آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا
سرخط خبرها

معرفی کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی»

  • کد خبر: ۹۱۵۲۹
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
معرفی کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی»
کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی» نوشته محمد اسفندیاری توسط نشر نگاه معاصر منتشر شده است.

شهرآرانیوز - کانون نشر حقایق اسلامی، پایگاهی فکری در خطه خراسان و همه چشم‌ها به آن دوخته بود. نه‌تنها جوانان و دانشجویان، بلکه شماری از طلاب و روحانیون جوان نیز گمشده خود را در کانون می‌جستند. استاد محمدتقی شریعتی مؤسس این کانون بود و، چون چراغی، سراسر خراسان را نور می‌پاشید. علی شریعتی در محضر چنین پدری بالید و چنان‌که خود می‌گفت، پدرش نخستین سازنده ابعاد روحش بود و آنچه را باید سال‌ها و با کوشش‌های مداوم می‌آموخت، ساده و رایگان از پدرش آموخت. با چنین پشتوانه‌ای خیلی زود به برگ‌وبار نشست و راه پدر را ادامه داد.

دکتر شریعتی به مفاهیم و موضوعاتی که اعتقاد و علاقه داشت، افق‌هایی می‌افزود؛ آن‌گاه در آن آفاق پرواز می‌کرد و از آن دوردست، چیز‌هایی را می‌دید که دیگران نمی‌توانستند دید. از‌جمله اموری که شریعتی خوب آن‌ها را شناخت و شناساند، شخصیت امیرالمؤمنین (ع) و حضرت فاطمه (س) و امام‌حسین (ع) و حضرت زینب (س) بود. شریعتی نام یک فصل در تاریخ فرهنگ دینی است و با حضور او، فرهنگ به دو دوره «فرهنگ پیش‌از شریعتی» و «فرهنگ پس‌از شریعتی» تقسیم شد. برای اثبات این مدعا به دو نکته باید اشاره کرد: مشهورات شریعتی، مقبولات شریعتی که در بخشی از این کتاب بدان پرداخته شده است.

فصل اول با نام «جمع پریشان» در ۱۷‌بخش پاسخی است به منتقدان شریعتی. در این فصل موضوعات و عناوینی، چون شریعتی‌زدگی و شریعتی‌ستیزی، نظریه‌پردازی شریعتی، تأثیر شریعتی، ادبیات شریعتی، مخالف‌تراشی از شریعتی، مناسبات مطهری و شریعتی و. مطرح شده است. در فصل دوم کتاب «آسیب‌شناسی دین‌پژوهی معاصر: تحلیل دین‌شناختی شریعتی، بازرگان و سروش» نوشته عبدالحسین خسروپناه نقد و بررسی شده است. در فصل سوم با نام «شریعتی به روایت اسناد»، گزیده‌ای از اسناد ساواک درباره شریعتی ارائه شده است. فصل چهارم با نام «شریعتی در تاریخ» سال‌شمار زندگی شریعتی است. فصل پایانی با نام «کتاب‌شناسی شریعتی»، فهرست جامعی است از کتاب‌هایی که درباره دکتر شریعتی تا‌کنون نوشته شده و به چاپ رسیده است.

کتاب «شعله بی‌قرار: گفته‌ها و ناگفته‌هایی درباره دکتر علی شریعتی» نوشته محمد اسفندیاری توسط نشر نگاه معاصر منتشر شده است.


معرفی کتاب

معرفی کتاب «خبرنگار: قصه‌ها و خاطرت حرفه‌ای»

معرفی چند کتاب ساده که خستگی ذهنتان را کم می‌کند

معرفی کتاب «مصحف صنعا و مسئله خاستگاه قرآن»

نگاهی به کتاب «یک جاسوس در میان دوستان»

مروری بر کتاب «خرگوش‌ها و مار‌های بوآ» | مزرعه حیوانات روسی

معرفی کتاب «خودِ نوشتن» احمد اخوت


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->