آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نتیجه یک تحقیقات تازه: پرورش ارگان‌های انسانی در بدن حیوانات

  • کد خبر: ۹۴۷۵۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
نتیجه یک تحقیقات تازه: پرورش ارگان‌های انسانی در بدن حیوانات
گروهی از پژوهشگران به تازگی در تحقیقات خود کشفیاتی داشته اند که ما را یک گام دیگر به پرورش ارگان در بدن دیگر موجودات و بعد پیوند به بدن انسان نزدیک‌تر می‌کند. این کار احتمالا از طریق سلول‌های بنیادی ساده انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز - گروهی از پژوهشگران به تازگی در تحقیقات خود کشفیاتی داشته اند که ما را یک گام دیگر به پرورش ارگان در بدن دیگر موجودات و بعد پیوند به بدن انسان نزدیک‌تر می‌کند. این کار احتمالا از طریق سلول‌های بنیادی ساده انجام خواهد شد.

پروفسور «جیکوب هانا» و تیمش روش جدیدی برای کاشت سلول‌های بنیادی انسان پیدا کرده اند که وضعیت ارتباط گیری با محیط میزبان را برای این سلول‌ها بسیار بهتر می‌کند. با این روش، احتمال دستیابی به شرایطی که در آن سلول‌های یک جاندار بتواند نقشی اساسی در رشد سلول‌های دیگر جانداران داشته باشد، خیلی بیشتر می‌شود.

یافته‌های محققان نشان می‌دهد که سلول‌های اولیه انسان با موفقیت قابلیت تولید و یکپارچه شدن با سلول‌های موش را دارا هستند؛ چون سلول‌ها در مراحل ابتدایی در حالت نامتمایز (یا ساده) قرار دارند و می‌توانند به انواع سلول‌های بدن از جمله سلول‌های بنیادی تبدیل شوند. پژوهشگران همچنین پروتکلی را برای افزایش کارایی (یا شایستگی) سلول‌ها در یکپارچه شدن با میزبان ایجاد کردند تا در آینده امکان خلق و مطالعه این نوع سلول‌ها برای انتقال میان حیوانات و حتی به انسان‌ها وجود داشته باشد.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که سلول‌های بنیادی ساده فقط می‌توانند به سلول‌های زایای بدوی – والد سلول‌های تخمک یا اسپرم – تبدیل شوند، اما در این مطالعه جدید کشف شده که امکان تبدیل سلول‌ها به بافت‌های خارج رویانی، جفت جنین و سلول‌های کیسه ناف هم وجود دارد. از این سلول‌ها می‌توان بدون نیاز به اهدای تخمک به عنوان منبع کاشت رویان مصنوعی استفاده کرد.

تفاوت در رفتار سلول‌های بنیادی انسان و موش و تفاوت میان حالت‌های مختلف سلول‌های ساده احتمالا از غافل گیرکننده‌ترین نتایج تحقیق حاضر است. به همین دلیل، هنوز باید کار‌ها و تحقیقات بیشتری انجام شود تا شرایط پرورش ارگان سفارشی در دنیای واقعی فراهم شود.

هانا می‌گوید درک این تفاوت‌ها در راه غلبه بر هزاران مشکلی که در حوزه تحقیقات و استفاده از سلول‌های بنیادی وجود دارد، بسیار مهم است: «مثلا اگر می‌خواهیم در آینده برای انسان در بدن خوک‌ها پانکراس پرورش دهیم، باید این تفاوت‌های انقلابی عظیم میان گونه‌ها و اول از همه میان موش‌ها و انسان‌ها را در نظر بگیریم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->