گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ؛ آب یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چگونه از فرورفتگی ناخن پیشگیری کنیم؟ +روش‌های درمان آن

  • کد خبر: ۹۲۴۳۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
چگونه از فرورفتگی ناخن پیشگیری کنیم؟ +روش‌های درمان آن
فرورفتگی ناخن در گوشت پا یک رخداد شایع است که در آن گوشه یا کنار ناخن پای در حال رشد به داخل بافت نرم اطراف آن فرو می‌رود، که باعث درد، قرمزی، تورم و گاهی اوقات عفونت می‌شود و معمولا شیوع آن در انگشت شست پا بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، گرچه ناخن فرورفته معمولا فقط یک عارضه آزارنده است، اما می‌تواند در افرادی که مبتلا به دیابت یا مشکلات گردش خون هستند، به یک مشکل وخیم بدل شود.

ناخن فرورفته هنگامی رخ می‌دهد که کناره ناخن به درون پوست فرو می‌رود. این عارضه به درد، تحریک، تورم و قرمزی می‌انجامد. انگشت شست پا بیش از سایر انگشتان ممکن است دچار این عارضه شود، اما سایر انگشتان پا هم از آن در امان نیستند.  

این مشکل معمولا به این علت رخ می‌دهد که ناخن‌ها به درستی کوتاه و گرفته نشده‌اند. کفش‌های بسیار تنگ هم ممکن است در ایجاد این عارضه نقش داشته باشند. برخی از افراد هم گرایشی وراثتی به دچار شدن به این مشکل دارند.

آسانترین راه برای جلوگیری از ناخن فرورفته این است که ناخن پایتان را در خط مستقیم کوتاه کنید و گوشه‌های آن را گرد نکنید (یعنی کاری را که با ناخن‌های انگشتان دست انجام می‌دهید در ناخن انگشتان پا انجام ندهید). از ناخن‌گیر مخصوص ناخن‌های پا استفاده کنید (که بزرگتر و پهن‌تر از ناخن‌گیر ناخن‌های دست است) یا اگر از قیچی برای گرفتن ناخن‌های پا استفاده می‌کنید، این کار را با چند برش کوتاه انجام دهید.

کفش‌هایی را بپوشید که فضای کافی برای انگشتان پا در محل پنجه کفش داشته باشند و جوراب‌های بپوشید که اجازه حرکت آزادانه انگشتان پا را بدهند.  

همچنین به طور مرتب زیر ناخن‌های پا را تمیز کنید.

این اقدامات را برای درمان ناخن فرورفته انجام دهید:

سه تا چهار بار در روز پا را در آب گرم بخیسانید.

هنگامی پا را نخیسانده‌اید، پنجه پا را پاک و خشک نگهدارید.

در هنگامی که این عارضه در حال بهبود یافتن است،  صندل‌های جلو باز بپوشید. اگر حتما باید کفش بپوشید، کفش راحتی را انتخاب کنید که به پنجه پایتان فشار نیاورد.

به دقت یک برش از یک تکه کوچک از پنبه پاک یا نخ دندان موم‌دار را بین پوست و ناخن پا قرار دهید. هر روز این پانسمان را عوض کنید.

از یک مسکن معمول مانند ایبوپروفن یا استامینوفن برای تخفیف درد استفاده کنید.

معمولا در طول دو یا سه روز باید علائم بهبودی را مشاهده کنید. در غیر اینصورت با دکترتان تماس بگیرید.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->