رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

کاکائو بخورید تا به بیماری‌های قلبی و سکته مبتلا نشوید!

  • کد خبر: ۸۸۴۹۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
کاکائو بخورید تا به بیماری‌های قلبی و سکته مبتلا نشوید!
یک کارشناس صنایع غذایی با اشاره به مطالعات پیشرفته در خصوص خواص کاکائو تایکد کرد: محققین به این نتیجه رسیدند که مصرف کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهجت نمکی، کارشناس صنایع غذایی با اشاره به مصرف بالای کاکائو در جهان گفت: کاکائو یک گیاه گرمسیری است که فرآورده های این گیاه در حال حاضر موردپسند افراد بسیاری قرار گرفته است. 

نمکی شکلات‌های کاکائویی یا پودرهای کاکائو را از محبوب‌ترین فرآورده‌های دانه‌های گیاه کاکائو عنوان کرد و افزود: همچنین از این گیاه روغن کاکائو که به کره کاکائو هم معروف است تولید می شود که جامد و سفیدرنگ مایل به زرد بوده و مزه شکلات می‌دهد.

این کارشناس صنایع غذایی افزود: دانه‌های کاکائو دارای 50 درصد روغن هستند که به کره کاکائو مشهور است. علاوه بر این در هریک از دانه های کاکائو هشت تا 10 درصد نشاسته، هشت تا 10 درصد ماده سفید رنگ، دو تا سه درصد کافئین، یک تا سه درصد تئو برومین و چهار درصد مواد مواد معدنی وجود دارد.

نمکی کاکائو خالص و دانه کاکائو را منبع غنی چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر عنوان کرد و افزود: این گیاه به دلیل وجود منابع غنی مس و پتاسیم نقش موثری در سلامتی قلب و عروق دارد.

وی همچنین کاکائو را یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌ها عنوان کرد و افزود: این مواد دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطح قند و کلسترول خون هستند.

نمکی با اشاره به خواص بسیار کاکائو در سلامت افراد گفت: از مهم‌ترین خواص درمانی آن می‌توان به پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و سکته، افزایش ظرفیت فعالیت فیزیکی و ذهنی و مقابله با سرطان اشاره کرد.

وی افزود: به دنبال مطالعاتی که روی تأثیر کاکائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شده، محققین به این نتیجه رسیدند که مصرف کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

این کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو افزود: همچنین مطالعات متعددی نشان داده‌اند که پلی فنل‌های کاکائو خطر بروز بیماری‌های عصبی را از طریق بهبود عملکرد مغز و جریان خون کاهش می‌دهند که این موضوع نشان می دهد مصرف کاکائو می‌تواند منجر به بهبود خلق‌وخو، کاهش افسردگی، افزایش شادی و افزایش تعادل نوسانات خلقی هورمونی نیز شود.

نمکی درادامه به مضرات کاکائو هم اشاره کرد و افزود: باوجود گسترده بودن خواص این ماده خوراکی و توصیه متخصصان به مصرف آن، زیاده‌روی در مصرف شکلات‌های کاکائویی می‌تواند موجب مسمومیت با علائمی همچون تحریک‌پذیری، بی‌قراری، سردرد، لرزش عضلانی، تهوع، بی‌نظمی یا افزایش ضربان قلب و اختلال خواب شود.

وی افزود: کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ‌مزه است و فرآیند حرارتی که روی کاکائو به‌منظور کاهش تلخی آن انجام می‌شود، می‌تواند موجب کاهش 60 درصدی محتوای فلاوانول آن و درنتیجه کاهش خواص سودمند آن شود.

نمکی یادآور شد علاوه بر این، تولیدکنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند، درنتیجه با مصرف شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می شود و همین امر می تواند افراد را در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار دهد، بنابراین نیاز است افراد تعادل را در مصرف فرآورده‌های کاکائویی رعایت کنند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->