۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

مضرات اضافه‌کاری برای شاغلین!

  • کد خبر: ۹۳۷۰۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۹
مضرات اضافه‌کاری برای شاغلین!
سطح بالایی از ارتباطات دیجیتالی شغلی خارج از ساعات کار اداری می‌تواند تاثیر زیادی بر سلامت جسمی و روانی افراد بگذارد و به تبع آن روابط بین کار و خانواده را دچار اختلال کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در یک تحقیق دانشگاهی مشخص شد افرادی که بعد از ساعات اداری همچنان با محل کار خود در ارتباط هستند و به کار کردن ادامه می‌دهند در معرض خطر از بین رفتن سلامت روانی قرار می‌گیرند و دچار فرسودگی بدنی و ذهنی می‌شوند.

مجله روانشناسی اجتماعی بالینی با استناد به تحقیقی که دانشگاه جنوب استرالیا انجام داده نوشت، مردم برای حفظ سلامت روانی خود باید بعد از ساعت پنج بعدازظهر از تمام شبکه‌های اجتماعی مرتبط با محل کار خود خارج شوند.

محققان با بررسی نظرات بیش از دو هزار نفر از استادان دانشگاه و کارمندان شاغل در ۴۰ دانشگاه استرالیا به این نتیجه رسیده‌اند.

نتایج این تحقیق نشان داد افرادی که بعد از ساعت اداری به پیام‌های کاری پاسخ می‌دهند بیش از دیگران در معرض خستگی مفرط، تنگی نفس و وخامت شرایط بدنی قرار گرفته‌اند.

دکتر ایمی زادو مولف این تحقیق می‌گوید: تحقیق ما نشان می‌دهد سطح بالایی از ارتباطات دیجیتالی شغلی خارج از ساعات کار اداری می‌تواند تاثیر زیادی بر سلامت جسمی و روانی افراد بگذارد و به تبع آن روابط بین کار و خانواده را دچار اختلال کند که این اتفاق منجر به فشار‌های روحی می‌شود و سلامت جسمی را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در نقطه مقابل، کارمندانی که توانسته‌اند چارچوب شغلی خود را تحت کنترل درآورند فشار‌ها و خستگی‌های بدنی کمتری متحمل شده‌اند.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->