پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

رفلاکس معده را با روش‌های خانگی درمان کنید!

  • کد خبر: ۸۶۸۱۶
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
رفلاکس معده را با روش‌های خانگی درمان کنید!
دردی که از شکم به قفسه سینه وارد می‌شود، مزه تلخی که از گلو به دهان برمی‌گردد، سوزش سر دل، تلخی گلو یا سرفه، همه علائم رفلاکس معده هستند که بیشتر ما به نوعی آن را تجربه کرده‌ایم. با این‌حال، بعضی افراد به صورت مداوم چنین علائمی را تجربه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رفلاکس معده احساس ناخوشایندی است و در صورت شدت گرفتن، زندگی را به کام هر کس تلخ می‌کند. درمان سوزش معده یا همان رفلاکس معده بهتر است با استفاده از روش های طبیعی باشد. درمان های طبیعی متفاوتی برای تسکین سوزش معده توصیه می شود که ساده ترین آن نوشیدن یک نوشیدنی سالم است. خوردن عرق بیدمشک و کاسنی به شدت توصیه می‌شود.

عرق بیدمشک را بهتر است با کمی عسل بخورید. از آبمیوه‌ها انبه یا کدو تنبل خوب است. میوه‌هایی مانند پرتغال و نارنگی به دلیل داشتن اسید اسکوریک (ویتامین c) برای رفلاکس معده مناسب نیست. همچنین عرق نعناع برای این افراد توصیه نمی‌شود.

شیر‌های گیاهی مانند شیر سویا با مقداری عسل مخلوط شود و میل کنید بسیار مفید است. چای سبز و چای بابونه مفید هستند.

چای معمولی و قهوه نیز برای این گونه افراد مضر هست. از عصاره سبزیجات مانند کرفس، خیار، کلم، جعفری، آویشن، گشنیز و زیره استفاده کنید.

آب گوجه فرنگی، آب زرشک، آب لیمو، رفلاکس معده را تشدید می‌کند. نکته مهم دیگر سعی کنید یک ساعت قبل از غذا و تا دو ساعت بعد از آن از نوشیدنی استفاده نکنید.

برای درمان سوزش سردل و معده خوردن نوشابه، چای، قهوه، سرکه، نوشیدنی‌های کافیین دار ممنوع است.

برای افرادی که از رفلاکس معده و سوزش آن رنج می‌برند خوردن شیر سویا با مقداری عسل یا شیر بادام مفید است.

خوردن عصاره کرفس، خیار، جعفر،‌ی کلم، آویشن، گشنیز و زیره مفید است.
خوردن آب لیمو، آب گوجه فرنگی و آب زرشک، این بیماری را تشدید می‌کند.
خوردن عرقیاتی مانند بیدمشک و کاسنی برای سوزش معده مفید است.
سوزش معده از مشکلات شایع در دوران بارداریست. این مشکل بعد از زایمان از بین می‌رود.

علل سوزش سر دل

در طول دوران بارداری، بدن مادر پروژسترون بیشتری تولید می‌کند. این هورمون به عنوان یک شل کننده عضلانی عمل می‌کند و دریچه واقع در ابتدای معده را شل می‌کند. این مکانیزم باعث می‌شود محتویات معده به مری برود. یکی دیگر از دلایل سوزش سردل تغییراتیست که در زمان بارداری به وجود می‌آید. همانطور که وقتی جنین بزرگتر می‌شود، در رحم جای زیادی را می‌گیرد، در نتیجه دستگاه گوارش به سمت بالا می‌رود و در نتیجه سوزش سردل به وجود می‌آید.

علائم شایع سوزش سر دل

احساس سوزش در زیر گلو
- ترش کردن معده
- درد قفسه سینه یا درد ناحیه بالای شکم
- ترشی دهان
- درد معده
- سرفه
- خس خس
- اشکال در بلع
- ترشح بیش از حد بزاق
- خفگی

درمان طبیعی برای سوزش سردل

بعضی از دارو‌های خانگی موثر برای سوزش سر دل را ذکر می‌کنیم. این دارو‌ها طبیعی هستند و هیچ مشکلی برای خانم‌های باردار به وجود نمی‌آورند، ولی در صورت نیاز طبق نظر پزشک مصرف کنید.

۱. بادام
بادام سرشار از روغن است که میزان اسید را کنترل می‌کند. به همین خاطر، سعی کنید روزانه ۴ تا ۵ بادام بخورید. بادام همچنین می‌تواند به تغذیه نوزاد کمک کند.

۲. آلوئه ورا
آلوئه ورا شامل برخی از عوامل ضد التهاب است که می‌تواند سوزش سر دل را کاهش دهد. با این حال، در مورد زنان حامله، طبق نظر پرشک مصرف شود.

۳. آب نارگیل
آب نارگیل به خنثی کردن اسید معده کمک می‌کند. هر روز مصرف کنید.

۴. دانه رازیانه
دانه رازیانه در بهبود گوارش موثر است. می‌توانید ۲ قاشق چای خوری دانه رازیانه رو در آب جوش حل کنید و آن را میل کنید.

۵. سرکه
سرکه سیب بیکربنات و اسید معده را کنترل می‌کند. اسید تولید شده درد دیواره معده را کاهش می‌دهد. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را با آب رقیق کنید و بخورید.

۶. پاپایا
پاپایا سرشار از آنزیم‌های خاصی است که باعث بهبود روند هضم غذا در معده می‌شود. مصرف پاپایای رسیده برای کاهش سوزش سر دل مفید است. پاپایای خام باعث انقباضات رحمی می‌شود. در این مورد بهتر است با پزشک مشورت کنید.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->