افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید
سرخط خبرها

آیا سرما برای بدن ما مفید است؟

  • کد خبر: ۹۴۹۹۷
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
آیا سرما برای بدن ما مفید است؟
پژوهشگران درحال بررسی مزیت‌های سرما برای سلامتی هستند تا ببینند چگونه تغییرات ناشی از سرما در بدن می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های متابولیک کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیچ‌کس دوست ندارد یخ بزند؛ بنابراین زمانی که فرانسوا هامان تلاش می‌کند تا برای مطالعاتش در زمینه مزیت‌های سلامتی دما‌های سرد داوطلبانی را به کار بگیرد، ناامید می‌شود. او آن‌ها را سرزنش نمی‌کند.

هامان که در دانشگاه اتاوا در کانادا به مطالعه فیزیولوژی حرارتی مشغول است، می‌گوید: بدن انسان در رویارویی با سرما ضعیف است. من مطالعاتی انجام داده‌ام که در آن افراد در معرض دمای ۷درجه سانتی‌گراد قرار داشتند که خیلی هم سرد نیست. تعداد کمی از مردم می‌توانند آن را برای ۲۴ساعت تحمل کنند. (آن افراد حتی کاملا لباس پوشیده بودند؛ دستکش، کلاه، چکمه و جوراب. با‌این‌حال نتوانستند سرما را تحمل کنند).

مردم سعی می‌کنند تا با یک‌نواخت‌کردن تغییرات دمایی در فضا‌های داخلی، هوا را در محدوده راحتی نگه دارند که نه بلرزند و نه عرق کنند. به‌راحتی می‌توانید در لحظه‌ای که احساس ناراحتی می‌کنید، دما را کم یا زیاد کنید، اما شاید لازم نباشد این‌قدر با دستگاه تنظیم حرارت سروکار داشته باشید.

برخی از دلایل کمتر مصرف‌کردن گرما آشکار است؛ حدود ۴۷درصد از خانه‌های آمریکایی برای گرما، گاز طبیعی می‌سوزانند و ۳۶درصد از برق استفاده می‌کنند. در ایالات متحده همچنان گرما بیشتر از سوخت‌های فسیلی تأمین می‌شود. همچنین ممکن است دلایل دیگری برای پذیرش سرما وجود داشته باشد؛ عوامل سلامتی که فیزیولوژیست‌هایی مانند هامان ممکن است شروع به کشف آن‌ها کرده باشند.

هامان می‌گوید: قبل از صنعتی‌سازی، این افراط‌ها بخشی از زندگی نبود. بدن انسان‌ها در زمستان با سرما و در تابستان با گرما کنار می‌آمد و این تجربیات احتمالا به سلامت متابولیک کمک می‌کرد.

پژوهشگران می‌دانند که بدن هنگام سرما واکنش نشان می‌دهد؛ چربی جدید ظاهر می‌شود، عضلات تغییر می‌کنند و سطح راحتی انسان بر اثر رویارویی طولانی‌مدت با سرما افزایش پیدا می‌کند، اما پیامد این تغییرات برای سلامتی انسان مدرن و اینکه آیا می‌توانیم از اثرات سرما برای بهبود سلامتی استفاده کنیم مشخص نیست.

برخی از پژوهشگران درتلاش‌اند تا درک کنند که چگونه تغییرات ناشی از سرما در چربی یا عضلات می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های متابولیک مانند دیابت کمک کند. برخی پژوهشگران نیز نشان می‌دهند کنارآمدن با سرما ساده‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. برای هامان این‌ها سؤال‌های علمی مفیدی هستند. زیرا یخ‌زدن یکی از قدیمی‌ترین تهدید‌های وجودی ما بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->