تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

این ۵ علائم اصلی ابتلا به اومیکرون را جدی بگیرید!

  • کد خبر: ۹۲۶۰۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
این ۵ علائم اصلی ابتلا به اومیکرون را جدی بگیرید!
مدت زمان زیادی نیست که از شناسایی ویروس اومیکرون در جهان می‌گذرد، اما در این مدت کم دانشمندان موفق شده اند برخی از ویژگی‌های این ویروس را شناسایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، پروفسور تیم اسپکتور اپیدمیولوژیست بریتانیایی هشدار داده است که علائم اومیکرون بیشتر شبیه علائم سرماخوردگی کلاسیک است تا کووید و تزریق واکسن احتمالاً به کاهش علائم شدید ویروس در صورت ابتلا به بیماری کمک می‌کند.

تجزیه و تحلیل موارد در لندن، جایی که این ویروس جدید با بیشترین سرعت در حال رشد است، شایع‌ترین علائم ویروس را بین ۳ تا ۱۰ دسامبر گزارش کرد: آبریزش بینی، سردرد، خستگی، عطسه و گلو درد. هیچ یک از این‌ها علائم کلاسیک ویروس کرونا نیست یعنی: سرفه مداوم، درجه تب بالا یا تغییر و از دست دادن حس چشایی و بویایی. اسپکتور، می‌گوید: «علائم اومیکرون را که شبیه علائم سرماخوردگی است تشخیص بدهید. علائم اومیکرون عمدتاً علائم سرماخوردگی، آبریزش بینی، سردرد، گلودرد و عطسه است بنابراین افراد باید در خانه بمانند، زیرا ممکن است کرونا باشد.

پروفسور اسپکتور در اظهارنظر‌های این هفته گفته است که علائم «کلاسیک» کووید مانند تب، سرفه یا از دست دادن بویایی، اکنون فقط در تعداد کمی از موارد وجود دارد؛ و او اضافه کرد که به نظر می‌رسد اومیکرون از تاثیرگذاری واکسن‌ها در برابر ابتلا کم می‌کند، اما این واکسن‌ها همچنان برای همه مردم جهان حیاتی هستند. او گفت: «ما همچنین شاهد دو تا سه برابر بیشتر شدن ابتلا‌های خفیف اومیکرونی هستیم که از دلتا بیشتر می‌شوند.»

مطالعات مختلفی در رابطه با این انجام شده که اومیکرون تا چه اندازه سریع است. بررسی‌های اولیه نشان داده است که اومیکرون ۷۰ برابر از دلتا سریع‌تر می‌باشد.

گروهی از محققان دانشگاهی در هنگ کنگ همچنین دریافتند که نوع جدید ۱۰ برابر کندتر از نسخه قبلی خود در ریه‌ها تکثیر می‌شود. این یافته به این نظریه می‌افزاید که اومیکرون نسبت به انواع گذشته خفیف‌تر است.

آزمایشی بر روی ریه

محققان بافت ریه را در آزمایشگاه در معرض سویه اصلی کووید که سال گذشته در ووهان شناسایی شد، همراه با دو نوع آن قرار دادند تا نحوه رفتار ویروس‌ها پس از عفونت را مقایسه کنند.

اومیکرون در این آزمایش سریعتر در برونش تکثیر شد. برونش جایی در لوله‌هایی است که نای و ریه‌ها را به هم متصل می‌کنند.

مشخص شد که دلتا خیلی سریعتر در ریه‌ها تکثیر می‌شود، جایی که بیشتر ویروس می‌تواند منجر به شدیدترین بیماری شود.

این یافته ممکن است سرنخ بیولوژیکی پشت این باشد که چرا پزشکان اصرار دارند افراد آلوده به این سویه فقط علائمی شبیه سرماخوردگی دارند.

اما از سویی دیگر آزمایشات دیگری انجام شده که مدعی است اومیکرون آن طور که می‌گویند خفیف و ملایم نیست.

در حال حاضر تعداد کمتری از بیماران مبتلا به کووید در مقایسه با موج‌های قبلی در بخش‌های بیمارستانی در آفریقای جنوبی بستری می‌شوند و این امید‌ها را برانگیخته است که این سویه نسبت به رقبای قبلی کشنده‌تر است.

اما این نظریه که اومیکرون خفیف‌تر است فعلا از سویی گروهی از دانشمندان و ویروس شناسان بریتانیایی رد شده چرا که به اعتقاد آن‌ها اومیکرون در شرایطی بروز کرده که جمعیت زیادی از مردم جهان واکسینه شده اند بنابراین مقابل ویروس‌ها قوی ترند.

شاید اگر واکسنی در کار نبود آنگاه اومیکرون از دلتا قوی‌تر و خطرناک‌تر بود. البته همه این‌ها هنوز تایید نشده است، اما چیزی که مشخص به نظر می‌رسد این است که اومیکرون علائمی همانند سرماخوردگی خفیف دارد.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->