جنایت تکان دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود
سرخط خبرها

۶ نشانه حمله آسم که باید با آن‌ها آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۰۶۵۴
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۰
۶ نشانه حمله آسم که باید با آن‌ها آشنا شوید
تصور کنید در یک فضای کوچک بدون تهویه مناسب گیر افتاده‌اید چه احساسی دارید؟ ناراحتی، تنگی نفس و احساس سنگینی در قفسه سینه باعث می‌شود احساس کنید که در حال مرگ هستید. این شرایط تنها نیمی از وضعیتی است که بیمار هنگام حمله آسم تجربه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هر بیمار مبتلا به آسم تجربه خاص خود را دارد و ممکن است از زمان بروز حمله آسم توصیف جدیدی داشته باشد. تنها شباهت این است که این عارضه برای همه آن‌ها به یک اندازه آسیب زاست و می‌تواند احساس یک درد مبهم در قفسه سینه یا سنگینی در قفسه سینه باشد. برخی این وضعیت را به گونه‌ای توصیف می‌کنند که گویی هوا در ریه فشرده شده است و به گفته برخی دیگر حمله آسم مانند تنفس از طریق نی باریک است.

آسم بیماری است که بر اثر آن مجرای هوا که از طریق آن هوا به ریه‌ها منتقل می‌شود باریک شده، متورم می‌شود و ممکن است مخاط اضافی در آن تولید شود. تنفس مواد تحریک کننده مانند گرده گل، گرد و غبار باعث می‌شود مجرای هوایی بیشتر متورم شوند و ماهیچه‌های اطراف آن سفت شوند. این شرایط تنفس را دشوار کرده و منجر به حمله آسم شود. این بیماری غیرقابل برگشت است و تنها از طریق درمان قابل کنترل است.

حمله خفیف آسم را می‌توان به راحتی در خانه کنترل کرد و تنها افرادی که از حملات شدید آسم رنج می‌برند نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند.

برای نشان دادن واکنش سریع به هنگام حمله آسم باید با نشانه‌های آن آشنا بود. روزنامه تایمزآو ایندیا به شش علامت رایج حمله آسم اشاره کرده است:

۱. تنگی نفس:

تنگی نفس یکی از اولین علائم آسم است. این نشانه زمانی ظاهر می‌شود که راه‌های هوایی ملتهب و باریک شوند. به همین دلیل مقدار مورد نیاز از اکسیژن به ریه‌ها منتقل نشده و باعث می‌شود فرد احساس تنگی نفس کند.

۲. خس خس سینه:

التهاب مجرای هوا در حین حمله آسم موجب باریک شدن آن می‌شود و تنفس مقدار کافی از اکسیژن را دشوار می‌کند. در این شرایط تنفس هوا منجر به صدای خس خس در سینه می‌شود.

۳. سرفه:

محرک‌هایی مانند گرد و غبار، دود و گرده باعث حمله آسم می‌شوند. هنگامی که این ریز ذرات وارد مجاری هوایی می‌شوند مجرای تنفسی ملتهب می‌شود. این مواد اعصاب را تحریک کرده که به مغز سیگنال ارسال کنند تا ماهیچه‌های قفسه سینه و شکم از طریق سرفه هوا را از ریه‌ها خارج کنند. این یکی دیگر از علائم معمول حمله آسم است.

۴. تنگی قفسه سینه:

مشکل در تنفس مقدار کافی از هوا باعث می‌شود فرد احساس ناراحتی کند و باعث احساس سنگینی در قفسه سینه می‌شود.

۵. سرفه‌ای که متوقف نمی‌شود:

سرفه‌های مرتبط با آسم در افرادی که از بیماری حاد تنفسی رنج می‌برند به راحتی متوقف نمی‌شود و می‌تواند به دلیل محرک‌هایی باشد که باعث آسم می‌شوند. علامت سرفه در زمستان بدتر شده و حملات آسم می‌تواند به دلیل ویروس آنفلوآنزا شروع شود.

۶. تنفس سریع:

تنگی نفس ناشی از آسم باعث می‌شود که فرد سریع و پی در پی نفس بکشد. مشکل ناشی از خروج کامل هوا از ریه‌ها به طور خودکار باعث می‌شود که فرد با سرعت بیشتری نفس بکشد. در هنگام تنفس سریع، صدای خس خس نیز شنیده می‌شود.

منبع:  بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->