اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

سخنرانی در دریا برای هشدار درباره تغییرات آب و هوایی

  • کد خبر: ۸۷۰۸۶
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
سخنرانی در دریا برای هشدار درباره تغییرات آب و هوایی
وزیر خارجه «تووالو» با پوشش رسمی به داخل آب رفت تا دوباره خطرات تغییرات اقلیمی را گوشزد کند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ بچه‌های جنوب برف را نمی‌شناسند، نمی‌دانند خروس خوان، قدم زدن در کوچه‌هایی که رخت عروس بر تن کرده اند، چه گوارا حس زندگی را در تن آدمی خنک و تازه می‌کند. بچه‌های شهرستان لار، بندرعباس، قشم و هرمزگان، برف را پشت شیشه‌های رنگی تلویزیون دیده اند و ذوب شدن ستاره‌های بلورین برفی را، روی گونه‌هایی که گل انداخته، تجربه نکرده اند. در این سال‌هایی که برف با شهر ما هم غریبگی می‌کند، آهسته آهسته، درست مثل کودکی که در جنوب متولد شده باشد، حال خوب لمس خنکای برف از خاطر یکایک ما نیز محو می‌شود.

کره زمین روز به روز گرم‌تر از گذشته می‌شود و زمستان‌ها از روی دست سعدی سرمشق می‌گیرند: «چنان آسمان بر زمین شد بخیل / که لب‌تر نکردند زرع و نخیل» اگر پیگیر اخبار تغییرات اقلیمی آب و هوایی باشید احتمالا در باب آسیب‌های فراوانی که گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی به بار آورده است، سخن بسیار شنیده اید. تغییراتی که به نفع هیچ موجود زنده‌ای نیست. مصرف بی رویه آب سفره‌های زیرزمینی، تغییرات پوشش گیاهی، فرونشست زمین، آب شدن یخ‌های قطب شمال و بالا آمدن سطح آب دریا‌ها و رخداد‌های متعدد دیگر که به نقطه پایان نمی‌رسند.

به تازگی تصویری از یک شیر دریایی که بر روی زیردریایی هلندی به خواب رفته است، در فضای مجازی دست به دست می‌شود. حیوانی که متولد قطب شمال است و رختخوابش صخره‌های یخی، حالا به خیال یافتن مقصدی مطلوب تر، دل از سرزمین مادری کنده است. «گاردین» در مقاله‌ای جدید از تأثیر اختلالات در وضع آب وهوا و حیات حیوانات نوشته است، موضوعی که در این روز‌ها به مرحله جِدیت خود رسیده است و زنگ خطر را بی امان می‌نوازد. از سوی دیگر تصویری کنایه آمیز از وزیر خارجه «تووالو» منتشر شده است. او در حالی که با پوشش رسمی در میان آب ایستاده، از راه دور برای نشست اقلیمی «کوپ ۲۶» سخنرانی می‌کند.

«تووالو» جزیره‌ای مانند بسیاری از جزایر دیگر زمین است؛ جزایری که هم اکنون با گرم شدن بی رویه هوا، در خطر آب گرفتگی قرار گرفته اند. «کوپ ۲۶» اجلاس تغییرات آب و هوایی است که در آن رهبران بیش از ۱۳۰ کشور دنیا گرد هم آمده و به سخنرانی و تبادل راه چاره می‌پردازند؛ اجلاسی که در آن بزرگ‌ترین عاملان گرمایش هوا همچون چین حضور پیدا نمی‌کنند. تغییرات آب و هوایی با حوادث متنوعی همچون طوفان و سیل همراه خواهد شد.

مصرف بی حد و حساب سوخت‌های فسیلی و نشر سوخت‌های گلخانه‌ای حرارت جو زمین را روز به روز افزایش داده و گرمایش جهانی را بالا خواهد برد. با این روند، توازن حیات وارد گردونه اختلال خواهد شد و به زودی حس انتقام جویانه طبیعت را بیدار خواهد کرد. طبیعتی کینه جو که تا ابد در مقابل تجاوز و تعدی انسان سکوت پیشه نخواهد کرد. انسان خودِ خودِ طبیعت است و حیات انسان با طبیعت معنا پیدا می‌کند؛ همین است که فراموشی طبیعت با مرگِ مطلقِ موجودیت قرین خواهد گشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->