قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

آنتی بادی خنثی کردن کرونا کشف شد

  • کد خبر: ۸۷۵۵۹
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
آنتی بادی خنثی کردن کرونا کشف شد
دانشمندان یک نوع آنتی بادی را شناسایی کرده اند که می‌تواند از افراد در برابر کووید ۱۹، واریانت‌های آن و سایر انواع ویروس‌های کرونا محافظت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، آنتی بادی DH۱۰۴۷ با اتصال به سلول‌های ویروس و خنثی کردن آن‌ها عمل و از تکثیر آن‌ها جلوگیری می‌کند.

این آنتی بادی حیاتی هم در پیشگیری از ابتلا و هم در کمک به درمان فردی که قبلاً به کووید مبتلا شده است مؤثر است.

تحقیقات مشترک سه دانشگاه کارولینای شمالی، چپل هیل (UNC) و دانشگاه دوک  در دورهام فاش کرد که محققان آن‌ها یک قطعه کلیدی پیدا کرده اند که می‌تواند به مبارزه با همه‌گیری کنونی و شیوع ویروس کرونا در آینده کمک کند.

دکتر بارتون هاینز، مدیر مؤسسه واکسن انسانی دوک و یکی از نویسندگان این مطالعه، در بیانیه‌ای گفت: «این آنتی بادی پتانسیل درمان همه گیری فعلی را دارد. این آنتی بادی همچنین می‌تواند برای شیوع‌های آینده در دسترس باشد.»

محققان که یافته‌های خود را در ژورنال «پزشکی ترجمه علوم» منتشر کردند تا امروز موفق به شناسایی بیش از هزار و ۷۰۰ آنتی بادی کروناویروس شده اند.

هاینز گفت: «این آنتی بادی در مکانی به ویروس کرونا متصل می‌شود که در جهش‌ها و تغییرات متعدد حفظ شده است. در نتیجه می‌تواند طیف وسیعی از کروناویروس‌ها را خنثی کند.»

این آنتی بادی روی موش‌ها آزمایش و مشخص شد که می‌تواند از جوندگان در برابر ابتلا به کرونا پس از قرار گرفتن در معرض ویروس محافظت کند.

این آنتی بادی حیاتی همچنین در برابر انواع سویه ها، از جمله نوع بسیار مسری دلتا، موثر بود.

انواع دیگری از واریانت‌های کرونا که گمان می‌رود در آینده پتانسیل ابتلای انسان‌ها را دارند نیز مورد آزمایش قرار گرفتند و توسط این آنتی‌بادی خنثی شدند.

این آنتی بادی که DH۱۰۴۷ نام دارد بسیار مؤثر است و می‌تواند به انواع ویروس‌ها، اعم از حیوانی و انسانی متصل شود.

دکتر رالف باریک، استاد اپیدمیولوژی در UNC و یکی از نویسندگان ارشد این تحقیق گفت: «یافته‌ها، الگویی برای طراحی منطقی استراتژی‌های واکسن جهانی ارائه می‌دهند که ضد انواع هستند و محافظت گسترده‌ای را در برابر ویروس‌های کرونای شناخته شده و در حال ظهور ارائه می‌کنند.»

این تیم از دانشمندان هنگام آزمایش آنتی بادی روی حیواناتی که قبلاً آلوده شده بودند، دریافتند که این آنتی بادی در کاهش شدت علائم مربوط به ریه‌ها مؤثر است.

دکتر دیوید مارتینز از دیگر محققان این تحقیق می‌گوید: «فعالیت درمانی حتی پس از آلوده شدن موش‌ها نشان می‌دهد که این آنتی بادی می‌تواند درمانی باشد که در همه‌گیری کنونی به کار گرفته می‌شود و همچنین برای جلوگیری از گسترش شیوع یا اپیدمی در آینده با یک ویروس مرتبط با سارس نیز به کار گرفته شود.»

در حال حاضر، درمان‌های آنتی‌بادی مونوکلونال یکی از مؤثرترین درمان‌ها در درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا هستند.

این آنتی بادی به سیستم ایمنی در خنثی کردن سلول‌های ویروس و جلوگیری از تکثیر آن‌ها کمک می‌کند.

آنتی بادی DH۱۰۴۷ به ویژه برای افرادی که واکسینه نشده اند ارزشمند است.

ترکیب این آنتی بادی تازه کشف شده در آینده توسعه درمان بیماری‌های مرتبط با ویروس کرونا را بسیار موثرتر می‌کند.

محققان امیدوارند که یافته‌های آن‌ها برای مبارزه با شیوع بعدی ویروسی که جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، حیاتی باشد.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->