جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علائم بیماری پارکینسون چیست؟

  • کد خبر: ۸۶۴۱۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰
علائم بیماری پارکینسون چیست؟
محققان دریافتند که معمولا شروع علائم این بیماری ۱۰، ۱۵ یا حتی ۲۰ سال پیش از تشخیص بیماری در افراد خود را نشان می‌دهد.  

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری پارکینسون تنها در انگلیس ۱۴۵ هزار مبتلا دارد و به همین نسبت در دنیا هم مبتلایان این بیماری در حال افزایش است. اما محققان بر این باورند که آگاه بودن از علائم آن می‌تواند به تشخیص زودهنگام آن و در نتیجه درمان‌های مؤثرتر کمک خواهد کرد.

پارکینسون سریع‌ترین بیماری عصبی در حال رشد در دنیاست و در انگلیس که مبتلایان زیادی دارد، از هر ۳۷ نفر، یک نفر مبتلا به این بیماری می‌شود. تاکنون درمان خاصی برای این بیماری ابداع نشده، اما محققان اعلام کرده اند که برخی علائم این بیماری از حدود ۲۰ سال قبل از تشخیص بیماری در مبتلایان بروز می‌کند.

بسیاری از افراد اسم بیماری پارکینسون را شنیده اند، اما درواقع شناختی از علائم آن ندارند. درست است که شناخته شده‌ترین علائم پارکینسون ایجاد لرزش در بدن است، اما علائم این بیماری تنها به این یک مورد محدود نمی‌شود و دامنه وسیع تری از علائم را شامل می‌شود. برخی علائم پارکینسون روی حرکت افراد تأثیر می‌گذارد و برخی علائم هم تأثیری روی حرکت بیماران ندارند، اما محققان دریافتند که معمولا شروع علائم این بیماری ۱۰، ۱۵ یا حتی ۲۰ سال پیش از تشخیص بیماری در افراد خود را نشان می‌دهد.  

علائمی شبیه یبوست، تغییر در عادات اجابت مزاج، اضطراب، افسردگی، تغییر در حس بویایی و اختلالات خواب از علائمی است که نباید بی توجه از آن‌ها عبور کنید. گاهی افراد از سال‌ها قبل از تشخیص نهایی دچار علائم حرکتی، لرزش یا سفت شدن دست‌ها و اندام‌ها می‌شوند، اما به هر دلیلی، علائم و نشانه‌هایی که به ما امکان تشخیص پارکینسون را می‌دهند، به درستی ثبت نشده اند که همین امر، فرآیند تشخیص را با مشکل مواجه می‌کند.  

اگر این علائم نشانه ابتلا به پارکینسون باشد، شروع علائم به آهستگی و به مرور صورت گرفته و تغییرات پیشرونده با سرعت پایینی حرکت می‌کنند و فرد به مرور دچار دشواری در حرکت کردن، سفتی و لرزش اندام‌ها می‌شود. بررسی‌ها و آزمایش‌های عصبی هم برای تأیید این بیماری الزامی است.  

مبتلایان به پارکینسون به مرور زمان ۵۰ تا ۶۰ درصد از سلول‌های مغزی خود را از دست می‌دهند. بنابراین، بیماری مدت‌ها پیش از تشخیص آن اتفاق افتاده است.  

از شایع‌ترین علائم بیماری پارکینسون می‌توان به لرزش، سفت شدن ماهیچه ها، کاهش حرکت، کاهش حافظه و مشکلات تفکری، اختلالات خواب، درد، مشکلات مغزی شامل اضطراب و افسردگی اشاره کرد. به گزارش سیناپرس، بسیاری از افراد در این بیماری به مشکلات حرکتی بیمار توجه می‌کنند.

در حالی که نباید نسبت به علائم غیرحرکتی هم بی تفاوت بود. از علائم غیرحرکتی می‌توان خستگی، فشار خون پایین، مشکلات روده و مثانه، مشکلات تعریق، تغییر در حس بویایی و دشواری در خوابیدن را نام برد.  

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->