ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

مراقب بیماری پوستیِ لوپوس باشید!

  • کد خبر: ۸۷۰۲۱
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۰
مراقب بیماری پوستیِ لوپوس باشید!
لوپوس یک بیماری خودایمنی است، که در آن سیستم ایمنی بدن به بافت‌ها و اندام‌های خود حمله می‌کند. التهاب ناشی از لوپوس می‌تواند بر بسیاری از سیستم‌های مختلف بدن مانند مفاصل، پوست، کلیه‌ها، سلول‌های خونی، مغز، قلب و ریه تاثیر بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پوست مهم‌ترین بخش در زیبایی ما محسوب میشود. بروز مشکلات پوستی از جمله لک، جوش و مشکلات رنگدانه‌ای دلیلی خاص و مشخص و البته قابل درمان دارند.

تغییر و علامتی نگران کننده روی پوست

پوست بزرگ‌ترین اعضای بدن محسوب می‌شود. بسیاری از ما سعی داریم که آن را جوان و بدون چین و چروک نگه داریم، اما ممکن است به دلیل بیماری‌ها و برخی از شرایط مختلف آسیب ببیند.

شروع ناگهانی جوش، زخم، مشکلات رنگدانه‌ای یا حتی خارش و حساسیت می‌تواند نشان دهنده یک وضعیت خود ایمنی، یک آلرژی، ویروس یا حتی بیماری قلبی باشد. اگر حساسیتی که در این بخش خواهیم گفت را در یک ناحیه از پوست خود احساس کردید، زمان آن است که حتماً وضعیت خونی تان را بررسی کنید.

سرخی پروانه‌ای می‌تواند علامت لوپوس باشد

اگر متوجه یک سرخی روی گونه‌ها و پل بینی خود شدید، احتمالاً مشکلی وجود دارد که به آن سرخی پروانه‌ای می‌گویند؛ در آن قسمت‌هایی از پوست به رنگ صورتی، قرمز یا بنفش در می‌آیند و شاید کمی ورم کنند. البته این وضعیت ممکن است بعد از چند روز یا چند هفته خود به خود برطرف شود، اما می‌تواند علامت مشکلات زمینه‌ای مثل لوپوس باشد.

۵۰ درصد بیماران مبتلا به لوپوس هم ممکن است با این مشکل مواجه شد باشند. لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که روی پوست افراد اثر می‌گذارد. حتی ممکن است کلیه ها، مغز، قلب و ریه و مفصل‌ها را هم درگیر کند. دیگر علائم لوپوس شامل خستگی، ریزش مو، حساسیت به نور،  خشکی چشم، توهمات ذهنی و درد مفصل است.

حساسیت پروانه‌ای را با رزاسه اشتباه نگیرید

حساسیت یا سرخی پروانه‌ای اغلب با رزاسه اشتباه گرفته می‌شود. حساسیت و قرمزی پروانه‌ای معمولاً علائم بیماری رزاسه را دارد؛ رزاسه یک نوع عفونت باکتریایی است که به آن سلولیت و یا بیماری لایم هم گفته می‌شود. حتی ممکن است پروانه‌ای را با آفتاب سوختگی هم اشتباه بگیرند بنابراین بسیار مهم است که پزشک وضعیت را بررسی کند و آن را معاینه کرده تا ببیند که لوپوس است یا خیر.

لزوم آزمایش خون برای تشخیص لوپوس

از آنجا که ممکن است این وضعیت را با دیگر مشکلات اشتباه بگیرید، به همین دلیل پزشک آزمایش خون را تجویز می‌کند تا علت ریشه‌ای را پیدا کند. همچنین ممکن است به دنبال پادتن‌های آنتی فسفولیپید باشد و تعداد آن‌ها را بشمارد تا متوجه شود که آیا به لوپوس مبتلا هستید یا خیر.

به طور کلی تشخیص لوپوس کار سختی است، زیرا وضعیتی است که شبیه بیماری‌های دیگر بروز می‌کند، علائم آن می‌ایند و می‌روند و تغییر می‌کنند. معمولا مطالعات نشان می‌دهد که خانم‌ها بیشتر به این بیماری مبتلا می‌شوند. علائم آن بین سن ۱۰ الی ۳۰ سال بیشتر نمایان می‌گردد.

لوپوس به راحتی تشخیص داده نمی‌شود، زیرا علائم آن در هر فرد متفاوت است حتی علائم آن ممکن است با دیگر اختلالات پوشش داده شود و خیلی قابل تشخیص نباشد و باعث شود که پزشک تشخیص درستی ندهد؛ حتی ممکن است در بعضی از شرایط پزشک آزمایش خون یا ادرار را تجویز کند تا تشخیص دقیق تری داشته باشد.

اهمیت شناسایی انواع لوپوس

انواع لوپوس متفاوت است، در نتیجه درمان‌های آن نیز متنوع هستند. لوپوس باید تحت یک تشخیص دقیق و واضح قرار بگیرد. هیچ دو موردی در بیماری لوپوس دقیقاً مانند یکدیگر نیستند.

انواع مختلفی از آن وجود دارد بنابراین تشخیص دقیق، راه حل کلیدی برای ارائه برنامه درمانی فرد است که برای بعضی از آن‌ها دارو‌های رقیق کننده خون، برای بعضی استروئید یا بعضی دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی یا حتی شیمی درمانی و دارو‌های سرکوب کننده سیستم ایمنی و حتی پیوند اعضا نیز تجویز می‌کنند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->