هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

با علل ریش ریش شدن گوشه‌های ناخن آشنا شوید

  • کد خبر: ۸۸۸۹۴
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۰
با علل ریش ریش شدن گوشه‌های ناخن آشنا شوید
پوسته شدن و شاخی شدن پوست کنار و اطراف ناخن ها، می‌تواند نشانه کمبود مواد مغذی در بدن باشد و یا به دلیل کار کردن زیاد با مواد شوینده خشن اتفاق بیفتد. این مشکل علاوه بر دردی که ممکن است ایجاد کند، می‌تواند زیبایی دست‌ها را کاهش دهد که مسلما خیلی از خانم‌ها نگران این موضوع هم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوست پوست شدن اطراف ناخن معمولا به دلیل کم آبی لایه شاخی (stratum corneum) پوست است. این لایه خارجی‌ترین لایه سطح روپوست (اپیدرمیس) است. این لایه به طور مکانیکی با دنیای خارجی و اجسام مختلف در تماس است و بر اثر اصطکاک با عوامل خارجی نازک و حساس می‌شود وگاهی این حساسیت منجر به خشکی، پوسته شدن، خراش و خونریزی این لایه می‌شود. خارش و قرمزی از دیگر علایم این عارضه هستند.

پوسته شدن اطراف ناخن دلایل متفاوتی دارد که می‌تواند شامل استفاده از موادشوینده، آب و هوای سرد و خشک زمستانی یا کمبود ویتامین باشد. از طرفی افزایش مصرف ویتامین نیز می‌تواند عامل ناخن ریش باشد. مطالعات نشان می‌دهد کمبود ویتامین‌های B ۳ یا B ۷ یا مسمومیت ویتامین A (استفاده بیش از حد از این ویتامین) مهمترین دلایل این عارضه هستند.

کمبود ویتامین B ۳ یا نیاسین

ویتامین B ۳ یا نیاسین یکی از مهمترین نیاز‌های پوست است. کمبود این ویتامین می‌تواند به عارضه‌ای به نام پلاگرا منجر شود. پلاگرا شامل التهاب پوست، زخم و ترک خوردگی پوست است. این حالت گاهی در لب‌ها و زبان هم دیده می‌شود. کمبود ویتامین مهمترین دلیل پلاگراست، ولی اسهال طولانی، مصرف الکل و دارو‌های مختلف نیز می‌توانند منجر به این عارضه شوند.

مهمترین راه برای مقابله با این عارضه مصرف غذا‌های حاوی نیاسین از جمله ماهی، گوشت بره، بو قلمون، گوشت گاو، کلم بروکلی، چای سبز، اسفناج، گل کلم و بادمجان است.

ویتامین B ۷ یا بایوتین

ویتامین B ۷ یکی از ویتامین‌های لازم برای سلامت پوست و ناخن است. گاهی این ویتامین با علامت مستعار H نیز شناخته می‌شود. خشک پوست و مو، ریزش مو، ترک خوردن دهان، خستگی، افسردگی، بی اشتهایی و بی خوابی از مهمترین علایم کمبود این ویتامین هستند. هویج، گوجه فرنگی، پیاز، تخم مرغ، بادام، گردو، آووکادو، کنجد، گردو، ماهی سالمون و موز از مهمترین مواد غذایی حاوی این ویتامین هستند.

مصرف بیش از اندازه ویتامین A یا رتینول

ویتامین A یک آنتی اکسیدان محافظ پوست، بهبود دهنده زخم و عامل رشد و ترمیم پوست است. این ویتامین در دو شکل بتاکاروتن و ویتامین A فعال وجود دارد. ویتامین A فعال رتینول نیز نامیده می‌شود. مصرف بیش از اندازه این ویتامین می‌تواند منجر به پوست پوست شدن اطراف ناخن شود. افرادی با عملکرد ضعیف کبدی بیشتر نشانه‌های سمی بودن ویتامین A را تجربه می‌کنند.

عادت‌ها و عفونت‌ها

عادت‌های بد از قبیل کندن پوست اطراف ناخن، جویدن ناخن، استفاده مداوم از مواد شوینده قوی، آفتاب سوختگی شدید و عدم استفاده از کرم ضد آفتاب و مرطوب کننده، خشکی هوا، واکنش‌های آلرژیک، اگزما، عفونت‌های قارچی، پسوریازیس و کمبود کلسیم از دیگر علایم پوست پوست شدن اطراف ناخن هستند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->