مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه
سرخط خبرها

چینی‌ها کف خلیج فارس را جارو می‌کنند؟

  • کد خبر: ۸۹۲۷۳
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
  • ۱
چینی‌ها کف خلیج فارس را جارو می‌کنند؟
از آن زمان که فهمیدیم صید ترال چیست و چطور کف دریا را با این شکل جارو می‌کنند و هرچه آبزی و جاندار و جانور را با خودش می‌خشکاند و می‌کشد، نام چین هم برده می‌شد. انگار فقط چینی‌ها می‌توانستند یا این اجازه را داشتند که این مدلی صید کنند و کسی هم کاری به کارشان نداشت و گویا هنوز هم این روش ادامه دارد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ از آن زمان که فهمیدیم صید ترال چیست و چطور کف دریا را با این شکل جارو می‌کنند و هرچه آبزی و جاندار و جانور را با خودش می‌خشکاند و می‌کشد، نام چین هم برده می‌شد. انگار فقط چینی‌ها می‌توانستند یا این اجازه را داشتند که این مدلی صید کنند و کسی هم کاری به کارشان نداشت و گویا هنوز هم این روش ادامه دارد. در چندسال گذشته بار‌ها اخباری از صید ترال در آب‌های جنوب ایران آن هم از سوی چینی‌ها یا با همکاری چینی‌ها منتشر شد که بلافاصله با حاشیه‌های فراوان همراه شد. ویدئو‌های زیادی از اعتراض صیادان جنوبی منتشر شد و همه گفتند این کار به ضرر همه تمام می‌شود.

این موضوع باعث شد پرونده این موضوع به مجلس برود بلکه اتفاقی بیفتد، اما وزیر وقت کشاورزی به مجلس رفت و در نهایت توافقی حاصل شد که به مدت دو سال هرگونه صید ترال در ایران ممنوع شود. حالا و در آستانه اولین سالگرد این توافق بار دیگر تصاویر تأیید نشده‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که نشان می‌دهد صید ترال آن هم از سوی شرکت‌هایی که ۴۹ درصد سهام آن‌ها متعلق به چین است، در حال صیادی هستند و عده‌ای از صیادان چابهاری هم در گفتگو با رسانه‌ها آن را تأیید کرده اند، البته نماینده کنونی مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفته اکنون جز یک شناور تحقیقاتی، هیچ گونه صید ترال انجام نمی‌شود.

از آن طرف عده‌ای می‌گویند اتحادیه اروپا هم مجوز صید ترال را برای شرکت‌های صیادی صادر می‌کنند، اما نکته اصلی اینجاست که طبق گفته یکی از کارشناسان شرکت شیلات، اتفاقی که در اروپا می‌افتد با آنچه ما در دریا‌های جنوب شاهد هستیم زمین تا آسمان فرق می‌کند.

سعید گرگین، کارشناس سازمان شیلات، در گفت وگویی که با روزنامه شرق داشت این موضوع را با جزئیات شرح داده و گفته است: «از نظر قوانین شیلات چشمه تور تعریف شده است، اما برای مثال یک بار ما تور را بررسی می‌کردیم، چشمه هیچ موردی نداشت، با این حال وقتی تور بالا آمد، دیدیم که همه نوع آبزی را صید کرده و برای خود من سؤال شد، چرا با این چشمه تور استاندارد این اتفاق افتاد و بعد‌ها متوجه شدم که جای دیگر را دست کاری می‌کنند و مثلا میزان چین تور افزایش پیدا می‌کند آن قدر که آن چشمه چین می‌خورد که چشمه اش باز نمی‌شود و بررسی‌های بیشتر مشخص کرد اتحادیه اروپا این قانون را تغییر داده و همه قوانین صید را ۱۵ سال یک بار بازنگری می‌کنند، اما ما اصلا این‌ها را نداریم و بدتر اینکه ما هنوز با همان چشمه توری که ۳۰ سال یا ۴۰ سال پیش کار می‌کردیم، داریم کار می‌کنیم و اصلا هم احتیاجی به بازنگری نیز نمی‌بینیم.» حالا باید دید آیا سازمان شیلات و وزیر کشاورزی به اخبار این چندروزه واکنشی نشان می‌دهند یا نه؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
0
0
با سلام،
جناب عروجی، با عرض معذرت حال از خواب چند ساله بیدار شدید . تنها ماهی نیست که در خلیج‌فارس رو به نابودی است ، گاز، نفت ،....حتی زمین هم رو به نابودی است و سیاستمداران ما کور و در انتها تشکر از اطلاع رسانی شما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->