برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی خراسان رضوی آغاز شد مهراب قاسم‌خانی همکاری‌اش با مهران مدیری برای ساخت سریال تلویزیونی را تکذیب کرد عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد
سرخط خبرها

توسل مرد میدان به حضرت زهرا (س) برای عبور از مشکلات

  • کد خبر: ۹۴۷۹۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
توسل مرد میدان به حضرت زهرا (س) برای عبور از مشکلات
حمیده وحیدی، روزنامه نگار

برای ما نسل بعد از انقلاب اسلامی که آوازه قهرمانان شهید بسیاری را، چون محمود کاوه، برونسی، بابارستمی و چراغچی بار‌ها شنیده، اما هیچ‌کدام را ندیده‌ایم، حاج قاسم سلیمانی ورای اسطوره و قهرمان بودن یک معنی واقعی داشت، همان چیزی که خودش اصرار داشت روی سنگ مزارش بنویسند: «سرباز وطن»، با اخلاصی که همه زندگی‌اش برای آبرو، جان و ناموس وطن خرج کرد. برای شناخت او نیاز به کاوش نیست. کافی است بین مردم کوچه و خیابان برویم و ببینیم همین حالا بعد از گذشت ۲ سال درباره‌اش چه می‌گویند: عزیز دل‌ها، سردار دل‌ها، مرد امنیت، خادم حرم اهل‌بیت، ژنرال محبوب.

فاطمه (س) در جای‌جای جنگ

حاج قاسم همان کسی است که خود می‌گوید: هر وقت در سختی‌های جنگ فشار‌ها بر ما حادث می‌شد و به صورت مضطری کاری از دستمان بر نمی‌آمد، پناهگاهی جز حضرت زهرا (س) نداشتیم. در شب والفجر ۸ وقتی چشممان به اروند خشمگین و طوفانی افتاد و لرزیدیم و ترسیدیم، هیچ پناهگاهی و هیچ نامی آشناتر از نام زهرا (س) کمکمان نکرد. در کنار اروند، ایشان را صدا زدیم و در تلألؤ اشک‌های غریبانه بسیجی‌ها سیمای او را دیدیم و با گفتن یا زهرا وارد اروند شدیم. فاطمه (س) در هور، فاطمه در اروند، در کربلای ۵، فاطمه در کوه‌های سرد و سخت کردستان برای ما مادری کرد.

یک دنیا به احترامش ایستاد

حاج قاسم همان کسی بود که رهبر فرزانه و مقتدر انقلاب در نماز تدفینش اشک ریختند و درباره‌اش فرمودند: آن مردی که می‌رود جلو دشمن و واهمه نمی‌کند و در همه میدان‌ها نه خستگی می‌فهمد، نه سرما می‌فهمد، نه گرما می‌فهمد، این اگر چنانچه در درون خودش در آن جهاد اکبر پیروز نشده بود، این‌جور نمی‌توانست جلو دشمن برود. حاج قاسم همان کسی است که نگاه تحسین‌برانگیز همه جناح‌های سیاسی را از آن خود کرد، کسی که حتی دشمنش نیز او را تحسین کرده بود، مردی که به دنبال دیده شدن نبود، اما یک دنیا به احترامش ایستادند.

مکتبی که تکرار نمی‌شود

شهید حاج قاسم سلیمانی هنوز بعد از شهادتش دغدغه مردم را دارد هنوز نمی‌تواند گرفتاری مردم کشورش را ببیند. در گوشه‌ای از وصیت‌نامه‌اش سیاسیون را مستقیم خطاب قرار می‌دهد و می‌گوید مقابله با فساد و دوری از فساد و تجملات را شیوه خود قرار دهند. در دوره حکومت و حاکمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بدانند و خود خدمتگزار واقعی و توسعه‌گر ارزش‌ها باشند، نه با توجیهات واهی، ارزش‌ها را بایکوت کنند. حاج قاسم سلیمانی نه یک نفر بلکه یک مکتب است که تکرار نمی‌شود و هرگز خاموش نخواهد شد، مکتبی که در انحصار هیچ جناح و نگاه سیاسی‌ای نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->