پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

۷ ترفند برای شناخت بدن

  • کد خبر: ۹۴۲۶۰
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
۷ ترفند برای شناخت بدن
شناخت بدن با نشانه‌هایی که وجود دارد، درک بهتری برای درمان مشکلات آن به ما می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بدن ما سیستمی بسیار پیچیده است که هر چیزی در آن به نحوی به بقیه چیز‌ها مرتبط است. به همین خاطر است که وقتی عضوی از بدن به خوبی کار نمی‌کند، آن عضو به عنوان هشدار پیامی را به سایر قسمت‌های بدن مخابره می‌کند. ما می‌توانیم این نشانه‌ها را تشخیص دهیم. در این گزارش با این چند روش ساده به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید موفق به درک و شناخت بدن شوید.

۱- میزان جذب رطوبت مو

برای بررسی این مورد، می‌توانید چند تار موی شسته و خشک شده تان را در یک لیوان آب بیندازید. اگر پایین رفت، یعنی میزان جذب مویتان بالاست و هر محصولی را که در حال استفاده از آن هستید جذب می‌کند و به راحتی در هوای باز خشک می‌شود. اما اغلب حس خشکی دارد و فرفری می‌شود.

برای برطرف کردن این حالت باید از بهترین محصولات موجود استفاده کنید. همچنین می‌توانید به روتین هفتگی خود حالت‌دهنده اضافه کنید.

۲- خطوط افقی بر روی گردن

خانم‌های یائسه استروژن کمتری از آن مقداری که بدن شان برای استحکام استخوان‌ها نیاز دارد تولید می‌کنند؛ و چروک‌های ناحیه گردن نشانه‌ای از این موضوع هستند که استخوان‌ها دارند شکننده‌تر و کم تراکم‌تر می‌شوند. کلسیم و ویتامین دی راه‌های خوبی برای دوری از پوکی استخوان هستند. این خطوط همچنین به شما می‌گویند که باید عملکرد تیروئید خود را چک کنید.

۳- زخم دهان و زبان

شایع‌ترین دلایل پیدا شدن این زخم‌ها سیگار کشیدن، آلرژی، اشتباهی گاز گرفتن زبان و التهاب است. اما اگر هیچ کدام از این‌ها وجود نداشت و باز شما شاهد این زخم‌ها بودید، ممکن است کمبود ویتامین B۱۲، آهن یا اسید فولیک داشته باشید.

۴- ناخن‌ها و ماهکِ پوسته پوسته و نقطه‌های سفید روی ناخن

شایع‌ترین دلایل برای این موارد، کمبود آهن و کم آبی بدن است. دلایل دیگر ممکن است کم‌کاری تیروئید، ناراحتی ریه یا بیماری کلیوی باشد. بهترین راه برای درمان ناخن هایتان این است که رژیم غذایی سرشار از آهن داشته باشید و ناخن هایتان را مرطوب نگه دارید.

ظاهر شدن لکه‌های سفید روی ناخن‌ها می‌تواند ۴ دلیل داشته باشد: حساسیت، عفونت قارچی، آسیب یا کمبود مواد معدنی. معمولاً روی و کلسیم مقصران رایج این کمبود هستند. اولین کاری که باید بکنید انجام آزمایش خون است.

۵- پاشنه‌های ترک خورده

عامل پاشنه‌های ترک خورده می‌تواند پوست خشک، هوای سرد و یا ایستادن طولانی مدت در طول روز باشد. اما این علائم می‌توانند نشان دهنده‌ی مشکلات حادتری نظیر اگزما، کم‌کاری تیروئید و دیابت نیز باشند. می‌توانید برای درمان پاشنه‌های ترک خورده، پا‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب صابون قرار دهید و با سنگ پا آن‌ها را بسایید. بعد باید مرطوب کننده‌ای که حاوی «اسید لاکتیک»، «روغن جوجوبا» یا «شی باتر» است را روی آن‌ها بمالید.

۶- قرمزی گردن، گونه‌ها و پیشانی

آکنه‌ی روزاسه مهم‌ترین دلیل قرمزی این نواحی است و تنها در امریکا ۱۴ میلیون نفر به آن مبتلا هستند. احتمال ابتلای اشخاص بالای ۳۰ سال که پوست روشنی دارند به این عارضه بیشتر است چرا که بچه‌ها به ندرت به آن دچار می‌شوند.

طریقه‌ی شایع درمان آکنه‌ی روزاسه استفاده از دارو‌های موضعی و خوراکی است. در موارد حادتر پزشک ممکن است از لیزر برای زدودن رگ‌های خونی نمایان استفاده کند.

۷- چشم‌های پف دار یا متورم

اگر دچار عفونت نشده اید و به چیزی حساسیت ندارید و با این حال چشم تان متورم است باید بدانید شایع‌ترین دلیل، مصرف بیش از حد نمک است. با این کار آب بیشتری در بدن و صورت تان گیر می‌افتد. باید مصرف نمک خود را کاهش داده و پتاسیم بیشتری مصرف کنید.

دلایل دیگر، می‌توانند بیماری گریوز، مجرای اشکی مسدود شده، کشیدن سیگار و کمبود خواب باشند. کمپرس سرد، چای کیسه‌ای و ماساژ صورت چند تا از ساده‌ترین کار‌هایی است که می‌توانید خودتان انجام دهید.

همین طور که می‌بینید شناخت بدن می‌تواند امری حیاتی در زندگی باشد چرا که در صورت شناخت بدن می‌توانیم بروز مشکلات را پبیش بینی کرده و قبل از وخیم‌تر شدن شان به درمان آن‌ها بپردازیم.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->