رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!

  • کد خبر: ۸۹۶۰۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
نتایج یک مطالعه: افزایش نرخ طلاق بین پرندگان دریایی!
نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ نام «آلباتروس» را شاید خیلی‌ها به واسطه همین خبر شنیده باشند؛ خبری که از روز‌های گذشته دارد در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و از طلاق این پرندگان صحبت می‌کند. بله، طلاق! همان آخرین راهی که به نظر برای این دسته از پرندگان هم یکی از گزینه‌های موجود روی میز است و می‌تواند جدایی بین او و جفتش را رقم بزند. اما چرا و به چه علت؟ محققان می‌گویند این داستان جدایی هم ریشه در تغییرات اقلیمی دارد.

آلباتروس نوعی کبوتر دریایی مقیم اقیانوس‌های منجمد است. آلباتروس‌ها به وفاداری شهرت دارند و روابط عاطفی شان از پایدارترین روابط موجودات زنده دنیاست. پرندگانی که حتی پس از مرگ هم حاضر به تقسیم روز‌های خود با دیگری نیستند. نرخ جدایی این پرندگان در حد یک درصد بوده است. طبق پژوهش‌های پانزده ساله‌ای که روی ۱۵ هزارو ۵۰۰ زوج آلباتروس صورت گرفته، آمار جدایی این پرندگان به ۸ درصد رسیده است. اما چه بلایی سر این جهان آمده که جدایی و طلاق از دنیای اشرف مخلوقات به زندگی کوچک و کوتاه دیگر موجودات نیز سرایت کرده است؟ مختصرش می‌شود: «گرمایش زمین».

همراه با گرم شدن آب وهوای این کره خاکی، آلباتروس‌های بیشتری تعهد متأهل بودن را رها می‌کنند و به زندگی انفرادی روی می‌آورند، اما گرم شدن زمین چه دخلی به زندگی مشترک حیوانات دارد؟ زمین که گرم می‌شود، درجه حرارت اقیانوس‌ها افزایش می‌یابد و همسو با گرمای به وجودآمده تعداد ماهی‌ها نیز کم می‌شود. البته به غیر از گرمایش زمین، صید بی رویه را هم فراموش نکنید.

با کم شدن ماهی ها، غذای پرندگان دریایی هم دیگر به فراوانی گذشته نخواهد بود. به همین ترتیب، بدن پرنده در حد تناسب، کشش باروری را پیدا نمی‌کند و ناتوانی در تخم گذاری زندگی موجودی که شهره وفاداری است را به آخر خط می‌رساند. از سوی دیگر آلباتروس‌هایی که به سلامت از مرحله تخم گذاری عبور می‌کنند و جوجه دار می‌شوند، خوراک کافی برای سیرکردن شکم بچه هایشان پیدا نمی‌کنند. علاوه بر این، افزایش استرس و فشار امرار معاش اشتیاق ادامه تأهل را کم رنگ می‌کند.

پرنده‌ها باید در جست وجوی غذا چکمه آهنین به پا کنند و راهی مسیری دورتر از محل زندگی خود شوند. پرنده‌هایی که خیلی هایشان یا روز‌های موعد جفت گیری را از دست می‌دهند، یا با همسرانی عصبی روبه رو می‌شوند که به دلیل دیرآمدن دیگر حاضر به ادامه زندگی مشترک با آن‌ها نیستند. این است که تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین به کمبود غذا ختم می‌شود و نبود غذا سودای عشق شورمندانه و تأهل را از سر این موجودات می‌اندازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->