OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ناسا روی ماه رآکتور هسته‌ای می‌سازد

  • کد خبر: ۸۹۲۱۴
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۸
ناسا روی ماه رآکتور هسته‌ای می‌سازد
ناسا با همکاری آزمایشگاه ملی «آیداهو» وزارت انرژی آمریکا (DOE) می‌خواهد تا سال ۲۰۳۰ یک منبع انرژی غیر وابسته به خورشید توسعه دهد که آن، رآکتور هسته‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز - بشر برای سفر مجدد به ماه آماده می‌شود و این بار برنامه‌های متفاوتی دارد، بنابراین باید به سراغ منابع انرژی مختلف باشد. حالا ناسا با همکاری آزمایشگاه ملی «آیداهو» وزارت انرژی آمریکا (DOE) می‌خواهد تا سال ۲۰۳۰ یک منبع انرژی غیر وابسته به خورشید توسعه دهد که آن، رآکتور هسته‌ای است. در همین راستا این سازمان‌ها برای دریافت پیشنهادات فراخوان داده‌اند.

افراد می‌توانند تا اواسط فوریه ۲۰۲۲ (اواخر بهمن) پیشنهادات خود را برای این سازمان‌ها ارسال کنند. این پروژه در راستای برنامه آرتمیس قرار می‌گیرد که بشر را دوباره پس از نزدیک به ۵۰ سال به ماه می‌برد. علاوه بر ماه، انسان به سفر به سیارات هم فکر می‌کند، بنابراین به منابع انرژی متنوع نیاز دارد و قدمی مهم برای اکتشافات فضایی بشر محسوب می‌شود.

سیستم توان موردنظر ناسا، یک نیروگاه شکافت هسته‌ای یا فیژن است. در شکافت هسته‌ای با تقسیم یک هسته اتم سنگین به هسته سبک‌تر، انرژی بدست می‌آید. این پروژه می‌خواهد یک رآکتور را در زمین سرهم کند و سپس به ماه پرتاب شود.

هر طراحی که برای این سازمان‌ها ارسال می‌شود، باید یک رآکتور اورانیوم با سیستم تبدیل توان هسته‌ای به انرژی و سیستم کنترل دما برای خنک نگه داشتن رآکتور باشد. علاوه بر این، طرح پیشنهادی باید دارای سیستمی باشد که حداقل ۴۰ کیلووات انرژی مداوم را برای بیش از یک دهه تامین کند.

مسلما رآکتور پیشنهادی باید از نظر ساختاری به گونه‌ای باشد که در هنگام پرتاب از زمین، فرود روی ماه و البته فعالیت در این قمر زمین دوام بیاورد. این رآکتور باید در یک استوانه با طول نزدیک به ۵.۵ متر جای بگیرد و همچنین کمتر از ۶۰۰۰ کیلوگرم وزن داشته باشد.

شاید با خودتان فکر کنید که خورشید یک منبع انرژی کافی برای سفر‌های فضایی محسوب می‌شود، اما باید بدانید تضمینی برای استفاده مداوم از آن وجود ندارد. برای مثال یک شب در ماه می‌تواند تا ۱۴ روز طول بکشد و نتوان از خورشید برای تامین انرژی پایگاه در این قمر استفاده کرد؛ بنابراین استفاده از رآکتور هسته‌ای می‌تواند رویکرد مناسبی باشد.

منبع: ویجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->