۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

با خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی، دیابت را ضربه فنی کنید

  • کد خبر: ۹۱۷۵۷
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
با خوردن روزانه دو قاشق کره بادام زمینی، دیابت را ضربه فنی کنید
امروزه کره بادام زمینی جای خود را در بین مردم بازکرده است. خبر خوب این است که با خوردن ۲ قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت ۱۹۰ کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغز‌ها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس یکی از مطالعات، مصرف روزانه ۲ قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی حداقل ۵ روز در هفته، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را حدود ۳۰ درصد کاهش می‌دهد.

در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی می‌پردازیم که به ترتیب عبارتند از:

منبع غنی چربی‌های مفید

کره بادام زمینی ۵۰ درصد چربی دارد، اما بیشتر آن از نوع اسید‌های چرب غیراشباع به‌خصوص اسید‌های تک‌مولکولی مانند روغن زیتون است. این اسید‌های چرب به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کند. کره بادام‌زمینی به دلیل اینکه فاقد شکر است، انتخاب خوبی به‌خصوص برای صبحانه و جایگزین شیرینی‌جات است.

سرشار از پروتئین و فیبر

کره بادام‌زمینی از سال ۱۸۹۰ توسط پزشکان آمریکایی به‌عنوان خوراکی مغذی و سرشار از پروتئین به افرادی که دچار بیماری‌های دندان بودند، پیشنهاد شد. این خوراکی حاوی ۲۶ درصد پروتئین است و امروزه نیز برای بهبود رشد کودکان مبتلا به سوءتغذیه کاربرد دارد. علاوه بر این، کره بادام‌زمینی سرشار از فیبر‌ها و آنتی‌اکسیدانی به‌نام رِزوِراتول است که نقش محافظ در برابر بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

منبع املاح و ویتامین‌ها

کره بادام‌زمینی سرشار از انواع ویتامین‌ها مانند ویتامین B۶ است که برای رشد و متابولیسم سلول‌های مغز ضروری است. ویتامین B۹ یا اسیدفولیک دیگر ویتامین در این خوراکی است که نقش مهمی در تشکیل گلبول‌های قرمز، عملکرد سیستم عصبی و ایمنی بدن دارد. ویتامین E نیز به‌عنوان آنتی‌اکسیدان موثر در مقابله با رادیکال‌های آزاد عامل پیری سلول‌ها عمل می‌کند. پتاسیم نیز به بهبود عملکرد اندام‌های مختلف نظیر قلب، کلیه‌ها و ماهیچه‌ها کمک می‌کند. فسفر در استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها همچنین تولید انرژی در سلول‌ها نقش دارد. بخش مهمی از روند ساخت عضلات و اجزای سیستم عصبی وابسته به منیزیوم است. زینک دیگر ریزمغذی مهم در کره بادام‌زمینی است که در حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبود جراحات موثر است.  

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->