اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

بشر هنوز در جست وجوی فرازمینی‌ها

  • کد خبر: ۸۹۱۳۹
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
بشر هنوز در جست وجوی فرازمینی‌ها
بشر سال هاست در جست وجوی حیات فرازمینی هوشمند، ناکام مانده است. به طور قطع حیات میکروبی به اندازه  داستان‌های فرازمینی‌های هوشمند، هیجان انگیز نیست؛ ولی علائم حیات غیرهوشمند بسیار متداول‌تر هستند و یافتنشان در کهکشان راه شیری، آسان‌تر است.

به گزارش شهرآرانیوز - بشر سال هاست در جست وجوی حیات فرازمینی هوشمند، ناکام مانده است؛ ازاین رو، شاید زمان آن رسیده که از جست وجو دست بردارد و به دنبال اشکال ساده تری از حیات برود. انسان‌ها آسمان را برای کشف علائم تمدن‌های پیشرفته رصد کرده اند؛ اما تاکنون هیچ چیزی نیافته اند، مطلقا هیچ چیز. شاید تمرکز بر حیات هوشمند اشتباه باشد و باید به دنبال هر شکلی از حیات جست وجو را ادامه داد. به طور قطع حیات میکروبی به اندازه  داستان‌های فرازمینی‌های هوشمند، هیجان انگیز نیست؛ ولی علائم حیات غیرهوشمند بسیار متداول‌تر هستند و یافتنشان در کهکشان راه شیری، آسان‌تر است.

آیا کسی آن بیرون است؟

حیات شامل حیات هوشمندی است که روی زمین به تکامل رسیده است. با این حال، ویژگی شاخصی درباره زمین وجود ندارد و زمین هم یکی از دنیا‌های تصادفی در کهکشان است. در نتیجه، اگر امکان تکامل هوشمند در زمین وجود دارد، باید به قدری متداول باشد که بتوانیم علائم تمدن‌های هوشمند را همه جا ببینیم.

در نگاه اول، به نظر واضح می‌رسد که ما در این جهان پهناور تنها نیستیم؛ در نتیجه اگر با دقت به اطراف نگاه کنیم، باید شواهدی از هوش فرازمینی را بیابیم. شاید فرازمینی‌ها در حال ارسال سیگنال‌های رادیویی برای ما هستند، شاید هم بدون هدف این سیگنال‌ها را منتشر می‌کنند و ما روزی به صورت اتفاقی آن‌ها را دریافت خواهیم کرد، شاید آثاری مصنوعی را از خود در منظومه شمسی به جای گذاشته باشند که برای نظارت بر ما طراحی شده اند، شاید هم در پروژه‌های اَبَرمهندسی مثل محصور کردن ستاره خود در انبوهی از پنل‌های خورشیدی دخالت دارند یا شاید با آلوده کردن ستاره خود با فلز‌های سنگین اعلام حضور می‌کنند.

پس از نیم قرن جست وجوی هوش فرازمینی، هنوز یافته‌ای مبنی بر وجود آن‌ها پیدا نشده است؛ نه سیگنال رادیویی و نه اثر مصنوعی و سازه اَبَرمهندسی. امروزه پس از صد سال جست وجوی اختصاصی، تقریبا هیچ مدرکی از حیات هوشمند در کهکشان یا حتی در جهان پیدا نشده است.

حدود دو میلیارد سال پیش، زمین پر از موجودات زنده فتوسنتزی تک سلولی بود که بخش زیادی از کربن دی اکسید را خوردند و به انفجار اکسیژنی منجر شدند که جوّ زمین را فراگرفت و بدین ترتیب، مقدار اکسیژن از حالت موازنه خارج شد. حیات روی زمین ویژگی‌های جوّی آن را تغییر داد. وقتی سیاره فراخورشیدی دوردستی از مقابل ستاره میزبانش عبور می‌کند، نور آن ستاره قبل از رسیدن به تلسکوپ‌های زمینی از فیلتر جوّ سیاره می‌گذرد. عناصر و مولکول‌های مختلف جوّی کمی نور را تغییر می‌دهند که این تغییر را می‌توان اندازه گیری کرد.

به احتمال زیاد اولین شواهد حیات خارج از زمین، می‌توانند تأثیر موجودات زنده بر تغییر موازنه سیاره را ثابت کنند. حیات غیرهوشمند شاید به اندازه حیات هوشمند رایج نباشد. اگرچه هنوز هیچ ایده‌ای درباره متداول بودن هر کدام وجود ندارد، موجودات ساده می‌توانند خود را نشان دهند. شاید کشف موجودات تک سلولی به اندازه جنگ‌های حماسی فضایی با موجودات فرازمینی جذاب و هیجان انگیز نباشد؛ اما یافتن هرگونه حیات فرازمینی می‌تواند داده‌های زیادی را در اختیار دانشمندان قرار دهد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->