آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) شناسایی و مهر و موم ١٧ پاتوق مواد مخدر در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۳) ترافیک نیمه روان در آزادراه مشهد-باغچه، نیشابور و سبزوار (۲۴ تیر ۱۴۰۳) حکم اعدام شکارچی زنان شکسته شد کشف ترياک جاسازی شده در بسته غذای حيوانات تصادف مرگبار در محور رشتخوار به تربت حیدریه با یک فوتی و ۲ مصدوم (۲۴ تیر ۱۴۰۳) خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم زن ۴۲ ساله + فیلم(۲۴ تیر ۱۴۰۳) سه پیشنهاد مجلس برای حل مشکل کمبود معلم در سال تحصیلی آینده تجویزهای بی حساب و کتاب سی تی اسکن‌ و آزمایش‌ ترورهای تاریخ ساز در آمریکا؛ از رونالد ریگان تا دونالد ترامپ
سرخط خبرها

آدامس جویدن، سبب بروز نفخ می‌شود

  • کد خبر: ۸۷۳۸۲
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۰
آدامس جویدن، سبب بروز نفخ می‌شود
بلع بیش از حد هوا هنگام جویدن آدامس نفخ در بدن را ایجاد می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی اکسپرس نوشت: این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که آدامس با دهان باز جویده می‌شود و هوای اضافی را وارد روده‌ها می‌کند. برای جلوگیری از این امر، محققان توصیه می‌کنند هنگام استفاده از آدامس، دهان خود را بسته نگه دارید.

یکی دیگر از دلایلی که جویدن آدامس می‌تواند منجر به نفخ شود، ترکیب آن است. برخی از انواع آدامس‌های بدون قند، اغلب حاوی سوربیتول و زایلیتول هستند که به عنوان یک شیرین‌کننده عمل می‌کنند.

برای برخی افراد، این مواد می‌توانند باعث ایجاد گاز شده یا حتی به عنوان مُلین عمل کنند.

شیرین کننده‌های مصنوعی نیز می‌توانند باعث گرفتگی عضلات و اسهال مزمن شوند.

هضم ناقص و تخمیر این شیرین‌کننده‌ها در روده بزرگ اغلب منجر به بروز این مشکلات دردناک می‌شود.

به جز آدامس، غذا‌های دیگری نیز وجود دارند که باعث نفخ می‌شوند که شامل لوبیا، پیاز، کلم بروکلی، کلم پیچ، جوانه‌ها و گل کلم هستند. دلیل نفخ‌آوری آن‌ها می‌تواند به دلیل فیبر و قند موجود در آن‌ها باشد.

محققان توصیه می‌کنند که مصرف غذا‌هایی از این قبیل را کاهش دهید و در عین حال مصرف روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات را حفظ کنید.

برخی از دلایل دیگر نفخ عبارتند از یبوست، بیماری سلیاک و سندرم روده تحریک‌پذیر.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->