رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

چاقی مادران، ابتلای فرزندان به آلرژی را ۴ برابر می‌کند

  • کد خبر: ۸۹۸۶۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۴
چاقی مادران، ابتلای فرزندان به آلرژی را ۴ برابر می‌کند
محققان دریافته‌اند که وزن مادر قبل از بارداری ممکن است بر خطر ابتلای نوزاد به بیماری‌های آلرژیک در اوایل دوران کودکی تأثیر بگذارد، در حالی که اثرات افزایش وزن طبیعی در دوران بارداری اثر این چنینی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه اتاوا (یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کانادا) تأثیر شاخص توده بدنی (BMI) قبل از بارداری و افزایش وزن طبیعی در دوره بارداری را بر بروز ۴ بیماری شایع آلرژیک در کودکان مطالعه کردند.

آن‌ها به این نتیجه رسیدند که وزن مادر قبل از بارداری ممکن است عامل تعیین کننده در بروز آلرژی در کودک او در زمان بعدی باشد. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که کودکانی که از زنان چاق متولد می‌شوند - قبل از افزایش وزن طبیعی آن‌ها در دوران بارداری - در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت هستند.

این مطالعه شامل ۲۴۸۰۱۷ نوزاد در کانادا بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بود که به مدت هفت سال تحت نظر بودند.

در مقایسه با BMI طبیعی، چاقی مادر با ۸ درصد افزایش خطر ابتلا به آسم در فرزندان مرتبط بود.
در مقابل، کمبود وزن در مادران با افزایش خطر ابتلا به درماتیت همراه بود، در حالی که محققان هیچ ارتباطی بین BMI قبل از بارداری، رینیت و هر گونه پیامد آلرژیک پیدا نکردند.

به گفته سباستین سرگو، نویسنده اصلی این مطالعه که در مجله اطفال و اپیدمیولوژی منتشر شده است، مطالعات قبلی نشان می‌دهد که وزن و افزایش وزن مادر در دوران بارداری ممکن است بر رشد ایمنی جنین تأثیر بگذارد.

با این حال، تأثیر «وزن مادر» بر اتیولوژی برخی از بیماری‌هایی که کودک ممکن است از آن رنج ببرد نامشخص است که در این مطالعه به آن پرداخته شد، نتایج آن این بود که «شاخص توده بدنی مادر باید هنگام معاینه کودکان برای بررسی آلرژی آن‌ها توسط پزشکان در نظر گرفته شود.»

سرگو تاکید کرد: مداخلات برای ارتقای شاخص توده بدنی طبیعی قبل از بارداری ممکن است یک هدف اصلی مهم و مقرون به صرفه برای کاهش روند‌های اپیدمیولوژیک بیماری‌های آلرژیک در دوران کودکی باشد.

هدف کار آینده نیز ارزیابی تأثیر رفتار‌های سلامت مادر و پدر قبل، حین و بعد از بارداری بر این رابطه است.

یافته‌های محققان از تاثیر BMI قبل از بارداری در ایجاد بیماری‌های آلرژیک پشتیبانی می‌کند. در مقایسه با وزن طبیعی، چاقی قبل از بارداری با افزایش خطر ابتلا به آسم در کودکان، خطر کمتر درماتیت و آنافیلاکسی (آنافیلاکسی) و عدم خطر رینیت همراه بود.

در کانادا، نزدیک به ۳۰ درصد از جمعیت حداقل از یک بیماری آلرژیک رنج می‌برند که شیوع بالاتری در بین کودکان دارد. در حالی که در سطح جهانی، روند بیماری‌های آلرژیک به ابعاد همه گیر رسیده است و به شایع‌ترین گروه و اولین گروه از بیماری‌های مزمن تبدیل شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->