هشدار کاظمی‌قمی درباره پیامد‌های تجدید مداخلات بیگانگان در افغانستان قدردانی ذبیح‌الله مجاهد از مواضع ایران در نشست دوحه ۳  روسیه لغو تحریم‌ها علیه طالبان را بررسی می‌کند معاون دبیرکل سازمان ملل: نشست دوحه به معنای عادی‌سازی روابط با طالبان نیست | آموزش دختران خواسته درجه یک جهان است ذبیح‌الله مجاهد: ما آشکارا گفتیم که خواهان روابط خوب با جهان هستیم وزارت خارجه قطر نشست دوحه را فرصتی برای گفتگو‌های معنادار دانست روز دوم نشست دوحه ۳ | جهان نگران تعامل با طالبان از نشست دوحه ۳ چه می‌دانیم؟ پیش ثبت نام دانش‌آموزان اتباع آغاز شد (۱۱ تیر ۱۴۰۳) دیوار کوتاه دانش‌آموزان اتباع | وزیر آموزش‌وپرورش: حضور دانش‌آموزان اتباع دلیل تراکم کلاس‌های درس است + فیلم نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان: انتقال نگرانی‌های تهران درباره افغانستان، از اهداف ما در دوحه۳ است کوله‌پشتی‌ها و پوستر‌ها | روایت انتخاباتی محمدکاظم کاظمی سخنگوی طالبان: امیدوارم هرچه خیر مردم ایران است از صندوق بیرون بیاید + فیلم حضور باشکوه ایرانیان مقیم افغانستان در پای صندوق‌های رأی در ۵ نمایندگی سیاسی ایران آغاز رأی‌گیری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌ جمهوری اسلامی ایران در شهر مزارشریف افغانستان + فیلم سرکنسول ایران در هرات: پنج نمایندگی ایران در افغانستان فردا شعبه اخذ رای هستند قطار حامل کمک‌های ایران با استفاده راه آهن خواف – هرات به ایستگاه روزنک رسید وزیر دفاع پاکستان: ما از حمایت ایران در مبارزه با تروریست‌ها برخورداریم | اما طالبان اینگونه نیستند هفتمین جشن همدلی مهاجران افغانستانی در مشهد برگزار شد + فیلم تیم ملی کریکت افغانستان در یک قدمی فینال جام جهانی
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آلمان حمایت از پناهندگان افغان را از ۳.۲ میلیون یورو به ۵۷ میلیون یورو افزایش داد

  • کد خبر: ۹۰۲۵۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
آلمان حمایت از پناهندگان افغان را از ۳.۲ میلیون یورو به ۵۷ میلیون یورو افزایش داد
سفارت آلمان در تهران در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: دولت آلمان حمایت خود از پناهندگان افغانستانی در سال ۲۰۲۱ میلادی را با افزایش حمایت مالی اولیه خود از مبلغ ۳.۲ میلیون یورو به مبلغ ۵۷ میلیون یورو در ماه نوامبر سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن بیانیه مطبوعاتی سفارت آلمان در ارتباط با این موضوع به شرح زیر است: دولت آلمان حمایت خود از پناهندگان افغانستانی در سال ۲۰۲۱ میلادی را با افزایش حمایت مالی اولیه خود از مبلغ ۳.۲ میلیون یورو به مبلغ ۵۷ میلیون یورو در ماه نوامبر سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش داد.

این حمایت جهت کمک به فعالیت‌های آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (کمیساریا) در جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و افغانستان است. در مجموع حمایت­ مالی آلمان از حمایت اضطراری از افغانستان بالغ بر ۶۰۰ میلیون یورو است.

ایوو فریسن، نماینده کمیسر عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران گفت: « آلمان همواره نقشی اساسی در حمایت از تلاش‌های بشردوستانه در ایران ایفا کرده است اما اکنون این حمایت بیش از هر زمان دیگری است. حمایت مالی سخاوتمندانه آلمان در زمان جاری که نیازهای بشردوستانه افزایش یافته است، پاسخگویی کمیساریا را جهت حمایت از پناهندگان آسیب‌پذیر تقویت می‌کند.»

«میلیون‌ها افغانستانی طی چند دهه گذشته از کشور خود گریخته‌اند و ایران به عنوان کشور همسایه، سخاوتمندانه میزبانی بسیاری از آنها را عهده­ دار بوده است. به دست گرفتن قدرت توسط طالبان، وخامت وضعیت بشردوستانه افغانستان و فرای مرزهای آن را تشدید کرده است. با آغاز فصل زمستان، تعداد بیشتری از افغانستانی‌ها با گرسنگی و شرایط سخت روبرو خواهند شد. آلمان نیز به همین دلیل تصمیم به تامین مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو دیگر جهت کمک بشردوستانه در افغانستان و کشورهای همسایه گرفت. کمیساریا به عنوان شریکی قابل اعتماد و دیرینه، حمایت مالی آلمان را به منظور ارائه حمایت­‌های اساسی به نفع پناهندگان افغانستانی دریافت خواهد کرد.»

آلمان در طی سال‌های گذشته، به طور متوسط سالانه حدود ۶ میلیون یورو به کمیساریا در منطقه کمک کرده است و اکنون حمایت خود را به طور قابل توجهی در راستای پاسخگویی به وضعیت وخیم افغانستان افزایش داده است. این نمونه­‌ای از روحیه تقسیم مسئولیت، همکاری بین­‌المللی و همبستگی در حمایت از پناهندگان افغانستانی است.

این کمک مالی به کمیساریا این امکان را داده تا با همکاری با اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی از طریق ارائه فرصت­ های بهداشتی، آموزشی و معیشیتی به حمایت از پناهندگان افغانستانی و جوامع میزبان در ایران ادامه دهد.

حمایت مالی دریافت شده به افغانستانی‌هایی که به تازگی کشور خود را ترک کرده­‌اند وارد کشور شده‌اند نیز کمک خواهد کرد. تاکنون و تنها در سال ۲۰۲۱ میلادی کمیساریا به طور مستقیم از ورود بیش از ۲۰،۰۰۰ افغانستانی که به دنبال امنیت از مسیرهای غیرمتعارف وارد ایران شده‌اند آگاه است، اگرچه تعداد کل افرادی که وارد کشور شده‌اند احتمالاً بسیار بیشتر می‌باشد. از این رو کمیساریا این کمک‌ها را در راستای تأمین و استقرار اقلام ضروری امداد رسانی، بسته‌های بهداشتی و چادر به مرزهای شرقی ارسال خواهد کرد تا از دریافت کمک‌های فوری مورد نیاز توسط بی­‌جاشدگان تازه وارد اطمینان حاصل کند.

آلمان از سال ۲۰۲۰ میلادی در کنار ۱۲ کشور و نهاد دیگر که متعهد به تقویت حمایت از وضعیت پناهندگان افغانستانی شده‌اند، عضو گروه اصلی ساز و کار حمایتی راه حل‌های راهبردی برای پناهندگان افغانستانی (SSAR) ­است. کمیساریا از آلمان به دلیل ارائه نمونه‌ای مثبت از تعهد به حمایت از وضعیت بشردوستانه جاری قدردانی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->