اولویت جدید حج اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع
سرخط خبرها

ارائه واکسن کرونا به شکل برچسب پوستی

  • کد خبر: ۸۸۲۲۶
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
ارائه واکسن کرونا به شکل برچسب پوستی
محققان انگلیسی در حال ابداع نوعی واکسن کووید-۱۹ هستند که از طریق برچسب پوستی عمل می‌کند، به طوریکه نیاز به واکسن‌های تقویتی فصلی را پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان شرکت انگلیسی امرجکس (Emergex) مستقر در آکسفورد امیدوار هستند که این برچسب‌های پوستی باعث محافظت طولانی‌تری در برابر ویروس کرونا شود و به طور بالقوه نیاز به واکسن‌های تقویتی فصلی را پایان دهد.

سایر محققان نیز سرگرم فعالیت روی ساخت واکسن‌های کرونا هستند که از طریق برچسب‌های پوستی ارایه می‌شوند و در درجه اول پادتن‌هایی را برای مبارزه با این بیماری ایجاد می‌کند.

اما محققان شرکت امرجکس می‌خواهند که واکسن آن‌ها باعث واکنش سلول‌های T کشنده در بدن انسان شود که می‌تواند حتی از گسترش ویروس کرونا جلوگیری کند. این واکسن اکنون وارد مرحله یک کارآزمایی بالینی می‌شود تا روی ۲۶ نفر در لوزان سوئیس آزمایش شود.

این واکسن که به صورت یک برچسب پوستی کوچک ساخته می‌شود حاوی میکروسوزن‌های است که پوست را سوراخ می‌کنند و دز واکسن را به بدن ارایه می‌دهد. درصورتی که نتیجه این کارآزمایی موفقیت آمیز باشد، این واکسن می‌تواند تا سال ۲۰۲۵ در دسترس قرار گیرد.

واکسن‌های فعلی از جمله واکسن‌هایی که توسط شرکت‌های داروسازی آسترازنکا و فایزر ساخته شده‌اند با هدف تحریک پاسخ ایمنی آنتی‌بادی هستند. این واکسن‌ها با قرار دادن بدن در معرض پروتئین‌های اسپایک کووید فعالیت می‌کنند که توسط این ویروس برای حمله به سلول‌های بدن استفاده می‌شود.

بدین ترتیب اگر ویروس کرونا شناسایی شود، سیستم ایمنی بدن آماده است تا آنتی بادی‌های مخصوص کووید را ایجاد کند که برای جلوگیری از نفوذ عفونت کار می‌کنند، اما محققان شرکت امرجکس می‌گویند سلول‌های T که توسط این واکسن، اما به میزان کمتری ساخته می‌شوند، محافظت طولانی‌تری ارایه می‌کنند.

هدف واکسن امرجکس تحریک سلول‌های T کشنده است که سلول‌های آلوده را از بین می‌برند تا ویروس‌ها میلیون‌ها نسخه از خود را نسازند. این واکسن حاوی آنتی ژنی است که فقط در سطح سلول‌های آلوده یافت می‌شود. سپس سیستم ایمنی را تحریک می‌کند تا یک سلول T خاص را فعال کند که به دنبال سلول‌هایی با این پروتئین در سطح آن‌ها می‌شود. هنگامی که سلول‌های T یکی از سلول‌های یاد شده را پیدا می‌کنند، آن را از بین می‌برد.

محققانی که این واکسن را تولید می‌کنند، می‌گویند که آنتی ژنی که آن را هدف قرار می‌دهد معمولا جهش نمی‌یابد که باعث می‌شود این دز واکسن در برابر گونه‌های آینده کرونا نیز موثر باشد.

شرکت انگلیسی امرجکس قصد دارد واکسن کرونای خود را از طریق یک برچسب پوستی تحویل دهد، سایر شرکت‌ها نیز در حال ساخت واکسن‌های کووید۱۹ هستند که از طریق برچسب پوستی تزریق می‌شوند. در استرالیا، محققان در حال آزمایش یک مورد هستد که حاوی پنج هزار میکروسوزن است.

محققان می‌گویند سوزن‌ها آنقدر کوچک هستند که نمی‌توانند دردناک شوند و در عوض مانند یک تلنگر سریع به نظر می‌رسد.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->