ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

۴ اقدامی که بعد از هر وعده غذایی باید انجام دهید

  • کد خبر: ۸۸۵۲۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
۴ اقدامی که بعد از هر وعده غذایی باید انجام دهید
اگر فردی هستید که به سلامت بدن خود اهمیت می‌دهید باید کار‌هایی را بعد از هر وعده غذایی انجام دهید و همچنین از انجام برخی کار‌ها پرهیز کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیا عاداتی هستند که بعد از هر وعده غذایی باید آن‌ها را رعایت کنید؟ بله، در این قسمت عاداتی را به شما معرفی می‌کنیم که نه تنها به هضم و گوارش بهتر کمک می‌کنند، بلکه برای سلامت دندان و دستگاه گوارش نیز باید آن‌ها را رعایت کنید. پس بهتر است تنبلی را کنار بگذارید و برای افزایش سلامت بدن خود این عادات را به انجام برسانید.

قرقره کردن بعد از وعده غذایی

شما باید بعد از هر وعده غذایی دهان خود را با آب غرغره کنید تا اجزای باقی مانده از مواد غذایی از دهانتان بیرون بریزد که این اجزا معمولا بین لثه و دندان گیر می‌کنند و با انجام این کار، شسته شده و بیرون می‌ریزند.

بعد از وعده غذایی سریع آب نخورید

انجام این کار باعث می‌شود که اسید داخل شکم خنثی شود؛ اسیدی که ورودش برای کامل کردن گوارش لازم است؛ پس حداقل ۲۰ دقیقه بعد از غذا صبر کرده و بعد آب بخورید.

بعد از غذا میوه نخورید

میوه بعد از غذا یعنی وارد کردن کربوهیدرات اضافه به بدن که دلیل اصلی اضافه وزن است. اگر به مقداری شیرینی تمایل دارید، می‌توانید یک عدد میوه خیلی کوچک استفاده کنید که کالری خیلی کمی دارد، اما خوردن میوه به مقدار زیاد بعد از وعده غذایی، باعث ایجاد مشکل خواهد شد.

به کافئین نه بگویید

عادت خوردن چای یا قهوه، درست بعد از وعده غذایی را کنار بگذارید، زیرا مانع جذب آهن بعد از مواد غذایی می‌شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->