کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

خواص شیرین بیان برای معده که باید آن‌ها را بدانید

  • کد خبر: ۸۹۷۷۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
خواص شیرین بیان برای معده که باید آن‌ها را بدانید
شیرین بیان در تسکین درد‌های معده موثر است و به عنوان گیاهی دارویی جایگزین مناسب دارو‌های شیمیایی است. البته این نکته هم نباید فراموش شود که مصرف مرتب و روزانه شیرین بیان به صورت دارو و قرص عوارض خطرناکی به دنبال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشکان سنتی معتقدند که خواص ریشه شیرین بیان می‌تواند برخی از بیماری‌ها از جمله برونشیت، یبوست، سوزش سر دل، زخم معده، اگزما و درد‌های قاعدگی را بهبود بخشد.

خواص شیرین بیان برای معده

۱. مصرف شیرین بیان برای زخم معده

زخم معده به زخم‌های دردناکی گفته می‌شود که در معده، مری تحتانی یا روده کوچک شما به وجود می‌آید. مصرف شیرین بیان برای درمان زخم معده، به خصوص در مورد تاثیر آن روی باکتری معروف به هلیکوباکتر پیلوری (H.pylori) در تحقیقات علمی مورد توجه قرار گرفته است. هلیکوباکتر پیلوری علت اصلی زخم‌های گوارشی و یکی از مهمترین عفونت‌هایی است که رفع آن به سختی انجام می‌شود. همچنین به نظر می‌رسد که ریشه شیرین بیان دارای خواص ضد میکروبی است که می‌تواند برخی از عفونت‌های قارچی را درمان کند، مثل کاندیدا آلبیکنس و سایر عفونت‌های باکتریایی مانند استافیلوکوکوس اورئوس که درمان آن‌ها مشکل است.

۲. شیرین بیان برای رفلاکس معده

یکی دیگر از خواص شیرین بیان برای معده، کاهش رفلاکس معده است. عرق شیرین بیان می‌تواند برای درمان علائم سوء هاضمه مانند رفلاکس اسید، ناراحتی معده و سوزش سر دل مصرف شود. شیرین بیان بخاطر ترکیباتی که دارد میزان اسید معده را کاهش می‌دهد و در نتیجه به رفع سوزش معده و سوء هاضمه کمک کند. در یک مطالعه ۳۰ روزه روی ۵۰ بزرگسال مبتلا به سوء هاضمه، دو بار مصرف کپسول شیرین بیان ۷۵ گرمی در روز منجر به بهبود قابل توجهی در علائم در مقایسه با دارونما شد. در واقع شیرین بیان با پاکسازی معده به رفع بیماری‌های مختلفی که می‌تواند این اندام را درگیر کرده باشد کمک می‌کند.

۳. شیرین بیان برای مقابله با استرس

به دفعات زیاد شنیده ایم که شخص به خاطر استرس زیاد دچار ناراحتی‌های معده شده است. اگر شما هم از افرادی هستید که معمولاً دچار استرس می‌شوید، ریشه شیرین بیان می‌تواند برایتان مفید باشد. تحقیقات پزشکی نشان داده است که مصرف این گیاه می‌تواند باعث تنظیم هورمون استرس کورتیزول در بدن شود.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->