زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری
سرخط خبرها

این ۵ علائم اصلی ابتلا به اومیکرون را جدی بگیرید!

  • کد خبر: ۹۲۶۰۷
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
این ۵ علائم اصلی ابتلا به اومیکرون را جدی بگیرید!
مدت زمان زیادی نیست که از شناسایی ویروس اومیکرون در جهان می‌گذرد، اما در این مدت کم دانشمندان موفق شده اند برخی از ویژگی‌های این ویروس را شناسایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، پروفسور تیم اسپکتور اپیدمیولوژیست بریتانیایی هشدار داده است که علائم اومیکرون بیشتر شبیه علائم سرماخوردگی کلاسیک است تا کووید و تزریق واکسن احتمالاً به کاهش علائم شدید ویروس در صورت ابتلا به بیماری کمک می‌کند.

تجزیه و تحلیل موارد در لندن، جایی که این ویروس جدید با بیشترین سرعت در حال رشد است، شایع‌ترین علائم ویروس را بین ۳ تا ۱۰ دسامبر گزارش کرد: آبریزش بینی، سردرد، خستگی، عطسه و گلو درد. هیچ یک از این‌ها علائم کلاسیک ویروس کرونا نیست یعنی: سرفه مداوم، درجه تب بالا یا تغییر و از دست دادن حس چشایی و بویایی. اسپکتور، می‌گوید: «علائم اومیکرون را که شبیه علائم سرماخوردگی است تشخیص بدهید. علائم اومیکرون عمدتاً علائم سرماخوردگی، آبریزش بینی، سردرد، گلودرد و عطسه است بنابراین افراد باید در خانه بمانند، زیرا ممکن است کرونا باشد.

پروفسور اسپکتور در اظهارنظر‌های این هفته گفته است که علائم «کلاسیک» کووید مانند تب، سرفه یا از دست دادن بویایی، اکنون فقط در تعداد کمی از موارد وجود دارد؛ و او اضافه کرد که به نظر می‌رسد اومیکرون از تاثیرگذاری واکسن‌ها در برابر ابتلا کم می‌کند، اما این واکسن‌ها همچنان برای همه مردم جهان حیاتی هستند. او گفت: «ما همچنین شاهد دو تا سه برابر بیشتر شدن ابتلا‌های خفیف اومیکرونی هستیم که از دلتا بیشتر می‌شوند.»

مطالعات مختلفی در رابطه با این انجام شده که اومیکرون تا چه اندازه سریع است. بررسی‌های اولیه نشان داده است که اومیکرون ۷۰ برابر از دلتا سریع‌تر می‌باشد.

گروهی از محققان دانشگاهی در هنگ کنگ همچنین دریافتند که نوع جدید ۱۰ برابر کندتر از نسخه قبلی خود در ریه‌ها تکثیر می‌شود. این یافته به این نظریه می‌افزاید که اومیکرون نسبت به انواع گذشته خفیف‌تر است.

آزمایشی بر روی ریه

محققان بافت ریه را در آزمایشگاه در معرض سویه اصلی کووید که سال گذشته در ووهان شناسایی شد، همراه با دو نوع آن قرار دادند تا نحوه رفتار ویروس‌ها پس از عفونت را مقایسه کنند.

اومیکرون در این آزمایش سریعتر در برونش تکثیر شد. برونش جایی در لوله‌هایی است که نای و ریه‌ها را به هم متصل می‌کنند.

مشخص شد که دلتا خیلی سریعتر در ریه‌ها تکثیر می‌شود، جایی که بیشتر ویروس می‌تواند منجر به شدیدترین بیماری شود.

این یافته ممکن است سرنخ بیولوژیکی پشت این باشد که چرا پزشکان اصرار دارند افراد آلوده به این سویه فقط علائمی شبیه سرماخوردگی دارند.

اما از سویی دیگر آزمایشات دیگری انجام شده که مدعی است اومیکرون آن طور که می‌گویند خفیف و ملایم نیست.

در حال حاضر تعداد کمتری از بیماران مبتلا به کووید در مقایسه با موج‌های قبلی در بخش‌های بیمارستانی در آفریقای جنوبی بستری می‌شوند و این امید‌ها را برانگیخته است که این سویه نسبت به رقبای قبلی کشنده‌تر است.

اما این نظریه که اومیکرون خفیف‌تر است فعلا از سویی گروهی از دانشمندان و ویروس شناسان بریتانیایی رد شده چرا که به اعتقاد آن‌ها اومیکرون در شرایطی بروز کرده که جمعیت زیادی از مردم جهان واکسینه شده اند بنابراین مقابل ویروس‌ها قوی ترند.

شاید اگر واکسنی در کار نبود آنگاه اومیکرون از دلتا قوی‌تر و خطرناک‌تر بود. البته همه این‌ها هنوز تایید نشده است، اما چیزی که مشخص به نظر می‌رسد این است که اومیکرون علائمی همانند سرماخوردگی خفیف دارد.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->