ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود
سرخط خبرها

راه حل هایی برای کاهش درد قاعدگی

  • کد خبر: ۹۴۳۱۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
راه حل هایی برای کاهش درد قاعدگی
درد قاعدگی از مشکلاتی است که بسیاری از خانم ها را به ستوه آورده است. راهکارهایی برای کاهش درد قاعدگی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی به دوران بلوغ می‌رسیم، عادت ماهانه را تجربه می‌کنیم. در این دوران اتفاقات زیادی می‌افتد که قابل پیش بینی و تحت کنترل نیست. مثلا نمی‌دانیم که برای اولین بار چه زمانی پریود می‌شویم و یا چه روزی از هفته این حالت را تجربه می‌کنیم. اما یک خبر خوب. با انجام برخی نکات می‌توان این دوران را بخوبی تحت کنترل درآورد و به حس خوبی رسید. بجای احساس خستگی یا بی حالی می‌توانید این دوران را بخوبی پشت سر بگذرانید، پر انرژی باشید و تمام طول هفته را از حس خوبی برخوردار شوید. از همین رو با رعایت برخی نکات می‌توانید حس خوبی را از این دوران تجربه کنید.

۱- ورزش سبک در زمان پریود

ورزش‌های آسان مثل تمرینات کششی، یوگا، پیاده روی یا شنا می‌تواند جریان خون را افزایش دهد و میزان دل درد را کمتر کند. نشستن می‌تواند وضعیت شما را بدتر کند بنابراین ورزش کردن اهمیت بسزایی دارد. رقص با دوستان یا به تنهایی در خانه، روش مطلوبی برای بالابردن روحیه و حفظ حرکات است.

۲- استفاده از کیسه آب گرم در زمان پریود

قراردادن کیسه آب گرم روی شکم بسیار تسکین دهنده است بخصوص وقتی که دل درد بشدت شما را آزار می‌دهد. این روش می‌تواند عضلات شکم را تسکین دهد، درد‌های بدن را کمتر کند و دل درد را به حداقل برساند.

۳- نوشیدن آب در زمان پریود

ممکن است عجیب به نظر برسد، اما شما در دوران قاعدگی نیاز به نوشیدن آب بیشتری دارید. هرچه آب بیشتری بنوشید، آب موجود در بدن و خونریزی‌ها از بدن براحتی دفع می‌شود؛ بنابراین ۸ تا ۱۰ لیوان آب یا مایعاتی مثل آب میوه یا شیر را در طول روز بنوشید. اگر شما دایما بیرون از منزل هستید، یک بطری آب را همیشه با خود داشته باشید که این کار به حفظ آب در بدن کمک می‌کند.

۴- مصرف غذا‌های مناسب

برای کاهش درد قاعدگی بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات تازه استفاده کنید و باید حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات مصرف کنید. وقتی غذای مناسب و کافی را در این دوران مصرف می‌کنید، همه چیز تغییر خواهد کرد. از مصرف غذا‌هایی که علایم پریودی را بدتر می‌کند مثل غذا‌های آماده، شکلات و خوراکی‌های شور اجتناب کنید. بهترین گزینه برای میان وعده، هویج با حمص، سیب با کره بادام زمینی یا اسموتی‌ها می‌باشد. به علاوه میوه‌ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی آب هستند که مصرف آن‌ها می‌تواند آب بدن را تامین کند و ضمنا نوعی میان وعده محسوب می‌شوند.

۵- کافئین در زمان پریود

کافئین می‌تواند موجب درد و نفخ شکم می‌شود بنابراین بهتر است برای کاهش درد قاعدگی مصرف این ماده را در رژیم غذاییتان کمتر کنید. کافئین نه تنها در قهوه و چای بلکه در نوشیدنی‌های گازدار و شکلات نیز وجود دارد. بجای مصرف کافئین از زنجبیل، چای گیاهی و چای سرد گیاهی و یا آب معمولی استفاده کنید. اگر عاشق شکلات هستید و هوس شکلات می‌کنید، یک تکه کوچک از شکلات تلخ را بجای شکلات‌های بزرگ و شیرین استفاده کنید.

۶- خواب کافی در زمان پریود

نوجوانان در دوران قاعدگی به ۸ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند؛ بنابراین خواب کافی می‌تواند حس خوبی را به آن‌ها بدهد.

۷- یادداشت کردن در زمان پریود

وقتی به دوران قاعدگی نزدیک می‌شوید، خود را برای این دوران آماده کنید. از همین رو تاریخ قاعدگی را در تقویم یادداشت کنید و زمان شروع و اتمام آن را علامت بزنید. میزان و شدت خونریزی، حالاتی که قبل و در طول قاعدگی و یا بعد از آن تجربه کرده اید را یادداشت کنید. بعد از چند ماه می‌توانید به یک الگو برسید و خود را برای قاعدگی‌های بعدی آماده کنید.

۸- استفاده از نوار‌های استاندارد هنگام ورزش

نوار‌های استاندارد و مناسب می‌تواند محافظ خوبی برای شما باشد و حس خوب و آرام بخشی را به شما بدهد. در نزدیک قاعدگی از نوار‌های کوچک و نازک استفاده کنید، اما نوار بهداشتی محافظ خوبی در دوران قاعدگی است که امروزه بگونه‌ای ساخته شده که امکان فعالیت و ورزش را فراهم می‌کند. اگر فردی فعال و پرتحرک هستید، از تامپون استفاده کنید. برای حفظ بهداشت دستگاه تناسلی، نوار‌های کم جذب استفاده کنید و هر ۴ تا ۸ ساعت نوار را تعویض کنید. بیشتر زنان از نوار‌های مختلف استفاده می‌کنند تا بتوانند به گزینه مناسب دست یابند؛ بنابراین با رعایت این نکات می‌توانید در دوران قاعدگی نیز به فعالیت و ورزش بپردازید و این دوران را با انرژی، شادی و لذت پشت سر بگذرانید.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->