خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم
سرخط خبرها

این پسوردها را انتخاب نکنید!

  • کد خبر: ۸۸۶۱۳
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹
این پسوردها را انتخاب نکنید!
موسسه‌ی امنیتی NordPass گزارش خود در سال ۲۰۲۱ را منتشر کرده که نکات جالبی را در خود پنهان کرده است. گزارش‌های سالانه‌ی این موسسه معمولا نکات جالبی در مورد عملکرد مردم در مسئله‌ی امنیت عمومی را در بر می‌گیرد و تلاش می‌کند تا یک نمای کلی درباره وضعیت نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، با خواندن این گزارش و اطلاع یافتن درباره‌ی وضعیت مردم می‌توان نقاط قوت و ضعف امنیتی خود را شناسایی کرد و نسبت به قوت بخشیدن و یا برطرف کردن آن اقدام کرد. شایع‌ترین پسورد‌های سال ۲۰۲۱ نیز در گزارش امسال این شرکت قرار دارند و در ادامه نگاهی گذرا به آن‌ها می‌پردازیم.

لیست شایع‌ترین پسورد‌های سال ۲۰۲۱

مانند سال گذشته، اکثریت مردم همچنان پسورد‌هایی ضعیف را برای پروتکل‌های امنیتی خود انتخاب می‌کنند. اگر بخواهیم حقیقت ماجرا را به شما بگوییم، برای سارقان امنیتی که به دنبال شکستن این پسورد‌ها هستند، چیزی بیشتر از چند ثانیه طول نمی‌کشد تا پسورد‌های شما را بشکنند. به همین دلیل این موسسه‌ی امنیتی هر سال لیستی از ۲۰۰ پسورد ضعیف و شایع دنیا را جمع آوری می‌کند تا کسانی که امنیت برایشان اهمیت دارد، به سراغ آن‌ها نروند. در این تحقیق، میزان زمانی که نیاز است تا هر کدام از این پسورد‌ها شکسته شوند نیز ذکر شده است.

احتمالا شما هم حدس می‌زنید که شایع‌ترین پسورد انتخابی توسط مردم جهان عبارت “۱۲۳۴۵۶” باشد، که باید به شما اعلام کنیم که درست حدس زدید. نکته‌ی تعجب برانگیز این ماجرا آنجاست که در تحقیقات امنیتی NordPass مشخص شد که بیش از ۱۰۳ میلیون نفر از این پسورد برای پروتکل امنیتی خود استفاده می‌کنند. برخی دیگر هم فکر می‌کنند که با طولانی‌تر کردن این عبارت جلوی شکسته شدن آن را می‌گیرند. در این صورت باید خدمتتان عرض کنیم که طولانی‌تر کردن این عبارت تنها چند ثانیه از وقت سارقان پسورد را می‌گیرد. رتبه‌های دیگر این لیست به عبارت‌های “۱۲۳۴۵۶۷۸۹,” “۱۲۳۴۵,” “qwerty,” “password,” تعلق دارد.

شاید برای شما جالب باشد که در انتهای این لیست عبارت‌هایی همچون “۱g۲w۳e۴r,” “gwerty۱۲۳,” ”myspace۱,” قرار دارند که با مدت زمان بیشتر از ۳ ساعت برای شکستن رمز، در انتهای لیست قرار دارند. هنوز تمام نشده. شرکت NordPass در انتهای گزارش خود از کشور‌هایی که بیشترین میزان استفاده از این پسورد‌ها را دارند یاد کرده که کشور‌های آمریکا، شیلی، اتریش، نیوزیلند، روسیه، فرانسه، ایتالیا و آلمان در آن لیست قرار دارند.

اگر شما هم تاکنون نسبت به تعویض پسورد‌های ضعیف خود اقدام نکرده‌اید، امیدواریم با دیدن این گزارش دست به کار شده و حداقل پسورد خود را از این حالت جهانی خارج کنید.

منبع: سخت افزار

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->