پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

۶ توصیه غذایی برای درمان آرتروز زانو

  • کد خبر: ۹۳۳۳۸
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
۶ توصیه غذایی برای درمان آرتروز زانو
امروزه به خاطر تغذیه‌های نامناسبی که بسیاری از ما انجام می‌دهیم و رژیم‌های غذایی نامناسبی که می‌گیریم امکان مبتلا شدن به بیماری‌های مختلف بسیار شده است. افراد بسیاری هستند که از بیماری‌هایی همچون درد مفاصل و غضروف‌ها مدام شکایت دارند و بر این باور هستند که بیماری‌هایی همچون آرتروز درمانی ندارد. ما در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم با یک رژیم مناسب چگونه می‌توانید از مبتلا شدن به آرتروز پیشگیری کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، گرچه رژیم غذایی خاصی برای درمان آرتروز زانو وجود ندارد، اما اگر رژیم غذایی سالم و هوشمندانه‌ای داشته باشید، می‌تواند وزنتان را کنترل کنید، عضروف‌سازی را در بدنتان تقویت کنید و از التهاب بکاهید.

این توصیه‌های ساده می‌توانند به حفظ سلامت زانوهایتان کمک کنند:

۱- کالری اضافی‌تان را کم کنید

کم کردن اضافه وزن‌تان با کاهش کالری‌های دریافتی می‌تواند فشار وارد آمده بر زانویتان را کم کند. برای کاهش کالری‌های دریافتی‌تان، غذا را در وعده‌های کوچکتری بخورید، از مصرف غذا‌ها و نوشیدنی‌های شیرین‌شده پرهیز کنید و مقدار زیادی غذا‌های گیاهی بخورید.

۲- میوه و سبزی بیشتری بخورید

میوه‌ها و سبزی‌های تازه حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان هستند که به حفاظت سلول‌های بدن شما در برابر عوامل آسیب‌رسان کم می‌کنند. برخی از آنتی‌اکسیدان‌هایی که در میوه‌ها و سبزی‌های مانند سیب، پیاز، پیازچه و توت‌فرنگی یافت می‌شوند، التهاب و درد مفصل را کاهش دهند.

۳- چربی‌های اومگا-۳ به رژیم غذایی‌تان بیفزایید

چربی‌های اومگا-۳ می‌توانند به تسکین درد مفصل و کاهش سفتی صبحگاهی آن کمک کنند. این چربی‌ها التهاب را در بدن کاهش می‌دهند. یک راه افزودن این چربی‌ها به رژیم غذایی‌تان مصرف دو وعده ۱۰۰ گرمی ماهی‌های چرب در هفته است. ماهی‌های سالمون، تون، ساردین، قزل‌آلا و شاه‌ماهی از جمله منابع غنی اومگا-۳ هستند.

۴- به جای روغن‌های دیگر از روغن زیتون استفاده کنید

یک بررسی نشان داده است که ترکیبی در روغن زیتون به نام «اولئوکانتول» دارای همان اثرات ضدالتهابی است که دارویی مانند ایبوپروفن دارد. هر چه رایحه روغن زیتون قوی‌تر باشد، این ماده در آن بیشتر است. برای اینکه افزودن روغن زیتون باعث افزایش کالری دریافتی‌تان نشود، از آن به جای چربی‌های دیگر استفاده کنید.

۵- مقدار زیادی ویتامین C مصرف کنید

ویتامین C یک عامل کلیدی در سلامت مفصل است، چرا که به ساختن کلاژن و بافت همبند در آن کمک می‌کند. از جمله منابع غنی این ویتامین می‌ةوان به مرکبات، فلفل قرمز، توت فرنگی، کلم معمولی، کلم براکلی و کلم کیل اشاره کرد. میزان دریافت توصیه‌شده این ویتامین برای زنان ۷۵ میلی‌گرم در روز و برای مردان ۹۰ میلی‌گرم در روز است.

۶- از پختن غذا در در دما‌های بسیار بالا پرهیز کنید

در گوشتی که در دما‌های بالا پخته شده باشد، ترکیباتی تولید می‌شود که باعث افزایش التهاب در بدن می‌شوند. این ترکیبات را «فراورده‌های نهایی گلیکاسیون پیشرفته» (AEG) می‌گویند. این ترکیبات با بیماری‌هایی مانند آرتریت یا التهاب مفصل، بیماری قلبی و دیابت ارتباط دارند.

برای کمک کردن میزان دریافتی این ترکیبات باید میزان مصرف گوشت کباب‌شده، سرخ‌شده، مایکروویوشده و جوشانده‌شده را کاهش دهید. محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده و فراوری‌شده هم که اغلب در دما‌های بالا پخته شده‌اند، سودمند است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->