کلسترول بالا فشار بیشتری بر قلب زنان وارد می‌کند.

نتایج این تحقیق نشان داد که زنان یائسه با نقش‌های دوگانه پر مسئولیت، ۲۱ درصد بیشتر در معرض حمله قلبی هستند. علل دیگر مانند یک رویداد آسیب‌زای زندگی ازجمله طلاق یا مرگ همسر و مسائل اجتماعی-اقتصادی نیز می‌تواند حملات قلبی را تا ۱۲ درصد افزایش دهد.

این تحقیق ۸۰ هزار و ۸۲۵ شرکت‌کننده را طی حدود ۱۵ سال بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۵ مورد بررسی قرار داد.

محقق ارشد این تحقیق، ایوان مایکل، دانشیار دانشکده بهداشت عمومی دورنسایف به مجله انجمن قلب آمریکا گفت: «همه‌گیری کووید-۱۹ استرس‌های مداوم زنان در ایجاد تعادل بین کار با حقوق و عوامل استرس‌زای اجتماعی را برجسته کرده است.»

ما از نتایج تحقیقات دیگر دریافتیم که فشار کاری ممکن است در ایجاد بیماری عروق کرونر قلب نقش داشته باشد اما اکنون می‌توانیم تاثیر ترکیبی استرس در محل کار و خانه بر این پیامدهای بد سلامتی را مشخص کنیم.

وی افزود: امیدوارم که این یافته‌ها فراخوانی برای روش‌های بهتر کنترل استرس در محیط کار باشد و مسئولیت دوگانه‌ای را که زنان شاغل در نتیجه کار بدون دستمزدشان به‌عنوان مراقب در خانه با آن روبرو هستند را یادآوری کند.

کانگلانگ وانگ، از دیگر محققان این تحقیق می‌گوید: یافته‌های ما یادآوری مهمی برای زنان و افرادی است که به آنان اهمیت می‌دهیم و تهدید استرس برای سلامت انسان نباید نادیده گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: همه‌گیری این یافته‌ها را مرتبط‌تر کرده است.

محققان  امیدوارند تحقیقات آینده  بر روی تاثیرات استرس ناشی از نوبت کاری و جنسیت متمرکز شوند.

علیرغم این یافته‌ها، هنوز مردان بسیار بیشتر از زنان در معرض حمله قلبی هستند، به‌طور متوسط ۷۰ تا ۸۹ درصد از مرگ‌ومیر ثبت شده در بریتانیا ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی مردان بوده است.

لازم‌به‌ذکر است، بیماری قلبی که باعث حملات قلبی می‌شود، در حال حاضر سومین علت مرگ‌ومیر در بریتانیا پس از کووید و آلزایمر است.

این یافته‌ها در مجله انجمن قلب آمریکا (American Heart Association) منتشر شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->