ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

  • کد خبر: ۸۶۷۳۱
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۸
برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟
دانشگاه‌های کشورهای عرب زبان در چند سال اخیر توانسته‌اند پیشرفت‌های چشمگیری داشته باشند و نسبت به گذشته در ارتباطات بین‌الملل نیز عملکرد موفقی داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، نظام رتبه‌بندی تایمز دانشگاه‌های جهان را بر اساس معیارهای گوناگونی مورد بررسی قرار می‌دهد که یکی از آنها رتبه‌بندی دانشگاه‌های عرب زبان‌ دنیا است.

در این رتبه‌بندی قدرت نظام آموزش عالی سراسر منطقه عرب نشین دنیا مورد ارزیابی قرار گرفته است.

این دانشگاه‌ها بر اساس ماموریت‌های اصلی خود در نظام آموزش عالی یعنی آموزش،‌ پژوهش و دیدگاه بین‌المللی رتبه بندی می‌شوند تا جامع‌ترین و متعادل‌ترین مقایسه‌های خود را ارائه دهند.

آخرین باری که این رتبه‌بندی برای سال ۲۰۲۱ منتشر شد،‌ دانشگاه ملک عبدالعزیز در عربستان سعودی در صدر جدول منطقه قرار گرفت. دانشگاه قطر در مقام دوم قرار گرفته است و این در حالی است که مؤسسات آموزش عالی امارات متحده عربی، لبنان و مصر در بین ۱۰ دانشگاه برتر قرار گرفته‌اند و مصر با حضور ۳۱ دانشگاه،‌ بیشترین نماینده را در این رتبه‌بندی دارد.

بحرین، عمان، اردن، کویت،‌ تونس و مراکش همگی به ۵۰ مقام اول دست یافتند، ولی فلسطین، عراق و الجزایر در میان ۱۰۰ دانشگاه قرار دارند.

برترین مؤسسه خصوصی این رتبه‌بندی دانشگاه شاهزاده محمد بن فهد در عربستان سعودی است که جایگاه چهارم را از آن خود کرده است.

به طور کلی، ‌۱۲۵ دانشگاه از ۱۴ کشور در این رتبه‌بندی قرار دارند که به معرفی اجمالی پنج دانشگاه اول این رتبه‌بندی می‌پردازیم.

۱- دانشگاه ملک عبدالعزیز (عربستان سعودی)

 این دانشگاه در سال ۱۹۶۷ در ابتدا به عنوان یک دانشگاه خصوصی توسط یک گروه از تجار به وجود آمد و در سال ۱۹۷۴ پادشاه وقت عربستان دانشگاه مذکور را یک دانشگاه دولتی تحت نظارت شورای آموزشی کشور اعلام کرد.

برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

۲- دانشگاه قطر(قطر)

زمانی که دانشگاه قطر در سال ۱۹۷۳ میلادی تاسیس شد،‌ برای گروهی متشکل از ۱۶۰ دانشجو ساخته شد. پس از یک دوره توسعه، این دانشگاه در حال حاضر بیش از ۱۴ هزار دانشجو دارد.

دانشگاه قطر که توسط امیر قطر تاسیس شد،‌ امروزه در مجموع دارای ۸ دانشکده است.

برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

۳-دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله (عربستان سعودی)

دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله دانشگاهی است که در سال ۲۰۰۹ میلادی در نزدیکی جده تأسیس شده‌ و اولین مرکز آموزشی در عربستان سعودی است که به‌طور برابر هم زنان و هم مردان را می‌پذیرد.

دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله، در زمینی به مساحت سه هزار و ۶۰۰ هکتار و در ساحل دریای سرخ تأسیس شده‌است. این دانشگاه دارای یکی از سریع‌ترین ابررایانه‌های جهان است. در ساخت و الگوبرداری آموزشی این دانشگاه، از کمکهای سه دانشگاه استنفورد، دانشگاه برکلی و دانشگاه تگزاس در آستین استفاده شده‌است. دولت عربستان سعودی، مبلغ ۱۰ میلیارد دلار را وقف دانشگاه ملک عبدالله کرده‌است.

برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

۴ – دانشگاه شاهزاده محمد بن فهد(عربستان سعودی)

دانشگاه شاهزاده محمد بن فهد در اوایل قرن ۲۱ هجری توسط شاهزاده محمد بن فهد،‌ فرماندار وقت استان شرقی عربستان تاسیس شد و هدف از ساخت آن فراهم آوردن فرصت‌های آموزش عالی برای جامعه محلی و منطقه‌ای استان شرقی عربستان بود.

این دانشگاه خصوصی با همکاری کنسرسیوم آموزش بین‌الملل تگزاس ساخته شد.

برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

۵- دانشگاه نفت و مواد معدنی ملک فهد (عربستان سعودی)

دانشگاه نفت و مواد معدنی ملک فهد (KFUPM) در عربستان سعودی برای اولین بار در سال ۱۹۶۳ درهای خود را به روی یک گروه اولیه متشکل از ۶۷ دانشجو باز کرد.

این دانشگاه با هدف ارائه آموزش عالی در زمینه نفت و مواد معدنی(دو مورد از بزرگترین منابع طبیعی عربستان) تأسیس شد. رشد این دانشگاه که اکنون میزبان بیش از ۸ هزار دانشجو است، منعکس کننده رشد سریع اقتصادی و فنی آن در خود عربستان سعودی است.

برترین دانشگاه‌های کشورهای عربی کدام‌اند؟

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->