مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) خودکشی ویدا، بلاگر معروف تهرانی + تصویر آخرین استوری
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

کسانی که سینوفارم زده‌اند می‌توانند دوز سوم آسترازنکا تزریق کنند؟

  • کد خبر: ۹۳۱۱۶
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۹
کسانی که سینوفارم زده‌اند می‌توانند دوز سوم آسترازنکا تزریق کنند؟
رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تمامی واکسن‌ها درصدی از سویه اُمیکرون را پوشش می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه دز سوم واکسن کرونا حتما باید تزریق شود، گفت: تمامی واکسن‌ها درصدی از سویه‌ اُمیکرون را پوشش می‌دهند که حداقل جلوی مرگ و میر و شدت بالای بیماری را می‌گیرد اما توجه داشته باشید که دز سوم در مقابل ویروس کرونا محافظت کننده‌تر است. 

سیمین خیاط‌ زاده با تاکید بر لزوم تزریق دز سوم واکسن کرونا اظهار کرد: تمامی گروه‌های سنی بالای ۱۸ سال بدون تفاوت در نوع واکسن باید بعد از گذشت سه ماه از تزریق دز دوم، واکسن دز سوم را تزریق کنند.

وی ادامه داد: تا چند ماه قبل، زمان تزریق دز سوم برای واکسن‌های مختلف متفاوت بود اما اکنون هیچ تفاوتی در نوع واکسن وجود ندارد و افرادی که واکسن سینوفارم، برکت و بهارات تزریق کرده‌اند، می‌توانند واکسن هم نوع یا آسترازنکا و پاستوکووک را تزریق کنند.

وی همچنین تاکید کرد: افرادی که آسترازنکا و یا اسپوتنیک تزریق کرده‌اند، باید آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس و افرادی که پاستورکووک تزریق کرده‌اند باید پاستوکووک پلاس تزریق کنند.

خیاط زاده در ادامه با بیان اینکه دستورالعمل فوق از سوی وزارت بهداشت صادر شده است، گفت: به‌عنوان مثال تزریق دز سوم آسترازنکا در دز دوم سینوفارم هیچ ضرری ندارد و در خصوص پاستوکووک پلاس نیز شایان ذکر است که یک واکسن داخلی بوده و  از کیفیت خوبی برخوردار است.

وی یادآور شد: افرادی که دز اول را تزریق نکرده و یا در زمان تزریق دز دوم تعلل کرده‌اند حتی با گذشت زمان فوراً باید برای تزریق واکسن به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

وی در ارتباط با سویه‌ی اُمیکرون ویروس کرونا نیز خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ موردی از این سویه در آذربایجان شرقی  کشف و ثبت نشده است و در صورت  مشکوک بودن، موضوع را به وزارت بهداشت اطلاع داده و پیگیر خواهیم شد.

رئیس گروه پیشگیری بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه اُمیکرون نوع جهش یافته‌ی ویروس کرونا است و از نظر علائم تفاوتی با سویه‌های قبلی ندارد، افزود: تنها تفاوت این سویه در انتشار و انتقال است که میزان شیوع آن چندین برابر کرونا دلتا است. 

 وی اضافه کرد: تمامی واکسن‌ها درصدی از سویه‌ اُمیکرون را پوشش می‌دهند که حداقل جلوی مرگ و میر و شدت بالای بیماری را می‌گیرد اما توجه داشته باشید که دز سوم در مقابل ویروس کرونا محافظت کننده‌تر است. 

خیاط‌ زاده در پایان تاکید کرد: واکسن اساسی‌ترین راه پیشگیری از این سویه و ورود به پیک ششم است اما رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->