هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

درباره بیماری آشالازی چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۹۳۵۰۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
درباره بیماری آشالازی چه می‌دانید؟
اختلال حرکتی عضله مری را در اصطلاح پزشکی آشالازی می‌گویند؛ در واقع آشالازی نوعی بیماری گوارشی است که مبتلایان به آن دچار اختلالات حرکتی مری هستند و به علت اختلال در بازشدن دریچه بین مری و معده آنان دچار کم اشتهایی می‌شوند و در نتیجه وزن کم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آشالازی یک بیماری جدی است که مری فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اسفنکتر تحتانی مری، نوعی حلقه عضلانی است که مسیر مری به معده را مسدود می‌کند و در زمان نیاز باز می شود. در مبتلایان به آشالازی، این حلقه عضلانی در هنگام بلع باز نمی‌شود. این مشکل می‌تواند به دلیل آسیب دیدگی اعصاب مری یا آسیب به اسفنکتر تحتانی مری رخ دهد. سالانه حدود ۳۰۰۰ نفر را در ایالات متحده امریکا به این بیماری دچار می‌شوند.

علائم آشالازی

افراد مبتلا به آشالازی معمولاً دچار دیسفاژی (مشکل در بلع) می‌شوند و احساس می‌کنند که غذا در مری آنها گیر کرده است. دیسفاژی می‌تواند باعث سرفه شود و خطر استنشاق و خفگی غذا را افزایش دهد.

سایر علائم احتمالی عبارتند از: درد یا ناراحتی در قفسه سینه، کاهش وزن، سوزش سر دل، درد یا ناراحتی شدید بعد از غذا خوردن، خشکی دهان و خشکی چشم.

چه کسانی به آشالازی مبتلا می‌شوند؟

آشالازی معمولاً در سنین بالا رخ می‌دهد، اما در کودکان نیز ممکن است بروز کند؛ هرچند که در کودکان کمتر شایع است [کمتر از ۵ درصد در کودکان زیر ۱۶ سال تشخیص داده می‌شود]. بزرگسالان در هر سنی ممکن است به آشالازی مبتلا شوند اما این عارضه اغلب بعد از ۳۰ سالگی و قبل از ۶۰ سالگی ایجاد می‌شود.

افرادی که در سنین میانسالی و بالاتر قرار دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. در افراد مبتلا به اختلالات خود ایمنی نیز آشالازی بیشتر دیده می‌شود.

درمان آشالازی

تا کنون درمان قطعی برای آشالازی یافت نشده، بنابراین حتی با درمان و جراحی نیز علائم شما ممکن است به طور کامل از بین نرود. اما خوب است برای پیشگیری یا کنترل این عارضه چند تغییر دائمی در سبک زندگی خود ایجاد کنید، از جمله: خوردن لقمه‌های غذایی کوچکتر، پرهیز از مصرف هر گونه غذایی که باعث سوزش سر دل می‌شود، اگر سیگار می‌کشید، سیگار را ترک کنید، به جای صاف دراز کشیدن، سعی کنید به سطحی تکیه دهید و سپس بخوابید.

طبق تحقیقاتی که در سال ۲۰۲۱ صورت گرفت:

در ایالات متحده، هر سال از هر ۱۰۰۰۰۰ نفر، یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.

در سایر نقاط جهان، سالانه بین ۰.۱ تا ۱ از هر ۱۰۰۰۰۰ نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->