نگاهی به گل‌های فرازمینی فوتبال جهان | وقتی توپ فرمان فیزیک را نمی‌برد مذاکرات نظری جویباری با فرهاد مجیدی در بن بست تاریخ و ساعت بازی استقلال و فولاد | آبی‌ها جای اشتباه ندارند گل‌محمدی: استقلال برای غرورش می‌جنگد تاریخ و ساعت بازی پاری سن ژرمن و استون ویلا | حریف انگلیسی پیش روی پاریسی‌ها تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و دورتموند | کاتالان‌ها در جستجوی قربانی تازه پایان مسابقات والیبال آقایان جام رمضان مشهد | قهرمانی سورنا در مهران + فیلم نوجوانان ایران در آستانه حذف از جام جهانی ۴۸ تیمی نقش کارتال در سرنوشت فوتبالی امیری استیلی به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس موضع گیری تند پرسپولیسی‌ها علیه درویش نتیجه و فیلم خلاصه بازی رفت بایرن مونیخ و اینترمیلان(۱۹ فروردین ۱۴۰۴)| برد بزرگ پسران اینزاگی نتیجه و فیلم خلاصه بازی رفت آرسنال و رئال مادرید(۱۹ فروردین ۱۴۰۴)| پایان رویاپردازی با کارلتو؟ واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه حذف تماشاگران از هفته‌های پایانی واکنش مهرداد محمدی به خداحافظی با فوتبال ماموریت مشترک رضاوند و اندونگ| آرش به خط میانی استقلال بازگشت ایوب العملود از ایران رفت! تمرین اختصاصی ۴ استقلالی دعوت منصوریان به کمیته اخلاق عالیشاه زیر تیغ
سرخط خبرها

پایان ماجرای واگذاری استقلال و پرسپولیس؟

  • کد خبر: ۸۷۹۴۲
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
پایان ماجرای واگذاری استقلال و پرسپولیس؟
با اعلام رئیس سازمان خصوصی سازی واگذاری سرخابی‌ها به تعویق افتاده، اما درعین حال زمان آن چنانی تا پایان ضرب الاجل کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تعیین تکلیف این دو باشگاه باقی نمانده است.
گروه ورزش|شهرآرانیوز، حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصی‌سازی درباره واگذاری سرخابی‌ها چنین گفته است: «سرخابی‌ها نیازمند تضمینی برای موفقیتشان پس از واگذاری هستند.» این واکنش در حالی از زبان رئیس سازمان خصوصی‌سازی خارج شده که در دولت قبل تلاش بسیاری برای اجرای این پروسه شد و حتی وزیر ورزش و جوانان وقت از تشکیل یک اتاق فکر به جهت بررسی شرایط واگذاری پرده برداشت تا شاید این هدف محقق شود.


در آن دوران، اما کارشناسان و اهل فن به متولیان ورزش و آن‌ها که دستی برآتش اجرای پروژه واگذاری داشتند، بار‌ها گوشزد کردند که نه باشگاه استقلال و نه باشگاه پرسپولیس شرایط لازم برای ورود به عرصه خصوصی را ندارند، اما تصمیم گیران در آن دوران بدون توجه به توصیه‌ها و پیش‌شرط‌های لازم برای واگذاری این دو باشگاه در تلاش بودند این ماجرا محقق شود در حالی که هیچ‌یک از این دو باشگاه به مرحله باثباتی از سوددهی یا کسب درآمد نرسیده‌اند که در عمل بتوان امتیاز آن‌ها را واگذار کرد.
 در تازه‌ترین اظهارات رئیس سازمان خصوصی به طور تلویحی اشاره‌ای به فراهم نبودن بستر لازم شده است که در پس آن، موارد و مسائل گوناگونی نهفته است که بی‌گمان اگر توجهی به جزئیات نشود، هرگز واگذاری محقق نخواهد شد.
استقلال و پرسپولیس با اینکه منابع درآمد قابل توجهی از کنار تبلیغات دارند، اما به دلیل آنکه حقوق واقعی خود از تبلیغات را دریافت نمی‌کنند در پروسه واگذاری محکوم به شکست خواهند بود و خریداران نیز بهره‌ای از سرمایه‌گذاری در این دو باشگاه نخواهند برد.
مضاف بر آن این دو باشگاه پیش از آنکه به مرحله واگذاری برسند، ابتدا باید در فرابورس ارزیابی شوند و سپس وارد بورس شوند و مادامی که این پروسه طی نشود، اساس واگذاری نیز زیر سؤال خواهد رفت و تحولی ایجاد نخواهد شد.
 در سال‌های اخیر تصمیم گیران بدون اینکه این پیش‌شرط مهم را در نظر بگیرند، نشست‌های متعددی در راستای تحقق این هدف برگزار کردند و حتی در مقاطع متعددی بار‌ها اعلام شد که استقلال و پرسپولیس به زودی واگذاری خواهند شد که در عمل هرگز این اتفاق رخ نداد و استقلال و پرسپولیس در همان مسیر قبل خود قدم برداشتند.
 البته واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی پروژه‌ای است که باید دیر یا زود به سرانجام برسد و متولیان ورزش می‌بایست این امکان را فراهم کنند، اما در شرایط کنونی هرگز دو باشگاه آمادگی ورود به این عرصه را ندارند و با ورود به این عرصه محکوم به شکست خواهند بود.
 در حقیقت اظهارات اخیر رئیس سازمان خصوصی سازی را باید به فال نیک گرفت و این واکنش را ناشی از آینده نگری افرادی دانست که حقیقت این دو باشگاه را دریافته‌اند و بی‌آنکه قصدی بر انجام یکسری اقدامات رسانه‌ای و بازی‌هایی از این دست داشته باشند، در تلاشند برمدار منطق حرکت کرده و روی اصول قدم بردارند تا شاید در آینده همه زیرساخت‌ها برای واگذاری این دو باشگاه فراهم شده و استقلال و پرسپولیس با اقدامات زیرساختی اصولی به بخش خصوصی سپرده شوند.

تکلمه: البته زمان آن چنانی به پایان ضرب الاجل کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تعیین تکلیف این دو باشگاه باقی نمانده است و متولیان استقلال و پرسپولیس باید به سرعت وضعیت مالکیت این دو باشگاه را روشن کنند. یکی از ایرادات عمده کنفدراسیون فوتبال آسیا اداره دو باشگاه به دست یک وزارتخانه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->