خبر خوش وزیر کار به بازنشستگان: اعتبار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تأمین شد برگزاری کنفرانس بین‌المللی حقوق کودک در مشهد پلاک سوم خودرو چیست؟ مشاهده گونه کمیاب روباه شنی در پناهگاه حیات‌وحش فردوس کمک ۴۰ میلیاردی ایرانی‌ها به جنگ‌زدگان لبنان، غزه و یمن تأثیر قطعی معدل در کنکور لغو نمی‌شود وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان مرکز ثقل نظام تعلیم و تربیت است شهر دوستدار سالمند فرصتی مناسب برای ارتقای سلامت این قشر از جامعه حفظ جوانی و زیبایی با مصرف تخم کتان جانباز دفاع مقدس در مشهد زندگی‌بخش ۴ بیمار نیازمند به عضو شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۲ نفر در حادثه واژگونی و حریق خودرو در کمربند سبز مشهد + عکس (۱۵ مهر ۱۴۰۳) پنج مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه فرهنگیان چیست؟ طرح تدریس زبان‌های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه‌ها در مجلس اعلام وصول شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۳) | روند کاهشی دما تا فردا صبح ادامه دارد بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان منتظر واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق خود هستند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های راهیان نور معرفی مهم‌ترین بیماری‌هایی که از حیوانات به انسان‌ها منتقل می‌شوند + راه‌های پیشگیری مصرف مشروبات الکلی در همدان ۹ نفر را به کام مرگ کشاند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) دستگیری تامین‌کننده مشروبات الکلی مرگبار شمال کشور (۱۵ مهر ۱۴۰۳) واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری (۱۵ مهر ۱۴۰۳) مهلت دادستانی تهران برای ترخیص خودروهای وارداتی ورود نخستین خودروهای برقی به ناوگان پلیس راه کشور + فیلم پیگیری‌های مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۱۵ مهر ۱۴۰۳) راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵
سرخط خبرها

کباب سرداشی، خوراک بومی و سنتی همدانی‌هاست +طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۹۵۹۲
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
کباب سرداشی، خوراک بومی و سنتی همدانی‌هاست +طرز تهیه
کباب سرداشی از دسته غذا‌های محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود. کباب سرداشی شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، کباب‌ها جزو غذا‌های پرطرف‌دار بین ما ایرانی‌ها هستند، از هر نوع و مدلی که باشند. کباب سرداشی، غذای بومی و سنتی همدانی ها، یکی از همین خوشمزه‌هاست که حتما باید امتحانش کنید. اگر می‌خواهید پیش از درست‌کردن، مزه آن را حدس بزنید، باید بگویم قدری شبیه کباب تابه‌ای خودمان است با این تفاوت که در تهیه کباب سرداشی از سیب‌زمینی استفاده و داخل فر یا تنور پخته می‌شود. در قدیم، افراد مایه کباب را در منزل آماده می‌کردند. سپس ظرف آن را به نانوایی‌های سنگکی می‌بردند تا برای آن‌ها داخل تنور یا به قولی «سرداش» بپزند.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کباب سرداشی

گوشت چرخ‌کرده گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۳ عدد
سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد
گوجه‌فرنگی: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز و سیب‌زمینی را رنده کنید و آب آن‌ها را خوب بگیرید.

گوشت چرخ‌کرده را با سیب‌زمینی و پیاز رنده‌شده درون چرخ‌گوشت بریزید و چرخ کنید.

نمک، فلفل و ادویه‌های دیگری را که دوست دارید، به مواد اولیه کباب اضافه کنید و آن‌قدر ورز بدهید که چسبندگی مناسبی پیدا کند.

سینی فر یا کف تابه را با مقداری کره چرب کنید. مایه کباب را روی سطح آن پهن کنید. در صورتی که گوشت کم‌چرب است، در این مرحله مقداری روغن به آن اضافه کنید.

یک سیب‌زمینی و یک گوجه‌فرنگی را ورقه‌ورقه کنید و آن‌ها را روی سطح مخلوط گوشت بچینید. می‌توانید انواع فلفل دلمه و فلفل تند را هم قطعه‌قطعه کنید و کنار گوشت قرار دهید.

فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سینی یا تابه را داخل آن قرار دهید. مخلوط کباب باید بین یک تا ۲ ساعت داخل فر قرار بگیرد تا مغزپخت شود و ورقه‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی هم برشته شوند.

فوت آشپزی

*برای مزه‌دار کردن گوشت می‌توانید از ادویه‌هایی مانند سماق، مرزنجوش، دارچین و زردچوبه استفاده کنید. هم‌چنین استفاده از زعفران هم به کباب شما عطر دلچسبی می‌دهد.

*قراردادن چند شاخه کوچک رزماری کنار گوشت در مرحله پخت، عطر بسیار خوبی به کبابتان می‌دهد.

کباب سرداشی


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->