هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

آیا سرما برای بدن ما مفید است؟

  • کد خبر: ۹۴۹۹۷
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
آیا سرما برای بدن ما مفید است؟
پژوهشگران درحال بررسی مزیت‌های سرما برای سلامتی هستند تا ببینند چگونه تغییرات ناشی از سرما در بدن می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های متابولیک کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هیچ‌کس دوست ندارد یخ بزند؛ بنابراین زمانی که فرانسوا هامان تلاش می‌کند تا برای مطالعاتش در زمینه مزیت‌های سلامتی دما‌های سرد داوطلبانی را به کار بگیرد، ناامید می‌شود. او آن‌ها را سرزنش نمی‌کند.

هامان که در دانشگاه اتاوا در کانادا به مطالعه فیزیولوژی حرارتی مشغول است، می‌گوید: بدن انسان در رویارویی با سرما ضعیف است. من مطالعاتی انجام داده‌ام که در آن افراد در معرض دمای ۷درجه سانتی‌گراد قرار داشتند که خیلی هم سرد نیست. تعداد کمی از مردم می‌توانند آن را برای ۲۴ساعت تحمل کنند. (آن افراد حتی کاملا لباس پوشیده بودند؛ دستکش، کلاه، چکمه و جوراب. با‌این‌حال نتوانستند سرما را تحمل کنند).

مردم سعی می‌کنند تا با یک‌نواخت‌کردن تغییرات دمایی در فضا‌های داخلی، هوا را در محدوده راحتی نگه دارند که نه بلرزند و نه عرق کنند. به‌راحتی می‌توانید در لحظه‌ای که احساس ناراحتی می‌کنید، دما را کم یا زیاد کنید، اما شاید لازم نباشد این‌قدر با دستگاه تنظیم حرارت سروکار داشته باشید.

برخی از دلایل کمتر مصرف‌کردن گرما آشکار است؛ حدود ۴۷درصد از خانه‌های آمریکایی برای گرما، گاز طبیعی می‌سوزانند و ۳۶درصد از برق استفاده می‌کنند. در ایالات متحده همچنان گرما بیشتر از سوخت‌های فسیلی تأمین می‌شود. همچنین ممکن است دلایل دیگری برای پذیرش سرما وجود داشته باشد؛ عوامل سلامتی که فیزیولوژیست‌هایی مانند هامان ممکن است شروع به کشف آن‌ها کرده باشند.

هامان می‌گوید: قبل از صنعتی‌سازی، این افراط‌ها بخشی از زندگی نبود. بدن انسان‌ها در زمستان با سرما و در تابستان با گرما کنار می‌آمد و این تجربیات احتمالا به سلامت متابولیک کمک می‌کرد.

پژوهشگران می‌دانند که بدن هنگام سرما واکنش نشان می‌دهد؛ چربی جدید ظاهر می‌شود، عضلات تغییر می‌کنند و سطح راحتی انسان بر اثر رویارویی طولانی‌مدت با سرما افزایش پیدا می‌کند، اما پیامد این تغییرات برای سلامتی انسان مدرن و اینکه آیا می‌توانیم از اثرات سرما برای بهبود سلامتی استفاده کنیم مشخص نیست.

برخی از پژوهشگران درتلاش‌اند تا درک کنند که چگونه تغییرات ناشی از سرما در چربی یا عضلات می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های متابولیک مانند دیابت کمک کند. برخی پژوهشگران نیز نشان می‌دهند کنارآمدن با سرما ساده‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. برای هامان این‌ها سؤال‌های علمی مفیدی هستند. زیرا یخ‌زدن یکی از قدیمی‌ترین تهدید‌های وجودی ما بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->